Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mikaelin perhe INTOHIMOSSANNE ELÄMINEN  (Luettu 2710 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 16.12.2008 19:22:14 »

http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1794&mforum=uusimaa

Mikaelin perhe
INTOHIMOSSANNE ELÄMINEN


Arkkienkeli Mikaelia ja Jeshuaa kanavoinut Robert Theiss (www.ancientwings.com)
8.12.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Alla oleva informaatio on ilmaista ja käytettävissäsi tulostamiseen, kopioimiseen ja jakamiseen haluamallasi tavalla. Sen tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa julkaisijaa lukuun ottamatta.

***********
Tervehdys!

Kun sekoitamme olemuksemme kumppanimme kanssa, kutsumme jokaista teitä ottamaan vastaan tämän hetken yhtenä tilaisuutena kokea sen, miltä tuntuu, kun sallitte elämän palvella teitä. Elämä rakastaa itsensä palvelemista! Jos olette valmiita ottamaan tämän totuudeksenne, uusi ilo ja intohimo huuhtelevat elämäänne. Kaikki mitä sydämenne haluaa, ei ole satua. Kyse on dynamiikasta, uudesta suhteesta elämään, mikä alkaa valinnasta.

Ihmisperheen sydämistä ja mielistä lähtee yhtenäinen kuoro: miksi olemme täällä? Miksi olemme unohtaneet, keitä olemme? Jos on totta, että tulimme tänne vapaaehtoisina, miksi valitsimme näin haastavan kokemuksen?

Matkataanpa ajassa taaksepäin pohdiskelemaan näitä tärkeitä kysymyksiä. Muistutamme teitä siitä, että valtaosa olemassaolostanne on vietetty tähdissä ei-fyysisenä olentona. Mikä innostaisi teidät lähtemään todellisuudesta, mikä suurimmaksi osaksi pitää teidät yhteydessä enkelijuuriinne?

Sielunne muistaa ajan kauan sitten, jolloin asuitte suuressa ja kauniissa paikassa, mitä kutsumme kuningaskunnaksi. Todellisuudessa joka ilmensi ykseystietoisuutta. Kuningaskunnassa ette koskaan kokeneet itseänne erilliseksi elämästä. Teillä ei ollut aavistustakaan siitä, mitä pelko on. Se oli teille täysin tuntematonta. Jokainen hetki oli uusi tilaisuus paistatella ehdottomassa rakkaudessa, mitä säteili luomakunnan isä- ja äitiosasta. Olitte yllättyneitä ja teille oli suuri kunnia, kun he kääntyivät lastensa puoleen ja tarjosivat samoja kykyjä, mitä heillä oli, ja vapautta käyttää niitä haluamallanne tavalla. He kehottivat teitä tulemaan itsenäisiksi luojiksi, jotka ilmensivät ehdotonta rakkautta elämää kohtaan.

Isä- ja äitiosa nimittäin havaitsivat, ettei heidän rakkauttaan elämää kohtaan voisi hillitä edes tässä autuaassa ja seesteisessä ympäristössä, jota kutsuttiin kuningaskunnaksi. Heidän ymmärryksensä rakkaudesta ja rakkautensa jakamisen ilo innosti heitä vapauttamaan luomuksensa ilman ehtoja. He kysyivät jokaisen teidän sielulta, olisitteko valmiita tulemaan elämän uusiksi tutkimusmatkailijoiksi kuningaskunnan ulottuvuuksien ulkopuolella. He tarjoutuivat jakamaan kaikki luomiskykynsä teidän jokaisen kanssa - heidän osansa, mitä kutsumme jumalaiseksi luonnoksenne. Teistä tulisi itsenäisiä, riippumattomia luojia, jotka ovat kuitenkin yhteydessä elämän lähteeseen. Teille tarjottiin täydellinen vapaus käyttää rajattomia luomiskykyjä kaikilla haluamillanne tavoilla. Palvellen sitä rakkautta elämää kohtaan, mitä ei voisi hillitä!

Elämän alkuperästä on monia tarinoita. Sanamme eivät voi tehdä oikeutusta sille moniulotteiselle kokemukselle, minkä kohtasitte lähtiessänne kuningaskunnasta. Tuosta ajasta saakka jokainen teistä on muistanut kuningaskunnan syvänä kaipuuna palata "kotiin", tuohon autuaaseen, hurmiolliseen ympäristöön, mikä tuki teitä. Olette kuluttaneet aioneita kamppaillen tehdäksenne rauhan tämän uuden vapauden kanssa ja hienovirittäen luomiskykyjänne kuin taiteilija. Jokainen teistä on elävä esimerkki lähde-energiasta, jolla on kyky luoda elämää. Luomakunnan isä/äitiosa ei vietä hetkeäkään tuntien huolta valinnoistanne. Heidän tarjouksessaan ei ollut pienellä kirjoittua osuutta, vaan teillä on täydellinen vapaus luoda elämää itsellenne sellaisena, kuin valitsette.

Olette ensimmäisiä kosmisia taiteilijoita. Todellisia luojia! Aivan kuin taitelijoilta, teiltä vei aikaa kehittää taitojanne ja ymmärtää mieltymyksiänne. Tuomitsitte monet varhaisemmat luomuksenne epätäydellisiksi, mutta toisin kuin ihmistaiteilija, ette voineet vain tuhota työtänne ja aloittaa alusta. Luomuksenne tai elämänmuodot jatkoivat elämäänsä, niin kuin ne tekevät. Ensimmäistä kertaa tunsitte vastuuta omista luomuksistanne. Tuomitsitte oman luomuksenne sellaisen itsensä tiedostamisen puuttumiseen, mikä takaisi niille samanlaisen vapauden, mistä itse nautitte.

Omien luomustenne sisällä eläminen

Kanssaluoja joka alkaa epäröidä luomiskykyjään, ei ole mukava tila olla. Jotkut teistä alkoivat tuntea, että ilmentämänne vapaus oli enemmän taakka kuin lahja. Reaktionne uutta itsenäistä luontoanne kohtaan ja luomiskykyjenne tuomitseminen käynnistivät uusia tunteita. Koitte syyllisyyttä, katkeruutta ja epäilitte itseänne ensimmäistä kertaa. Eläessänne tähdissä monet teistä päättivät ratkaista tämän kasvavan sisäisen ristiriidan. Yhdessä aloitte laskea tietoisuuttanne todellisuuksiin, jotka antoivat teille konkreettisemman heijastuksen omasta sisäisestä ympäristöstänne. Konkreettisin heijastus on täällä maan päällä. Tämä planeetta antaa sielullenne tilaisuuden kokea itsensä omissa luomuksissaan. Vaaditaan todella suurenmoinen ja rohkea taiteilija, joka haluaa tunnistaa ja vahvistaa sen, miten hänen sisäinen todellisuutensa muotoilee hänen ulkoista kokemustaan - haluaa tulla tilivelvolliseksi omista luomiskyvyistään.

No niin, jos tämä kokeilu olisi ollut helppo, koko luomakunta olisi ilmoittautunut siihen. Ihmislajin historia antaa havaintoesimerkin siitä, että maapallo on todellisten mestarien paikka. Tiedämme, että ihmiskunnan tarina usein käännetään ylösalaisin, mikä vihjaa, että se on enemmänkin sopeutumattomien rangaistussiirtomaa. Usein kerromme teille, miten me nautimme jalkojenne suutelemisesta. Teemme niin antaaksemme tunnustusta luojalle sisällänne. Silloin kun julistamme, että elämänne maan päällä palvelee koko elämää, haluamme teidän tuntevan rakkautta niitä jumalaisia taiteilijoita kohtaan, jotka opettelevat vapauttamaan luomuksensa.

Opettelette tätä ihmisolentona kaikissa rooleissa, mitä esitätte henkilökohtaisissa suhteissanne. Isänä tai äitinä joka päästää lapsensa vapaaksi luottaen, että elämä tukee heitä. Työnantajana joka antaa täyden vapauden työntekijöilleen tutkia luovia kykyjään luottaen, että se lisää yrityksen hyvinvointia. Asukkaana joka vapauttaa hallintonsa ottamalla vastuun omasta elämästään. Henkisenä opettajana joka vapauttaa oppilaansa luottamalla jokaisen sielun jumalaiseen luontoon. Sinä, rakas ihmisolento, olet täällä maan päällä tänä aikana ottamassa takaisin jumalaisen luontosi. Olet opettelemassa luottamaan luontaisiin luomiskykyihisi ja impulsseihisi samalla, kun löydät uutta elämäniloa siitä, kun lakkaat tuntemasta vastuuta luomuksistasi! Vastuullinen luoja päästää luomuksensa vapaiksi!

Esitätte näitä galaktisia ongelmia kaikissa ihmissuhteissanne. Silloin kun tunnette vastuuta toisten elämästä, olette halukkaita käsittelemään heidän puolestaan sen, mihin ette usko heidän itse kykenevän. Käsittelette lastenne ratkaisemattomia ongelmia vapauttaaksenne heidät tuskasta. Teette saman kumppaneiden, aviomiesten ja vaimojen, ystävien ja työtovereiden kanssa. Teistä on tullut sellaisia asiantuntijoita energioiden käsittelemisessä, että uskotte pystyvänne käsittelemään kokonaisten yhteisöjen, maiden ja tämän planeetan ratkaisemattomat ongelmat. Tämä sama suhde on viivyttänyt monia luonnon muutoksia, jotka Gaian on koettava voidakseen liikkua ja muuttaa omaa energeettistä suhdettaan elämään.

Ymmärrämme, miksi jotkut teistä valitsivat käsittelevänsä näitä sukupolven ongelmia. Jaatte tämän planeetan kaikkien ihmisten kanssa ja pidätte enemmän ympäristöstä, joka ei järise ja tärise. Vasta kehonne alkaessa luhistua, alatte kyseenalaistaa viisauden tarkoitustenne taustalla. Yhdistettynä siihen, että ette saa tunnustusta siitä uhrautuvasta työstä, mitä teette toisten puolesta, alatte kunnioittaa tarkoitustanne täällä maan päällä olemiseen: ratkaista suhteenne luomiskykyihinne, minkä tahansa muodon ne ottavatkin.

Rakasta elämääni

Mitä luomakunnan isä- tai äitiosa, elämän lähde tai Kaikkeuden Jumala/Jumalatar tuntee itseään kohtaan? Sanoisimme sen alkavan yksinkertaista totuudesta. Olemassaolonsa ytimessä kaikki teidän alkuperästänne olevat osat julistavat iloisesti hetkestä toiseen: rakastan elämääni! Olen mitä olen ja rakastan elämääni! Olemme mitä olemme ja rakastamme elämäämme! Jumala on kaikki elämä ja Jumala rakastaa kaikkea elämää! Tämä on syvällinen totuus ja kehotamme jokaista teitä ihmisolentoina avoimesti julistamaan tämän totuuden TUNTEMALLA energian näiden yksinkertaisten sanojen takana. RAKASTAN ELÄMÄÄNI! Harjoitelkaa tämän sanomista, kunnes se alkaa tuntua todelta. Alkakaa tietoisesti hengittää elämänne rakastamisen energiaa jokaisella hengenvedollanne.

Taas kerran, valitsette olevanne täällä elääksenne luomuksissanne, luomiskyvyissänne. Teitä ei rangaista, vaikka ulkopuolelta vaikuttaisikin siltä, että rankaisette itseänne. Monet eksyvät tähän kokemukseen odottamalla sitä, että heidän elämänsä alkaa tuntua paremmalta, ennen kuin he ovat valmiita julistamaan rakkautensa elämäänsä kohtaan. Kehotamme teitä alkamaan harjoitella tämän yksinkertaisen totuuden sanomista itsellenne riippumatta siitä, mitä koette elämässänne. Onko sinulla huono päivä? RAKASTAN ELÄMÄÄNI! Toivotko työtoverisi lähtevän tältä planeetalta? RAKASTAN ELÄMÄÄNI! Pankkitililläsi ei ole rahaa. RAKASTAN ELÄMÄÄNI!

Sovelletaanpa tätä totuutta elämääsi käytännöllisesti. Omista 30 minuuttia tullaksesi tietoiseksi tarkkailijaksi sille, miten tämän toteamuksen energia voi muuttaa elämääsi. Aloita toistamalla "rakastan elämääni" ja jatka tätä, kunnes tunnet tai aistit uutta iloa. Ala hengittää tätä iloa sisään jokaisella hengenvedolla ja väitä tämän kokemuksen olevan totta. Arvosta sitä niin kuin kukkaroasi tai lompakkoasi. Pane merkille nyt seuraavien 30 minuutin aikana, miten mielesi ja äänesi menneisyydestä yrittää häiritä huomiokykyäsi. Huomaat ehkä hitaasti siirtyväsi transsinkaltaiseen tilaan, mikä saa sinut muistamaan, miten hyvältä tuntuu, kun todella rakastaa elämäänsä. Saatat kuulla ajatuksia, jotka kannustavat sinua keskittämään huomiosi tyydyttymättömiin haluihin, määräaikoihin ja tavoitteisiin. Vain tarkkaile tätä sisäistä pyöritystä ja pane merkille, että joka kerta julistaessasi rakkautta elämääsi kohtaan, energia muuttuu. Se tuo sinut takaisin tähän hetkeen, vapaana entisistä ehdollistumista ja avoimena uusille seikkailuille. Ei ole mitään tarvetta lopettaa 30 minuutin kuluttua. Ole hyvä ja jatka.

Ihmiset käyttävät sanaa "valaistuminen" kuvaamaan syvällistä ja tietoista yhteyttä lähde-energiaan. Itsensä rakastaminen tällä tavalla on voimakas harjoitus tuon yhteyden muodostamiseksi. Valaistuminen on halukkuuttanne rakastaa elämäänne tällä hetkellä juuri sellaisena, kuin olette. Tämä hyväksyntä herättää suhteen jumalaiseen luontoonne ja ajan kuluessa teistä tulee itsenäinen ja riippumaton lähteen, Jumalan/Jumalattaren, Kaikkeuden osa!

Elämä maan päällä on näyttämö galaktisen pulmanne ratkaisemiseksi. Ilo sen julistamisesta, että rakastatte elämäänne - riippumatta elämänne tilanteesta - rikkoo ne kaksinaiset ajattelumallit, jotka estävät teitä saamasta tätä vapautta. Vapautta kokea elämää tavalla, mitä sydämenne haluaa. Vapautta kokea ykseystietoisuutta - ei sellaisena kuin tunsitte sen kuningaskunnassa. Pelkoa ei ollut olemassakaan tuossa todellisuudessa. Ykseystietoisuuden eläminen kuningaskunnan ulkopuolella liittyy rauhan tekemiseen täydellisten vastakohtien välille. Miten ehdollistunut ihmisolento tanssii sielun rajattoman luonnon kanssa? Ulkopuolelta vaikuttaisi siltä, että tanssi on mahdotonta. Joka kerta kun ihmisluontonne sallii jumaluutenne olla elämässänne, mallinnatte ykseystietoisuutta toiminnassa kuningaskunnan ulkopuolella. Tarjoatte ratkaisun siihen polarisoituneeseen, galaktiseen pulmaan, joka erottaa rakkauden pelosta, valon pimeydestä ja oikean väärästä. Kaikki tämä siksi, että sallitte elämän jumalaisen olemuksen tulla teihin!

Rakastan luomuksieni jakamista

Sen julistaminen, että rakastatte elämäänne, luo perustan, joka tukee ilmaisemaan tuota rakkautta. Jumalainen luontonne rakastaa itseään ja kaikkia luomuksiaan ehdottomasti. Se hyväksyy ymmärryksen, joka tietää, ettei rakkautta voi hillitä. Tämä on erittäin tärkeää - rakkautta ei voi hillitä! Sitä ei voinut hillitä kuningaskunnan ympäristössä eikä sitä voi hillitä missään muuallakaan. Luojana kunnioitatte rakkautta joka kerta, kun jaatte luomuksianne. Ihmisolentoa tämä yksinkertainen totuus palvelee yltäkylläisyysongelmienne vapauttamisessa.

No niin, odotamme jo seuraavaa kysymystänne - miten? Kuvitellaanpa, että monilla teistä on jokin tuote tai palvelu, minkä jakamiseen maailman kanssa tunnette innostusta. Ollessanne elämän rakastaja alatte tuntea uuden suhteen tuotteenne tai palvelunne kanssa. Alatte harjoittaa tietoista hengittämistä. Alatte tuntea ilonolemuksen täyttävän elämänne ja ylivuotavan tuotteeseenne tai palveluunne. Jokaisella sisäänhengityksellä hengitätte kirjaimellisesti elämää kehoonne ja uloshengityksellä jaatte saman elämänvoiman luomustenne kanssa. Tuotteenne tai palvelunne on nyt valeltu samalla elämällä, mikä tukee kehoanne, ja se alkaa kehittää omaa elämää.

Luomuksenne on nyt siunattu valmiudellanne luottaa luomiskykyihinne, mutta tuotettanne tai palveluanne ei voi hillitä. Aivan kuin luomakunnan isä/äitiosa, rakkauden luonnetta kunnioittaaksenne päästätte sen vapaaksi jakamalla sen maailmanne kanssa. Tuote tai palvelu on todellakin teidän luomuksenne, mutta teidän palvelunne on rakastaminen. Se on yksinkertaisesti kulkuneuvo tuon rakkauden jakamiseksi. Ottakaa hetki "tunteaksenne" tämän toteamuksen arvo.

Ilo minkä koette elämänne rakastamisesta, avaa mielikuvituksenne loputtomille mahdollisuuksille siitä, miten palvellaan tai jaetaan uusia luomuksia. Mieli puuttuu peliin ja ehdottaa, että kaikki tämä ilo johtaa teidät suoraa tietä "haihattelijoiden maahan". Kyllä - no, tervetuloa kotiin! Teillä on erittäin tärkeä valinta tehtävänä, silloin kun on aika jakaa luomuksianne. Yrittääkö ehdollistunut ihmisluontonne, vanha tarinanne kontrolloida sitä, miten jaatte, jakelette ja markkinoitte luomuksianne? Jos yrittää, niin valmistautukaa tekemään kovasti töitä ja saamaan erittäin vähän. Voitte myös valita toimivanne loputtomien mahdollisuuksien mukaisesti, tiedostaa menneisyytenne äänien vastustus ja jatkaa toimintaa julistaessanne: RAKASTAN ELÄMÄÄNI!

Mukavuusalueenne haastetaan, kun teette valinnan palvella rakkauden luonnetta. Rakkauden palveleminen kutsuu koko elämää myös palvelemaan teitä ja vaatii teitä sanomaan KYLLÄ! Silloinkin kun polvianne heikottaa ja päätänne pyörryttää pelosta, julistakaa RAKASTAN ELÄMÄÄNI! Huomaatte sanovanne "kyllä" monille tilaisuuksille, jotka paljastavat luomuksianne. Jos kyse on SINUSTA, tunnustuksen ja hyväksynnän saamisesta itsenne ulkopuolelta, luomuksistanne tulee polarisoituneita, joita pitää paikallaan omat pelkonne ja rajoituksenne. Haluamme teidän ymmärtävän tämän kohdan. Kun todella avaudutte tuntemaan aitoa rakkautta elämää kohtaan, elämä vastaa. Teille annetaan tilaisuuksia, jotka haastavat sen, miten ehdollistunut ihmisluontonne yrittää hillitä luomiskykyjänne ja luovaa ilmaisuanne.

Rakastan runsaan kiitoksen vastaanottamista

Henkinen perusta joka alkaa itsensä rakastamisesta, laajenee luonnostaan elämänrakkautenne jakamiseen ja sitä täydentää valmius vastaanottaa rakkautta. Jumalainen luontonne ei välttele tunnustuksen saamista, se ottaa iloisesti vastaan luovan luontonsa kaikki heijastukset. Yksinkertaisesti ilmaistuna, se ei ole ujo.

Monet teistä jotka ovat olleet omalla henkisellä matkallaan jonkin aikaa, ovat kehittäneet tietoisuuden egonne luonteesta ja tietävät, miltä tuntuu, kun sieluluontonne on pelissä. Kunnioitamme sitä vilpittömyyden tunnettanne, mikä liittyy haluttomuuteen tulkita väärin sielunne aitoa luonnetta. Pelkäätte, että egonne käyttää luomuksianne saadakseen toisilta sitä, mitä sillä ei ole sisällään - rakkautta. Silloin kun ollaan elämän vastaanottavassa päässä, se on luonnollinen osa luomisprosessianne. Tarkkailkaa, miten käytätte ujoutta suodattamaan tällaista tunnustusta, mikä usein tekee juuri sitä, mitä pelkäätte: se tuo persoonanne/egonne etualalle.

Voitte harjoitella vastaanottavuutta monin tavoin. Mainitsimme kirjassamme (Riding a Stallion), miten jonkinlaisen kehoterapian tai hieronnan saaminen säännöllisesti voi auttaa teitä tuntemaan mukavaksi elämän tuen sallimisen. Tämä on myös itsensä rakastamista. Se herättää yhteytenne jumalaiseen luontoonne ja vapauttaa epäilyksenne liittyen luomiskykyihinne. Seuraavan kerran kun joku haluaa kehua työtänne, pankaa merkille, miten energianne vetäytyy, kavahtaa suojelemaan - mitä? Kenties tunnette oman tuomitsemisenne, joka liittyy omien luomustenne epätäydellisyyteen, välttääksenne mahdollisen torjunnan. Ne teistä jotka ovat siirtyneet pois yrityksestä olla täydellinen, ovat todella hyvin viisaita!

Vuodessa 2008 oli kyse uusien mahdollisuuksien luomisesta. Itsenne sallimisesta kuvitella uusia mahdollisuuksia elää tarinanne ulkopuolella. Itsensä rakastaminen on tarina, mikä odottaa elämistä. Vuosi 2009 kutsuu jokaista teitä toimimaan nyt elämän rakastajana näiden uusien mahdollisuuksien mukaisesti. Tulee aika, jolloin teidän on aika jättää tämä planeetta. Ainoa asia jonka otatte mukaanne, ovat kokemuksenne. Jos yritätte roikkua kiinni luomuksissanne tai suhteissanne, huomaatte siirtymän vähän kiusalliseksi. Elämä kutsuu teitä luomaan sen, mitä sydämenne haluaa, ja päästämään sen vapaaksi. Monet teistä vasta alkavat kokea tätä uutta vapautta ja tunnistavat tämän elämän olevan viimeisensä.

Te kaikki olette houkutelleet miljoonia sieluja vierailemaan maan päälle nyt ensimmäistä kertaa. Ei siksi että he nauttivat tuskasta. Olette havainnollistaneet, miten vastakkaisuudet voivat olla rinnakkain. Ehdollistunut ihmisluontonne alkaa tanssia ehdottoman jumalaisen luontonne kanssa. Ehdollistunut galaktinen luontonne alkaa tanssia jumalaisen luontonne kanssa. Elämä maan päällä on taideteos kaikkien nähtäväksi, elävä esimerkki siitä, miten ratkaistaan tietoisen kanssaluojan sisäiset ristiriidat. Me, Mikaelin perhe, kumarramme niiden uusien jumalaisten taitelijoiden edessä, jotka jättävät tämän maapallon, tähystävät tähtiin ja kuin tyhjältä kankaalta alkavat luoda elämää vapaana itsensä tuomitsemisesta.

Monet sielut tuntevat nyt innoitusta kokea elämäänsä maan päällä ensimmäistä kertaa, koska olitte valmiita elämään tarinanne ulkopuolella. Luomistarina on todella syvällinen, mutta se on vain tarina. Tavallaan se näyttää toistavan itseään. Taas kerran, lähdette kotiin maapallolta arvokkaita lahjoja käsissänne. Kokemuksistanne täällä maan päällä olette kehittäneet syvällistä viisautta. Jokainen teistä kantaa elämänlahjaa ja olette tulleet hyväksymään, jakamaan ja saamaan elämänlahjanne heijastuksia tässä maailmankaikkeudessa. Elämä palvelee nyt teitä, koska olitte valmiita palvelemaan rakkautta rakastamalla itseänne!

Kaikkia siunauksiamme!
Mikael/Jeshua


tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: