Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Unimatkoista  (Luettu 4530 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Daisy I
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« : 17.02.2007 18:23:53 »

Toisessa keskustelussa oli unissa tehdyistä astraalimatkoista. Onkos teillä sellaisia kokemuksia?

Itse yritin moista, mutta ruumiista irtaantuminen jäi aina päästä kiinni! laugh Järki ei siis varmaan antanut myöten. Sitten kun näin unta onnistuvani, maailma ei näyttänyt siltä kuin se oikeasti näyttää: huoneessani ei ollut sininen vaan vaaleanpunainen matto jne. En siis ole todella varma onnistumisestani. Lentämisunia olen nähnyt paljonkin ja koska päivätodellisuus ja unitodellisuus eivät olleet täysin yhteneväiset, se voisi ihan hyvin olla ihan tavallinen uni.

Niihin aikoihin paras ystäväni joka asuu Englannissa väitti minun käyneen hänen luonaan kylässä öisin, mutta että olin ollut jotenkin pelottava henkiolentomainen hahmo.  Näin kyllä unia joissa vierailin hänen luonaan. Ikävöin häntä silloin.

Millä perusteella kokemukset ovat teille todelisia?
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #1 : 17.02.2007 18:39:04 »

Unimaailahan on toinen todellisuus.Itsellani kokemukset ovat hyvin surrealistisia.
Jos ajattelee toista, yleensa kytkeytyy telepatia kahden ihmisen valilla-joka selittaa ystavasi ja sinun ikavointi ja voi olla etta toinen nakee ja toinen osapuoli vain ajattelee, mutta on myos yhteistoimintaa kahden ihmisen valilla telepatiassa-jos molemmat ajattelevat samanaikaisesti.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #2 : 23.02.2007 15:14:20 »

Ystävänikin vierailu usein uniensa aikana kaukana asuvan ystävänsä luona. Tämä vanha rouva soitti aina seuraavana päivänä ja kertoi hymyillen ystävälleni, että "sinä kävit taas eilen illalla istumassa täällä minun luona".

Itse muistan yhden astraalimatkan unen aikana. Halusin väen väkisin kuuntelemaan luentoa Atlantiksen aikaisista aseista. Oma suojelusenkelini (joka kulkee aina matkassani) ja muutama muu henkiolento oli sitä mieltä, ettei luento sopisi minulle. Se olisi liian raskas. Eipä heidän auttanut muu kuin päästää minut sisään, kun niin kovasti tinkasin.

LUOJA! En ole oikeasti nähnyt IKINÄ mitään niin hirvittävää! Täysin lasittuneita ihmisiä... Muistan, miten painoin pääni alaspäin ja suljin silmäni, kun en kestänyt enää katsoa. Heräsin ja valvoin seuraavat 3 tuntia putkeen valot päällä jokaisessa huoneessa, kun minua pelotti niin kamalasti (en ole eläissäni pelännyt unien jälkeen).

Joskus aamuisin muistan intuitiivisesti, että olen unen aikana tavannut tämän tai tämän henkilön unitasolla, mutta sen tarkempaa mielikuvaa minulla ei niistä ole.
tallennettu
Aion
Vieras
« Vastaus #3 : 23.02.2007 15:26:01 »

Olen joskus tavannut ystäviäni unessa.

Pari kertaa on käynyt niin että
olen ¨nähnyt unta¨ yhdestä ystävästäni
ja kun olen jutellut hänen kanssaan
seuraavana päivänä asiasta,
hän on todennut nähneensä minusta unta juuri samana yönä.
Lisäksi unen tapaamispaikka on ollut kummankin unissa sama,
talo jota emme ole nähneet fyysisessä elämässä
mutta jonka kuvailemme kumpikin samalla tavalla.

Kohta ei enää tarvita puhelimia. Smiley
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #4 : 23.02.2007 22:34:40 »

Olen vieraillut paljon "henkimaailmoissa", enkelten yms. luona, sekä toisilla planeetoilla yms.
tallennettu
astraali
Vieras
« Vastaus #5 : 24.02.2007 09:07:42 »

Minäkin matkustelen harvase yö... Käy usein tapaamassa eri universumista kotoisin olevia ystäviäni tai opiskelen.
Kohtaamiset ovat hyvin todellisia ja jollain tasolla arkisia muihin uniin verrattuna. Toimin niissä hyvin pitkälle samalla tavalla kuin olisin hereillä; pohdin, hämmästelen ja tunnen. Unet ovat taas jollain tasolla abtraktimpia.

Olen myös usein hoidossa noilla matkoillani.

Se on muuten kummallista, miten noiden yöllisten kohtaamisten jälkeen ne asiat tuntuvat todellisille... Olen tavannut paljon myös julkisuuden henkilöitä noilla matkoillani ja jutellut heidän kanssaan pitkät tovit ja ne tapaamiset ovat olleet todella todellisia. Tapasin esimerkiksi Yoko Onon muutama vuosi sitten. Ihmettelin sitä, mitä hän teki siellä paikassa jonne minä olin mennyt. Kyselin häneltä asiaa ja hän oli tosi vaivaantunut ja ärsyyntynyt, että häiritsin häntä siellä... Samoin Keanu Reevesin kanssa olen tavannut useaan otteeseen "tuolla puolella"... Mahdollisuudet ovat aivan mielettömät, koska unessa me kaikki olemme siellä (astraalitasolla) ja voimme kohdata siellä kenet vain... Harmiksemme emme aina muista näitä kohtaamisia. Embarrassed
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: