Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: MIEKKA PELON KUKISTAMISEKSI~Quado 16.8.2008  (Luettu 3259 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 17.08.2008 17:08:07 »


Hei kaikille  Kiss angel;
nyt on maailmankirjat siinä kuosissa ETTÄ toistaiseksi en näitä kanavointeja tänne tuo ~ yksinkertaisesti sen vuoksi ETTÄ onniinpaljon meneillänsä omassa henk.kohtaisessa elämisessä - ihan käytännön järjestelyjä, muuttoa ja sen sellaista  Cheesy smitten .... laitan tähän tältä erää "kauniiksi lopuksi" tämän aivan ihanan QUADOn  .... HUOM kuvat olen lisännyt ihan isse - eivät ole alkuperäisestä tekstistä.

Ja vielä tuonne loppuun linkin josta löytyy lisää tekstejä ... jos vaikka joku tuntee omakseen jatkaa tätä ... välittämistä Afro
 t.  aurinko kaksoset ~viestinviejien sukua  Grin







Quado 16.8.2008

MIEKKA PELON KUKISTAMISEKSI

On eräs paikka, jonne voit mennä, paikka jossa pelolla ei ole valtaa, paikka missä epäilystä ei ole, ei edes nurkissa vilahtelevana varjona. On eräs paikka, jonne voit mennä, paikka missä ilo lisääntyy, paikka missä kaikki on rakkautta.
http://loyal2god4ever33.googlepages.com/The_Inner_Light_2.jpg/The_Inner_Light_2-full.jpg

Ja kun tulet tähän paikkaan, syvälle, syvälle olemuksesi keskukseen, ylös,



http://img293.imageshack.us/img293/1049/dolphinbluenm9.jpg
http://www.wellnesstherapy.co.uk/custom/hg-dolphin14.gif
http://incredimazing.com/static/media/2007/09/25/bf597f1bbedb387/pic2664.jpg
http://farm1.static.flickr.com/54/177899832_ae3338a505.jpg?v=0

ylös olemuksesi korkeuksiin ja laajalle, laajalle olemuksesi reunoille, missä se tulee yhdeksi kaikkeuden kanssa. Kun tulet tänne, syvälle, korkealle ja laajalle ja koko sinä, koko olemus, kaikki on keskittyneenä tähän "minä olen" -paikkaan, täällä olet luoja, täällä olet valo, täällä olet alkemisti, joka muuttaa myös ajatukset kultaiseksi, kultaiseksi valoksi.

http://www.1heartlove.com/reikimind.jpg

Aloita täältä keskuksestasi ja ota lahjasi, jotka löydät ulkopuolelta. Tule syvälle, syvälle keskukseesi ja löydät täältä kaksi todellista kaveriasi, rakkauden ja rohkeuden - uskolliset ja urheat soturit - valmiina liittymään seuraasi ulkona maailmassa.

http://www.rheasrhapsody.co.uk/custom/Archangel20Michael1.jpg
Tässä, ota tämä miekka. Pidä sitä kädessäsi. Näe, miten se sädehtii valossa. Näe, miten se on tehty valosta ja taottu rakkaudessa. Näe, miten tässä miekassa on äärimmäistä voimaa, mutta se on valon ja rakkauden voimaa.

Ota valon ja rakkauden miekka käteesi ja salli sen antaa sinulle kaikki vahvuus, mitä tarvitset hillitäksesi pelon pimeyttä ja epäilyksen varjoja. Tämä valon ja rakkauden miekka voi kukistaa ne. Tämä miekka antaa sinulle sitä vahvuutta ja uskoa, mitä tarvitset selviytyäksesi kaikesta, mitä tulee tiellesi.

Sillä tämä miekka voi suojella sinua, muttei se voi vahingoittaa toisia. Se taistelee vain pelkoa vastaan. Valo ja rakkaus suojaavat sinua sivusta ja sinut on aseistettu rakkauden ja valon miekalla. Olet valmis menemään maailmaan.

Ja on vielä yksi lahja, jonka voit ottaa tästä rauhallisesta keskuksestasi - sisäisen näkökyvyn lahja. Kun kohtaat ihmisiä, jotka vaikuttavat vaikeilta, kykenet tunnistamaan sen pelon varjon, joka heissä on. Kykenet näkemään heidän rinnassaan lepäävän kultaisen sydämen, rakkauden ja totuuden todellisen sydämen ja erottamaan sen heidän pinnallaan olevasta pelon ja epäilyksen varjosta. Sinulla on voima nähdä sydämeen ja tietää, mitä he todella haluavat, keitä he todella ovat, ja pystyt puhumaan tällä säteilevälle sydämelle, ei pelolle ja epäilykselle.

Sillä miekkasi voi leikata pelon paksun ja synkän peitteen, se voi ajaa pois epäilyksen sumuisen ja roikkuvan varjon. Miekkasi on valoa, miekkasi on rakkautta ja sivallat sillä ilmaa puhdistaen pois kaiken pelon ja epäilyksen, jotta todellinen sydämen rakkaus voi paljastua.

Ja kun katselet ongelmia, ihmisiä, vaikeita olosuhteita, ei-toivottuja tapahtumia, näet, että ympärilläsi on ihmisiä, jotka ovat verhoutuneena pelkoon ja epäilykseen ja joilla kuitenkin sykkii sen alla kultainen sydän, mitä joskus tuskin näkyy.

Tämä kyky löytää kultainen sykkivä ja rakastava sydän auttaa sinua tietämään, miten edetään. Se auttaa sinua valitsemaan ihmisiä, joiden sydän on kirkkaampi. Se auttaa sinua sivaltamaan pelon ja epäilyksen toisilta, jotta heidän sydämensä näkyy selvemmin.

Rohkeus ja rakkaus, jatkuvat kaverisi, kuiskaavat sinulle, mitä sanoa, kun olet nähnyt sydämen - miten puhua sille, miten puhua ja mitä pitää sanoa - tavallaan tämä tekee sinulle mahdolliseksi puhua tuolle rakkauden ja totuuden sydämelle, pelon ja epäilyksen sijasta.

Jos alat tuntea taisteluväsymystä, jos ympärilläsi on niin paljon pelkoa ja epäilystä, että miekkakätesi väsyy, vain salli kavereidesi, rohkeuden ja rakkauden, viedä sinut takaisin rakkauden tilaan syvällä sisälläsi, missä virkistyt.

Ne kannattelevat sinua, kun olet heikkona. Ne tuovat sinut rauhalliseen lepoon, kun on aika virkistyä ja elpyä. Ja kun olet levännyt ja taas täynnä rakkautta ja uskoa itseesi, ne johdattavat sinut ulos ja ojentavat sinulle rakkauden ja valon miekan, joka edelleen loistaa kirkkaana, valmiina kukistamaan kaiken pelon.


http://i104.photobucket.com/albums/m170/edwardalan/starryheart.jpg

Kanavoinut Carrie Hart ( www.carriehart.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1127&sid=55915b7d527a5ad457da0d690bf1a9cf&mforum=uusimaa




http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa
************************************************

Eikun suukkoja ja halauksia ja bueno toivotuksia - luokaa ja nauttikaa  smitten parhaaksi katsomallanne tavalla  Wink t. Aaviisuinen


http://i210.photobucket.com/albums/bb214/watchman512/1_yang_fan_part_1-1.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=FT29WOZcEAg&feature=related
« Viimeksi muokattu: 17.08.2008 18:11:38 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Neela
Astroholisti
*****
Viestejä: 1096



Profiili
« Vastaus #1 : 17.08.2008 22:21:52 »


 -KIITOS- smitten

Onnea ja menestystä elämänmuutoksiin.  smitten
tallennettu

Hyvin menee, mutta menköön Afro
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #2 : 17.08.2008 23:18:08 »

AV,  kiitos ja nähellään  Kiss angel smitten
 smitten smitten smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: