Moikka kaikille A- veriryhmäläisille
Sitruunavesi on todella herkkua A-verityypin massulle, koska me olemme niin huono happoisia. Vaikka sitruuna on happamen makuinen niin se on pohji,mmiltaan emäksinen ja sisältää runsaasti C-vitamiinia ja muita tärkeitä aineita. Todellakin O-verityypit älkää vaivautuko kokeilemaan, sillä saatta tehdä teille happaman naaman.
emäs/happo tasapainossa monet sekoittavat aineiden maut niiden happamuuteen, vaikkakin moni makea tuote on elimistön happotasapainolle hapan. Mainitsin eräässä toisessa aiheessa täällä foorumissa ruotsalaisesta tutkimuksesta, jossa on vahvistettu tämä seikka.
Elikkäs siksi liika makean syönti tekee meistä hapan naamoja mieletä, kun elimistön luontainen happotasapaino menee päälaelleen.
Merisuolan käytössä suosittelen ehdottomasti karkeaa merisuolaa, koska valmiiksi jauhetussa on mennyt hyviä aaineita hukkaan, koska kaikissa luonnon aineissa alkaa entsyymaattinen prosessi heti, kun niiden luonnollinen rakenne muutetaan. Tämän havaitsee hyvin esim. perunasta, greipistä, omenasta ym. kun ne halkaisee alkaa vitamiinien häviäminen.
Miksi suomalaise voivat iholtaan ja olotilaltaan huonosti nykyään, no koska ruokakultturimme on muuttunut texmex kulttuuriksi. Joka ruokaan lisätään musta-, cayennepippuria, paprikaa, chiliä ja muita tulisia mausteita. Johan on suomi pojan pakki sekaisin, kun perimältä ei ole tälläiseen tottunut. kaupassa huomasin melkein jokaisen valmisruuassa ja marinoiduissa raaka-aineissa on näitä.