Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Elämäntehtävää/uraa kartalla?  (Luettu 3694 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Essillore
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« : 05.07.2013 11:38:35 »

:Minkälaisia vihjeitä syntymäkarttani antaa elämäntehtävästäni/urastani? Mitkä tekijät syntymäkartaltani olisivat tärkeitä tämän tutkimisessa lisää? Kuun noususolmu nyt varmaan ainakin, ja se kun on oppositiossa aurinkooni, ja se puolestaan on aspekteissa melkein kaikkien planeettojen kanssa, missä määrin ne ovat olennaisia? (samaa olen näköjään pohdiskellut ennenkin, http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=36405.0 a silloin rohkeus pettänyt pelottavissa kuvioissa, vaan nyt ei pelokkuuteen ole enää varaa).

Taustaksi siis, että pohdiskelen vakavasti uravalintaani ja elämääni uusiksi tällä hetkellä. Kaurisominaisuuksieni toteuttaminen on jäänyt vähemmälle, ja suuret epäonnistumiseni ja hukkaanheitetyt mahdollisuuteni viimeisten 5 vuoden sisällä tuntuvatkin tulevan kaikki kaurispuutteesta, eli liiasta heittäytymisestä tunteiluun ja haaveiluun ahkeruuden, sitkeyden ja yrittämisen sijaan.

Miten kääntää aurinkohässäkkäni positiiviseksi voimavaraksi, kun se on vastapuolella kuunsolmuani ja nousumerkkiäni?


Tässä syntymäkarttani, kartalta puuttuu Lilith, joka on tarkassa yhtymässä Saturnukseni kanssa (Lilithistä en tiedä vielä mitään, juuri selvisi sen sijaintikin).


Paljon kiitoksia kaikenlaisesta avusta! Arvostan suunnattomasti niin tulkintoja ja tulkinnanpalasia, kuin tietoakin kohteista/asioista jotka syntymäkartan elämäntehtävä/ura -akselia valoittavat.
tallennettu
Essillore
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #1 : 05.07.2013 12:08:48 »

Noh, kyn en näköjään pysty liittämään syntymäkaryyaa suoraan tähän, herjaa liian isoksi, niin tässä linkki vanhaan topiciin jossa olen samaa asiaa kolme vuotta sitten pohdiskellut. Ehkä ensisijaisena pohdintanani nimenomaan se ristiriita jonka koen nousumerkkini ja askendanttini muodostavan muun karttani kanssa: millä alueella tai miten toteuttaa sieluni kasvuntehtävää?

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=36864.0

Tässä topicissa tosiaan karttani.

Ja kiitos kiitos kaikille avusta!
tallennettu
Kanelit
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #2 : 29.08.2013 20:48:36 »

Karttaasi nopeasti vilkaistuani sanoisin seuraavaa: anna itsellesi tilaa elämässä, älä pakota itseäsi mihinkään tiettyyn suuntaan. Suunta löytyy kun rentoudut ja kuuntelet itseäsi. Omien virheiden ja vastoinkäymisten hyväksyntä on tärkeää.Toisinaan oman kartan liian tarkka analysointikin voi muodostaa esteen etenemisellemme..ehkä ymmärrät jos sanon että usein huomaamattamme pyrimme`täyttämään`oma karttamme,ikäänkuin olemaan karttamme arvoisia.. kartta on meitä varten, me emme ole karttaa varten.

Se mitä kerroit jo elämässäsi tapahtuneesta, on varmasti ollut tarpeellista opeteltavaa ja läpikäytävää. Elämämme kokemuksista ei yksikään ole turha, niin uskon.

Palauta mieleesi asioita joista nautit ja lähde etsimään suuntaa niiden parista. Elämä muuttuu kummasti kun huomaa että elämällesi on aivan ainutlaatuinen menestystarina tarjolla. Sinun ehdoillasi ja sinun tavoillasi toteutettuna.

Tämä ei ole ammattiastrologin tulkintaa, ainoastaan intuitiivisen astrologiharrastajan pohdintaa Smiley

Ihanaa syksyä,muista että ihmisen elämä muodostuu jaksoista, eräänlaisista etapeista..jossain jaksossa paahdamme täysillä eteenpäin..toisessa jaksossa käännymme sisäänpäin kuulostelemaan itseämme..välillä elämä on aurinkoista, välillä tarvitaan myös sadepilviä. Elämä on oppimista jokaisena päivänä kehdosta aina hautaan saakka.. smitten
tallennettu

Taivaanrannan maalari, hassuttelija ja veden loisketta rakastava Rapunen.
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 373



Profiili
« Vastaus #3 : 30.08.2013 02:08:43 »

MC on jouskarissa joten en näkis että sun tarttis liikaa miettiä uraa... Uskalla seikkailla ja pidä hyvä fiilis...

Aurinko ja Venus on tuolla "työhuoneessa" eli ehdottomasti sun kannattaa kuunnella omaa arvomaailmaasi, sisäistä ääntäsi ja omaa perusluonnettasi... Älä uhraa itseäsi vaan toteuta itseäsi ja arvojasi.
Mars on Härässä eli itse tekeminen sulta onnistuu aika vakaasti ja turvallisesti... Sinänsä jokin käytännön homma jossa on kova luontainen maadoitus (esim. kokki, puutarhuri, jne) menisi semmoisena "perusduunina".

Varsinainen urahuone eli kymppi sisältää Pallaksen ja vielä loppuasteissaan eli varmaan tommoset meditaatiot, mielenhallinnat ja muut mentaalipuolen auttamiskeinot tulis sit myöhemmin elämässä kuvioihin.

Jos noita sielullisia juttuja mietitään niin noususolmu on nollakulmassa joten periaatteessa kehittyminen kaurismielessä saa kai boostia siitä... Mutta toisaalta tää noususolmu on vaan se mitä kohti mennään ja sitä ennen pitää olla se Ravun läksy eli omilla jaloilla seisominen opittuna. Solmujen huonesijaintien perusteella vaikuttais siltä että otat välillä liikaakin härkää sarvista muttei sitten homma aina mee kuten elokuvissa eli et ole tyytyväinen tekemiseesi. Irti päästämistä ja luopumista voisi kokeilla.
12. huoneessa sulla noi Neptunus ja Uranus painostavat tietysti oppimaan riippumattomuutta ja alitajunnan kuuntelua... Samoin tuo 8. huoneen Pluto heittää sisäisiin maailmoihin myrskyä ja vaatii sua olemaan itsellesi rehellinen.

Kyllähän tossa kartalla löytyy sinänsä ulkoisen menestyksen edellytykset mutta sitä ennen sun on ehdottomasti kuunneltava omaa sisintäsi ja seurattava sen ääntä.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: