Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suomi  (Luettu 4469 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Mecce
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« : 04.06.2007 00:51:14 »

06.12.1917. En tiedä mihin kellonaikaan eduskunta hyväksyi itsenäisyysjulistuksen, merkitsin kellonajaksi 12:00.

Voiko näitä tehdä valtiolle? Cheesy

En osaa kopioida karttaa tähän.

PIKATULKINTA:

Nousumerkkisi on Kauris

Kaurisnousuisena et suostu mihinkään siltä istumalta elleivät sinulle esitetyn asian hyödyt ole täysin veden pitävät. Kun toteat jonkun jutun tuovan sinulle kultaa tai kunniaa niin panostuksesi on sataprosenttinen. Etkä anna periksi ennen kuin tavoite on saavutettu tai voimat kerta kaikkiaan loppuneet. Kun keskityt johonkin niin muuhun ei aikaa tahdo riittää sitten niin itkemälläkään. Siksiköhän vedät puoleesi tunteellisia ja ailahtelevia Rapu tyyppejä, joiden lapselliset tunnereaktiot saavat sinut etsimään kattilaa jossa Ravun voisi keittää aikuiseksi.

Aurinko Jousimiehessä

Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia seikkailemaan ja etsimään uusia totuuksia tässä hetkessä. Vasta kun oivallat, että jokainen suunnitelma on tehty muutettavaksi pystyt toteuttamaan elämääsi mielekkäästi pysähtymättömänä tutkimusmatkailijana.

Kuu Neitsyessä

Sinä suhtaudut tunteisiin kriittisesti ja varauksellisesti etkä ole valmis luottamaan keneenkään ensivaikutelman perusteella. Analysoit omiakin tunteitasi niin pitkälle ettei lopullinen ratkaisu tule ehkä koskaan valmiiksi.

Merkurius Kauriissa

Sinun mottosi lienee: Puhutaan vain silloin kun on asiaa ja silloinkin lyhyesti. Eipä ole ihme, että moni aivan itsestään selvä asia jää muilta ymmärtämättä niukkasanaisuutesi vuoksi. Järjestelykykysi ansiosta sinut silti halutaan kaikkeen mukaan.

Venus Vesimiehessä

Sinä olet varsin jännittävä tapaus rakkauden maailmassa, sillä sinua on lähes mahdotonta miellyttää. Täytyy vain osata olla aidosti oma itsensä jos haluaa tehdä sinut onnelliseksi. Sinulle henkinen vapaus on rakkauden ehdoton edellytys.

Mars Neitsyessä

Olet tarkka kaikessa tekemisessäsi ja usein yksityiskohtien hiominen vaarantaa kokonaisuuden valmistumisen. Tarkkuutta vaativat hommat ovat sinun heiniäsi ja sinuun voi varmasti luottaa, sillä olet tehtävissäsi usein liiankin vaativa itseäsi kohtaan.
tallennettu
Harschi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 152


Profiili
« Vastaus #1 : 30.06.2007 18:50:00 »

Suomalaiset astrologit käyttävät yleensä n. kello kolmen aikaan iltapäivällä sijoittuvia aikoja. Suosituin on ehkä 15.03., joka perustuu historialliseen tutkimukseen. Itsenäisyyttä pohtiva kokous alkoi klo 14 ja aihetta on käsitelty vähän kolmen jälkeen. Kartalla Kaksonen nousee.
tallennettu
helen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 419



Profiili
« Vastaus #2 : 31.07.2007 02:36:52 »

-05 elokuussa kävin tunnetun astrologin luona
joka kyllä tiesi , että suomen itsenäistyessä  leijona askendentti

korjatkaa jos muistan väärin
tallennettu

Aurinko Rapu
Nousu Leijona
Kuu Oinas
Näillä mennään
Harschi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 152


Profiili
« Vastaus #3 : 26.08.2007 14:11:07 »

Taisit käydä Markku Mannisen luona - Manninen käyttää Suomen karttana Porvoon valtiopäivien karttaa 29.3.1809 klo 11.35 Porvoo, jolloin Suomi sai autonomian. Tällä kartalla tosiaan Leijona nousee.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: