Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: NOUSUSOLMU HÄRÄSSÄ LASKUSOLMU SKORPIONISSA?  (Luettu 7508 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mirka222
Vieras
« : 30.01.2007 01:48:42 »

Mitäs tämä nyt oikein sitten tarkoittaa jos on NOUSUSOLMU HÄRÄSSÄ LASKUSOLMU SKORPIONISSA?"Eräs eläinradan kaikkein vaikeimmista karmallisista tehtävistä avautuu sielullesi tämän kuunsolmuaseman myötä". Miten tämä ilmenee konkreettisesti elämässä?
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 30.01.2007 15:05:11 »

Heips Mirka222!

Yläsolmu kuvastaa niitä asioita, joihin meidän on tarkoitus pyrkiä tämän elämämme aikana kun taas Laskusolmu viittaa menneiden elämien oppeihin.

Kun yläsolmu on Härässä, sinun on tarkoitus oppia nauttimaan yksinkertaisista elämän perusasioista. Myös elämään luottamisen katsoisin sinun oppiläksyiksesi. Alasolmu Skorpionissa kertoo, että olet tuonut edellisistä elämistäsi mukanasi repullisen epäluuloisuutta, sinua on ehkä käytetty hyväksi ja olet oppinut olemaan luottamatta kehenkään. Minäkuvasi voi olla negatiivinen ja voit herkästi manipuloida ja kontrolloida muita - itseäsikin jopa. Toisaalta alasolmu on tuonut sinulle psykologista silmää ja syvällisyyttä, joten voit kyllä hyödyntää entisten elämien eväiden positiivisia puolia, mutta samalla pyrkiä eroon negatiivisista piirteistä.

Mirka, solmujen merkkien lisäksi kannattaa kartalta katsoa myös solmujen huonesijainti, joka kertoo lisää juuri tämänkertaisen elämäsi johtoajatuksesta ja kehityssuunnasta.

Muoks: En osaa kommentoida tuota, että juuri tämä solmuasetelma olisi niitä kaikkein karmallisimpia ja vaikeimpia.  Shocked

« Viimeksi muokattu: 30.01.2007 15:07:03 kirjoittanut May » tallennettu

mirka222
Vieras
« Vastaus #2 : 30.01.2007 18:38:04 »

Tilasin luonneanalyysin, ja siinä sanottiin tuo "kaikkein vaikeimmista karmallisista tehtävistä". Jos nyt oikein tulkitsin tuota karttaa eli katsoin tuon kuunsolmumerkin kartasta niin kuunsolmu oli 8.huoneessa.

"olet tuonut edellisistä elämistäsi mukanasi repullisen epäluuloisuutta, sinua on ehkä käytetty hyväksi ja olet oppinut olemaan luottamatta kehenkään." Tuo on kyllä aivan totta. Olen monesti itsekin ihmetellyt/yrittänyt tukahduttaa epäluulojani ihmisiä kohtaan, puhumattakaan läheisistäni, jotka pitävät minua varmaan vainoharhaisena  uglystupid2. Ihmetystä on herättänyt juuri se miksi epäilen kaikkia ihmisiä vaikka en ole kokenut mitään mainitsemisen arvoisia asioita, jotka olisivat synnyttäneet epäluuloni. Muiden ihmisten kontrollointikin kuulostaa kyllä tutulta, mikä saattaa liittyä juuri tuohon epäilyyn ja luottamuksen puutteeseen. No nyt ainakin selvisi, mistä nämä ihmeelliset tunteet johtuvat Angry
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #3 : 30.01.2007 19:58:08 »

Tästä solmuasetelmasta on käyty keskustelua aikaisemminkin, linkki aiheeseen:

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=1027.0
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
mirka222
Vieras
« Vastaus #4 : 30.01.2007 21:01:47 »

Kiitos linkistä! Tuosta oli paljon apua  Smiley.
tallennettu
Alcedo
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 432


Jeh!


Profiili
« Vastaus #5 : 31.01.2007 13:57:32 »

Jee, ei muuta kuin kertoilemaan lisää kokemuksia noista solmuasetelmista.  Wink Smiley Smiley Smiley
tallennettu

Neilikkainen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« Vastaus #6 : 01.02.2007 19:54:59 »

Jos lohduttaa  Wink aika hurjalta kuulosti minunkin noususolmuni vesimiehessä laskusolmu leijonassa...Sepon sanojen mukaan olen ollut kammotus edellisissä elämissäni..miksi vielä monikossa??? Eikö yksi elämä hirmuna ois riittänyt  Wink Onko muilla millasta sanottavaa tästä solmusta?
tallennettu
mirka222
Vieras
« Vastaus #7 : 01.02.2007 23:42:31 »

Toisaalta minulla on kuu härässä, mikä on voinut osaltaan vaikuttaa siihen etten ole tässä elämässä kokenut kovin traumaattisia kokemuksia tuohon solmuasetelmaan liittyen.Voikohan nuo solmuasetelmat vaikuttaa myös siihen miten tulee toimeen "omien solmumerkkisten" ihmisten kanssa?  Itse olen tuntenut kummaa "vetoa" skorppareihin, mutta samalla koen heidät vaikeiksi ja ahdistaviksi enkä oikein tule toimeen heidän kanssaan. Toisaalta ensimmäinen ja pisin seurustelusuhteeni on härän kanssa ja arvostan sitä turvallisuuden tunnetta.
tallennettu
Neilikkainen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« Vastaus #8 : 02.02.2007 10:57:02 »

Mullakin on kuu härässä? Mitä se sitten tarkoittaa? Onko se jotenkin hyvä tässä solmutapauksessa?
tallennettu
mirka222
Vieras
« Vastaus #9 : 03.02.2007 13:42:39 »

Kuu härässä: "Yleensä lapsuus tämän Kuun aseman myötä on ollut hyvin vakaata ja turvattua ainakin vanhempien mielestä. Sinulle lapsuus on saattanut tuntua liiankin suojatulta ja ahdistavalta. Muistot huolehtivasta äidistä juurtuvat kuitenkin syvälle ja todennäköisesti pystyt itsekin huolehtimaan lastesi perustarpeista ja perusturvallisuudesta lämpimästi ja rakastaen. Parhaimmillaan pystyt luomaan sekä itsellesi että perheellesi mukavat ja nautinnolliset olosuhteet." Tuo liittyy varmasti enemmän äitiin kuin isään, sillä härillä yleensäkin pitäisi olla hyvä ja vahva äitisuhde. "Isäsuhteeni" onkin sitten ihan toista maata buck2
tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #10 : 03.02.2007 17:37:16 »

Jos Kuu on samassa merkissä kuin Noususolmu, niin kyllähän se helpottaa elämän läksyn suorittamista. Kuun myötä omaat jo ikäänkuin luontaisesti niitä energioita, joihin on tässä elämässä määrä pyrkiä. Toisaalta tämä asetelma saattaa tehdä senkin, että etenkin nuoremmalla iällä oma Kuumerkki saattaa tuntua jotenkin vieraalta ja itselle epäsopivalta, kun omaa vielä enemmänkin sen vastakkaisen merkin eli Laskusolmun energioita. Eli saattaa olla niinkin, että sekä Kuu että Noususolmu ovat molemmat harjoiteltavia juttuja. Mutta luulisin kyllä että enimmäkseen Kuu Noususolmun merkissä _helpottaa_ läksyn omaksumista.

Nuoremmalla iällä yleensä on enemmänkin taipuvainen hakeutumaan monesti vanhoilta tutuilta tuntuvien, Laskusolmun merkin ihmisten joukkoon, mutta iän myötä saattaa hyvinkin alkaa tuntea vetoa Noususolmun merkin ihmisten joukkoon heiltä jotain oppiakseen. Ehkä tekin itse asiassa juuri siksi kirjoittelette nyt juuri Härän kanssa.  Smiley
tallennettu

Neilikkainen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« Vastaus #11 : 03.02.2007 22:21:47 »

Hei Härät ja kaikki muut  Smiley

valitettavasti mun kuu härässä ei tarkoita turvallista ja hyvää suhdetta vanhempiin. Mutta itselleni kyllä äitiys on aina tuntunut tosi luontevalta. Voi kun ois kiva kuulla, onko kellään muulla tota mun solmua ja miten luulee sen vaikuttaneen elämäänsä?
Mulla on kyllä ennen ollut ihmeellinen jumala-kompleksi, että luulin suurinpiirtein olevani kaikesta/kaikista vastuussa. Aika on opettanut nöyremmäksi, onneksi. Helpottavaa kun ei tarvitse olla niin SUURI kuin luuli olevansa.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: