Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mies! Taas! Ja vielä lääkäri!  (Luettu 4681 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« : 28.05.2007 21:28:28 »

Siis miksi minä näen nykyisin vaan miesunia?

Onko niiden merkitys ilmeinen vai mitä esim. tämä viimeöinen tahtoo kertoa?

Tutustuin jossain aivan ihanaan ulkomaalaiseen mieheen. Hän oli jostain Israelista tai sieltäpäin ja hän oli juuri muuttanut Suomeen työskennelläkseen lääkärinä. Hän oli valmistunut kotimaassaan, mutta hänen piti suorittaa Suomessa joku ihme työharjoittelu kielitaidon takia ennen varsinaisia lääkärin hommia.

Minä siis ihastuin tuohon mieheen ja kuinkas ollakaan pyllyyni tuli tikku. Sain siis ihan asiaa mennäkseni tapaamaan tätä miestä, ja hän ottikin minut heti vastaan ja asetti tosi hellästi pöydälle, poisti tikun ja desinfioi haavan.

Hän teki kaiken niin ihanasti, hellästi ja jotenkin hänestä huokui rauhallisuus (hän oli hieman vanhempikin) niin että olin aivan pökertynyt ihastuksesta lähtiessäni kotiin.

Sitten uni päättyi eli ihastus jäi itämään mutta jatko jäi arvoitukseksi...  :Smiley
« Viimeksi muokattu: 28.05.2007 21:30:10 kirjoittanut Kaurisenergiaa » tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 28.05.2007 21:38:35 »

No huh huh..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6616


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 28.05.2007 23:34:04 »

 mars ja  chiron,
tekevä puolesi kaipaa huomiota ja hoivaa,
ehkäpä jopa tekemistä..
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #3 : 29.05.2007 02:05:26 »

Keräsin jälleen kerran Dreammoods´in sanakirjasta sinulle selitykset unisymboleihisi. Saat sitten katsoa itse siitä, syntyykö tästä keitos vai ei Cheesy Grin

Mies
Mies unessa edustaa maskuliinista puolta itsessäsi - puolta, joka on rationaalinen, aggressiivinen ja/tai kilpailuhenkinen. Jos tunnet unessa esiintyvän miehen valve-elämässä, uni voi vihjata, että sinulla on tunteita ja toiveita häntä kohtaan.
Jos olet nainen ja näet unta, jossa olet miehen käsivarsilla, uni paljastaa, että hyväksyt ja toivotat tervetulleeksi itsesi persoonallisuuden voimakkaamman puolen. Uni voi myös korostaa toivettasi parisuhteeseesi ja unen mies voi edustaa ihannepuolisoasi.
Vanha mies unessa keretoo viisaudesta tai anteeksiantavuudesta.

Lääkäri
Jos tapaat lääkärin, perhepiirisi tai sinun itseesi saatta iskeä taudinpoikanen. Uni voi myös vihjata, että tarvitset emotionaalista ja henkistä parantamista.
Jos tapaat tohtorin sosiaalisessa tilanteessa, edustaa se terveytta ja menestystä.
Jos menet naimisiin lääkärin kanssa, uni varoittaa, että jokin henkilö tai tilanne kavaltaa sinut.

Vamma/Loukkaantuminen/Haavoittuminen
Unessa loukkaantuminen kertoo, että sinun täytyy paneutua parantamaan vanhoja haavoja ja kipuja. On pysähdyttävä ja hidastettava tahtia tosielämässä.

Takapuoli
Oma takapuoli unessa nähtynä edustaa vaistojasi ja halujasi. Uni saattaa myös kertoa turvattomuuden tunteesta ja siitä, että taistelet tosielämässä jonkin asian kanssa.
Jos takapuolesi on epämuodostonut, symboloi se kehittymättömiä tai haavoittuneita osa-alueita psyykkeessäsi.

Tikku
Jos olet saanut tikun itseesi, uni vihjaa, että annat pikkumaisten ja triviaalien asioiden häiritä itseäsi. Sen tuloksena edistymisesi takkuaa. Yritä olla ottamatta toisten mielipiteitä ja huomautuksia henkilökohtaisesti.

Ihastus/Ihastua
Jos olet unessa ihastunut johonkuhun, uni heijastaa tosielämän ihastumisen tunteitasi ja ihailuasi tuota henkilöä kohtaan. Jos näet ihastuksesi unessasi, olet tuon henkilön vaikutuksen alaisena.
Jos ihastuksen kohteesi torjuu sinut et tiedä varmaksi, mitä hän ajattelee sinusta ja pitääkö hänkin sinusta vai ei. Uni edustaa myös epävarmuutta ja hermostuneisuutta. Olet tulla hulluksi ajatellessasi mitä ihastumisen kohteesi ajattelee sinusta. Et uskalla ottaa selvää ihastuksesi tunteista.

(Koska tuo ei oikein tuntunut osuvalta, kun kyseessä ole vieras mies, laitan tähän vielä rakastumisen selityksen)

Rakkaus/Rakastuminen
Jos olet rakastunut, uni kertoo voimakkaista rakkauden tunteista myös valve-elämässä. Se edustaa onnellisuutta ja tyytyväisyyttä siihen mitä sinulla on ja missä olet elämässäsi juuri nyt. Toisaalta, et ehkä saa tarpeeksi rakkautta valve-elämäsi arjessa. Luonnollisestikin me kaipaamme yhteenkuuluvuuden tunnetta ja hyväksytyksi tulemista.
Jos näet rakastuneen parin odotettavissa on suurta menetystä ja onnea.
Jos ystäväsi (ilmeisesti vastakkaista sukupuolta oleva, homo- ja lesboseksuaalien kohdalla myös omaa sukupuolta oleva) on rakastunut sinuun, jokin toiveesi saattaa täyttyä. Ehkäpä olet kehittänyt ajan kuluessa tunteita ystävääsi kohtaan ja saatat miettiä mitä hän tuntee. Jos tällaiset ajatukset pyörivät päivätietoisuudessa on normaalia, että ne tulevat uniinkin. Toisaalta uni saattaa vihjata, että olet ottanut joitakin ystäväsi ominaisuuksia osaksi omaa persoonaasi.


Oma analyysini voisi olla, että tarvitset nyt elämääsi maskuliinista hoivaa, huomiota ja apua, joko itsestäsi (omasta maskuliinisesta puolestasi ja sen energiasta) tai vastaavasti ihan konkreettisesti joltakin mieheltä. Pienellä miehisellä draivilla asiat alkavat sujua parempaan suuntaan ja haasteetkin voitetaan!

 

tallennettu
K-NRJ
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 2620


PUNAINEN PAHOLAINEN - RED DRAGON


Profiili
« Vastaus #4 : 29.05.2007 18:30:40 »

Kiitos vastauksista!  Smiley

Tuossa niitä vähän pohdiskelin ja varsikin tämän kun ottaa huomioon

Oma analyysini voisi olla, että tarvitset nyt elämääsi maskuliinista hoivaa, huomiota ja apua, joko itsestäsi (omasta maskuliinisesta puolestasi ja sen energiasta) tai vastaavasti ihan konkreettisesti joltakin mieheltä. Pienellä miehisellä draivilla asiat alkavat sujua parempaan suuntaan ja haasteetkin voitetaan!

niin tuli mieleen, että nyt tosielämässä tarvitsen ja saankin apua lakimieheltä, ei siis lääkäriltä, mutta alansa asiantuntijalta, joka korjaa ne asiat, jotka ovat minua haavoittaneet. Lakimieheni on hieman vanhempi, kokenut, rauhallinen, joten hän voisi vastata unessa esiintyän miehen persoonaa. Mistään ihastumisesta ei ole kyse vaan pelkkää bisnestä.

Ja kyllä sitä omaakin miehistä energiaa (ei pelkästään KAURIS energiaa) tarvitaan...

tallennettu

Au Kauris, AC Rapu, Kuu Rapu
MC & Merkurius & Venus Vesimies
Punainen Galaktinen Lohikäärme
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: