Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Vesimies - Vesimies suhde särkyi - jaksaisiko joku katsoa miksi? : 14.05.2010 15:26:24
Suurkiitos Ebenia!

Kun sinulla on enemmän aikaa, viitsitkö katsoa meidän yhteensopivuutta, kun välillä epäilyttää...

Hupu
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vesimies - Vesimies suhde särkyi - jaksaisiko joku katsoa miksi? : 14.05.2010 14:48:05
Minun veskari (29/01/1963 22:45 Mikkeli) ja miesystäväni veksari myös (24/1/1966 00:30 Helsinki) suureen ja pitkäaikaiseen ystävyyteen ja rakkauteen perustunut avoliitto meni ainakin katkolle keskiviikkona 12.5. Mies pakkasi henkilökohtaiset tavaransa poissaollessani ja meni hotelliin asumaan. Aamulla riideltiin kyllä railakkaasti ja tilanteita on ollut ennenkin, mutta miten ihmeessä meille nyt näin kävi? Ollaan ulkomailla töissä ja nautittu toisistamme t$ysillä ja sitten kaikki läjähtää kasaan.

Viitsisikö joku tämän palstan ammattilaisista kurkkaista, josko meidän taivaankartalta löytyisi edes pientä lohduttavaa selitystä? 

Ever so grateful,
Hupu Smiley
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Romanssikuviot kartalla : 01.06.2006 15:58:44
Osaisiko kukaan kertoa, mitkä ovat astrologisella kartalla ne todennäköisimmät transiitit / planeettojen sijainnit romanssille?

Katselin omaa auringonpaluukarttaani ja totesin, että aina kun on ollut jotain "isompaa" ihmissuhdekuviota menossa, venukseni on ollut Kauriissa...kummastutti kovasti, koska Kauris on merkkinä niin viileä ja etäinen.

t. Hupu
 aurinko vesimies
 askendentti vaaka
 kuu oinas
 venus jousimies
4  Astro special / Astro special / Re: vesimiehen vuosi : 30.03.2006 13:07:38
Hei,

Minulla muutokset eivät vielä ole alkaneet, mutta kutina vatsanpohjassa jo on..
Henkilökohtaisen tulkinnan mukaan tässä piakkoin mullistuu asuinolosuhteet, työpaikka ja ihmissuhteissa tapahtuu myös, kaikki vanhat jutut joutuvat "inventaariin" . Eli periaatteessa kaikki elämänalueet muutosten kourissa. Siitäkö sitten lienee johtuu, että mietin täällä ulkomailla kuumeisesti kotiin paluuta, siinähän ne sitten vaihtuu työpaikka ja asuinolosuhteet..Ja pääsiäislomalle varasin Rosen terapian, joten kyllä tunnistan muutoshakuisuuden itsessäni.

Ei kuin hymyä huuleen ja nenä myötätuuleen !

T. Hupu

 aurinko vesimies
 askendentti vaaka
 kuu oinas
 venus jousimies
 mars leijona
 merkurius kauris
5  Astro special / Astro special / Re: Missä merkissä venuksesi on kartallasi? : 19.01.2006 17:37:37
Venus Joukkarissa...haihattelua ja tähtiin kurkottelua. Joku on joskus tulkannut sen mulle myös niin, että ikuinen kalakalle, kurkistaa aina nurkan taakse, josko löytyisi isompi kala...

Hupu
6  Astro special / Astro special / Re: Ilmamerkkien heikkoudet : 13.01.2006 18:21:08
Kaurismies, nousujoukkari, kuu kaksosissa ja venus vesimiehessä, oikea kompleksikimppu seksin kannalta...ei onnistu mikään, mikäköhän siinä mättää???  Embarrassed
7  Astro special / Astro special / Re: Venus ja Kuu syntymäkartalla "irrallaan" : 12.01.2006 18:02:54
Voi suurkiitokset May, että viitsit tsekata !

Transiitit vaikuttavat mielenkiintoisilta, loppuvuodesta alkoi todellakin "painaa" ja suunnilleen väsymyksestä tuupertuneena tulin lomalle koti Suomeen jouluksi.

Mielenkiintoista, että puhut näistä karmallisista ihmisistä, joita tulen tapaamaan, mulla on vahvasti tunne, että täällä ulkomailla ollessani olen yhden sellaisen jo tavannut, joulukuun aivan alkupäivinä 2003 ja tämä on se "vaiheessa" oleva henkilö. Yleensä en lämpene Kaurismiehille juuri ollenkaan (s. 29.12.1971 09:15 Mikkeli), mutta tämä henkilö teki oudon vaikutuksen ja juttu jäi vaivaamaan. Nyt suhde veivaa ees ja taas, eikä oikein tule mitään selvyyttä. Pitäisiköhän unohtaa koko juttu? Kauris vs Vesimies ei ole kauhean harmoninen yhdistelmä ja yhteiskartalla oinaskontakti tekee kiusaa...

Työrintamalla kevät/kesä muutokset olisivat tervetulleita, mulla on kaksikin optiota, toinen kotimaassa, mikä tietäisi muuttoa takaisin kotiin ja toinen täällä, joka ratkeaa tässä kevään aikana. Mieli vähän epävarma tällä hetkellä, mitä pitäisi tehdä...

Kaikesta päätellen muutosten alkuvuosi siis, mutta jos jo syksyllä selkenee, se on oikein hyvä, aikamoista hullunmyllyähän tämä viime vuosi olikin.

Hupu
8  Astro special / Astro special / Re: Venus ja Kuu syntymäkartalla "irrallaan" : 11.01.2006 20:20:48
Hei May,

Kiitos vastauksestasi, onhan siinä henkilökohtaista kompleksia kylläkseen, kun tunteet heittelee jääkylmästä tulikuumaan, tunnistan hyvin itseni. Vesimiehille on lupailtu kinkkistä vuotta 2006, ja henkilökohtaisesti tuntuu, että muutoksia on tulossa (työpaikka varmaan vaihtuu ja lähin ihmissuhdekin on vähän vaiheessa). Osaisitko kertoa miltä aspektit näyttää s. 29.01.1963 22:45 Mikkeli, onko mun fiilikset oikeassa?

Ever so grateful Hupu  smitten
9  Astro special / Astro special / Venus ja Kuu syntymäkartalla "irrallaan" : 11.01.2006 18:05:30
Mun syntymäkartalla Venus (Joukkarissa) ja Kuu (Oinaassa) ovat ilman kontaktia muihin planeettoihin. Astrologi on tulkinnassaan sanonut, että "tarkoittaa yleensä hyvin henkilökohtaista kompleksista asiaa". Onko kellään kokemusta miten tämän voisi tulkita?

t. NousuVaaka aurinkoVesimies
Sivuja: [1]