Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Kulta-ajan tekijät / Venus - Parantajat / Vs: Kommentteja Venuksen parantajilta : 16.04.2020 15:59:32
Häiritsevän energian tuntijat...kyllä, allekirjoitan! Olen jo pitkään tunnistanut, että kun yöllä ei saa nukutuksi, vaikka yleensä nukun hyvin, jotakin odottamatonta ja negatiivista on tulossa seuraavana päivänä vaikka siitä / niistä asioista ei ole mitään etukäteistietoa. Eikä nämä negatiivinen ole mitään pieniä pikkuharmeja, vaan lunta tulee tupaan joka raosta ja välistä sekä aivan odottamattomista asioista tai ihmisiltä.
2  Astro special / Astro special / Vs: Muutto : 16.08.2019 11:46:00
Katsoin varsin omia muuttojani (3 pitkäaikaista asumista) proge, ap ja transit-kartoilta Vestan, Uranuksen ja PL aspekteja natal-kartalle,

Kaikilla kartoilta oli yhtenäistä se, että  vestauranus ja  pluto oli tarkat aspektit (0-1 astetta) kuusaturnusmerkurius

Muuttaessani yhteen nykyisen psoni kanssa, AP- ja tr-kartoilta löytyi uranus 0 ast  aspect_tri Juno ja  vesta, sekä  aspect_sex Regulus, mitä sitten mahtaa symboloida?
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: kuoleman jälkeen : 28.12.2014 14:34:17
Rakas isoäitini kuoli viikko sitten, rauhallisesti. Voimat olivat vähentyneet ja kertoi edellisenä iltana äidilleni, että hän ei enää selviä tästä. Siihen asti oli toivonut pääsevänsä kotiin. Seuraavana päivänä päivällä hän nukkui pois, tasan viikko sitten siis.

Uskon siihen, että sielu jatkaa matkaansa kehon kuoleman jälkeen. Milloin sielu on "perillä" teidän mielestänne?


Olitko jo lukenut esim. Lisa Williamsin "Sielun ikuinen elämä"? Kirjassa kuvataan kuoleman jälkeistä aikaa jne hyvin lempeästi ja rakastavasti. Myöskin Johanna Bromannin Selvännäkijän ... hän kertoo samasta asiasta.
Toivon Sinulle lämpimiä jälleentapaamisia isoäitisisi kanssa.

4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Menneiden elämien itseselvitysopas : 23.11.2014 11:46:56
Löysin mielenkiintoisen tekstin Elisabeth Haich: Vihkimys s. 300-301 "Jokaisella ilmiöllä - siis myös jokaisella ihmisellä - on niiden voimien lisäksi, jotka avaruuden tähdistä säteilevät, myös omassa rattaassaan yksilöllisesti kokoonpantu voimarakenne. Syntymän hetkellä ovat nämä molemmat rakenteet keskenään samanlaiset. Sillä tiedä, että elävä olento voi syntyä vain sillä hetkellä, kun tähtitaivaan voimarakenne suuressa kosmisessa rattaassa on täysin yhtäpitävä oman yksilöllisen rattaan kanssa!
Elämän loppuun saakka jättävät ihmiseen jälkensä uudet vaikutelmat, kokemukset ja mitä erilaisemmat muut erilaiset vaikutukset. Niiden kokemusten mukana, joita hän elämänsä aikana hankkii, muuttuu hänen sisäinen rakenteensa suuresti. Monet voimat kehittyvät, monet hän torjuu taka-alalle tekoja seuraavien reaktioiden ja kokemusten mukaisesti. Se sisäinen tähtien asema, joka elävällä olennolla on kuolinhetkellään, leimautuu sieluun, eikä olento voi jälleen ruumiillistua, ennen kuin tähtitaivas alituisessa liikkeessään osoittaa samaa konstellaatiota. Siitä johtuu,että jotkut inkarnoituvat jälleen jo lyhyen ajan kuluttua, toiset joutuvat odottamaan ehkä vuosituhansia, ennenkuin taivaankansi on samassa tähtiasemassa kuin heidän sielunsa.
.....Kuoleman konstellaatio edellisessä elämässä ja syntymäkonstellatio sitä seuraavassa elämässä ovat siis ehdottomasti identtiset. Sitä vastoin syntymäkonstellaatio ja kuolinkonstellaatio saman elämän aikana eivät koskaan ole identtiset, koska elävä olento muuttuu kokemustensa kautta.

Sitten kysymys kuuluukin, tarkoittaako tämä esim. itselläni että pitää löytyä yhtäaikaa:
 pluto aspect_con aurinko
 pluto aspect_opp jupiter
 pluto aspect_con uranus
 pluto aspect_sex neptunus
 pluto aspect_opp chiron
jne
5  Astro special / Astro special / Vs: Re: 11. huone : 10.10.2014 12:54:08
Enkä ole järjestöihmisiä, josko kylläkin sekä isommissa että pienemmissä ryhmissä perään ihmisoikeuksia y.m. ja olen toisinaan varsinainen paasaaja ja heikkojen puolustaja. Sanallisesti siis.
Mutta olen lukenut joskus, että nimenomaan  uranus kys. huoneessa voisi aiheuttaa haluttomuutta sitoutua mihinkään ryhmään.

Kartallani 11. h on myös Uranus ja Onnnenpiste Leijonassa, molemmat 1 asteessa sekä Aurinko 3 astetta ja Pluto 9 ast. Neitsyttä. En myöskään ole järjestöihmisiä, mutta uskallan kyllä ryhmissä puolustaa heikoimpia ja ottaa esille asioiden epäkohtia sekä olla eri mieltä muun ryhmän kanssa  Smiley Smiley
Henkiset asiat, astrologia, menneet elämät, esoteria, sukututkimus jne ovat "sielun ruokaa". Ulospäin saattaa näyttää tyyneltä ja rahalliselta mutta sisäinen elämä värikästä ja tapahtumarikasta....
 
Sivuja: [1]