Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: syntymäajan tarkkuudesta?  (Luettu 2347 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
emilia2012
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« : 12.01.2008 20:00:30 »

Miten paljon syntymäajan tarkkuus vaikuttaa kartalla? Olen tilannut luonneanalyysin ja sisäinen soturi-tulkinnan, mutta nyt kävi ilmi että olen laittanut syntymäaikani väärin 5 minuutin heitolla. Mitenkä muuten on se asia, että kaikissa sairaaloissahan ei väkisin ole kello samassa ajassa...?
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #1 : 14.01.2008 14:27:02 »

Viiden minuutin heitto ei välttämättä vaikuta karttaan juuri mitenkään, ellei sitten ole niin huono tuuri, että esim. nousumerkki on juuri tuolla hetkellä ollut vaihtumassa. Voit itsekin testata asiaa laittamalla tietosi vaikkapa www.astro.com -palveluun (jos englanti luonnistuu) ja kokeilemalla sitten noiden kahden kellonajan välillä, miten kartta muuttuu.

Tuo kellonaikojen tarkkuus on kylläkin sellainen juttu, että siihenhän ei ole koskaan 100 % luottaminen - aina on voinut olla sairaalan kello väärässä tms. On vain otettava tarkin tieto mitä on saatavilla, ja tulkittava sen mukaan, pitäen mielessä ne rajoitukset joita puutteellinen tieto tuo. Yleensä astrologit ja astrologiset tietokoneohjelmatkin pitävät syntymäajoille jonkinlaista luokitusta, eli erittäin tarkat syntymätiedot erotetaan esim. muistinvaraisista tiedoista.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: