Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Puhelahjat  (Luettu 10899 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Värikkö
Vieras
« Vastaus #15 : 07.01.2006 15:24:55 »

Lyhyt historia  mars  aspect_con  neptunus  vaaka :ssa 10 huoneessa

Pikkulapsena olin kuulemma hidas puhuja, venyttelin sanoja ja muistanpa nyt, että vielä 12-vuotiaana koulussa yks tyttö matki mua " Väärikkö vaastaa" ja suunnilleen siihen ikään asti myös äiti pisti mulle sanat suuhun, kun piti toimittaa jokin asia.
Mutta sitten tahti muuttui niihin aikoihin, kun  neptunus tuli avautuvaan  aspect_ssx ja  pluto sulkeutuvaan  aspect_ssx merkuriukseeni nähden. Muutuin todelliseksi papupadaksi.

Aina on ollut helppoa jutustella vieraiden kanssa, mutta työelämässä en pitänyt smal-talkista, vaan kuten minulle vitsailtiin "menin suoraan asiaan".

3kymppisenä jouduin julkisiin puhumistilanteisiin ja kyllä menivät senatsokaisin, mutta kun vuosikymmenen ajan jatkuvasti jouduin ihmisten edessä avaamaan suuni, niin alkoihan se sujua!

Nykyisellään pidän improvisoitua puhetta parhaana, valmisteleminen ei kiinnosta vaan oikein intoudun kun minulla on yleisöä.

Joku viittasi jouskarin vaikutukseen ja sen olen huomannut, että helposti tulee hienosteltua sanoilla ja puhuttua turhankin suurella suulla (  jupiter  jousimies ) smitten
tallennettu
kaapokisu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 119



Profiili
« Vastaus #16 : 07.01.2006 17:55:13 »

Merkurius skorpparissa  Angry Puhun silloin kun on asiaa, en turhia höpöttele, mut en ole kuitenkaan tuppisuu. Heh  Smiley Letkauttelen lähimmilleni heidän kustannuksellaan läppiä, joskus joku saattaa suutahtaa   Wink

Suustani osaan olla tarvittaessa todella ilkeä ja henkilökohtaisuuksiin on tapana puuttua. Hoh...
tallennettu

Aurinko vaaka
Nouseva skorpioni
Kuu vaaka
saai
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 229



Profiili
« Vastaus #17 : 07.01.2006 19:51:16 »

Merkurius skorpparissa, trini Jupiteriin ja MC:hen (suurtrini). Puhuu terävästi, asiaan sisälle paneutuen ja pureutuen, kaikki tulee ulos selkeästi heti ensi kerralla ja asia selväksi.

Ei siis minun karttani.
tallennettu

"Gradually feelings, thoughts etc. become more important than whether they are pleasant or not."

"Fill the place better where ye are, and the Lord will open the way."
- - - - - - - - - - - - - -
valonkantaja
Vieras
« Vastaus #18 : 07.01.2006 20:11:43 »

Tämä nyt ei mitenkään liity asiaan, mutta...

Joskus mietin miksei täällä voisi olla chattia, mutta se taitasi olla aikamoista kaaosta... Tuntuu vaan jotenkin että omat ajatukset menevät niin nopeasti ohi ettei niitä ikinä ehdi kirjoittamaan..!
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: