Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Astroalkemiaa ~MARRASKUUN TEEMA: MUUTOKSEN TUULET  (Luettu 2598 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 01.11.2008 11:34:40 »



_________________________________



Astroalkemiaa
MARRASKUUN TEEMA: MUUTOKSEN TUULET

Kirjoittanut Simone Butler ( www.astroalchemy.com)
Marraskuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


On lokakuun loppu ja kuumat Santa Ana -tuulet ovat taas peittäneet terassini männyn neulasilla, heittäneet sisäpihan tyynyt menemään ja kaataneet takapihan aidan minun ja naapurin väliltä täällä Pohjois-Escondidossa. Nämä pahuksenmoiset tuulet ovat merkkinä maastopalokaudesta. Viime syksyn tuhot ovat liiankin tuoreessa muistissa, mutta onneksi tähän saakka olemme olleet onnekkaita.

Tervetuloa Skorpionin valtakuntaan, jota johtaa afrikkalainen jumalatar Oya. Muodonmuutoksen äitinä hän loihtii raivokkaita tuulia, jotka pyyhkäisevät pois vanhan. Hautausmaadiivana Oya tietää, että jonkin on lähdettävä uuden syntymiseksi. Voitteko tuntea sisäisen herätyksen vanhan elämänvaiheen kuolemisesta? Tämä on Skorpionin impulssi Halloweenin takana, jolloin luontaisesti kunnioitamme kuolemaa ja tuonelaa pukeutumalla haamuiksi ja peikoiksi, pimeyden lordeiksi ja ladyiksi. Monet kulttuurit - muinaisesta Britanniasta uudenaikaiseen Meksikoon - uskovat, että lähteneet sielut kulkevat lokakuun lopussa ja marraskuun alussa maan päällä taas kerran ja pyrkivät kommunikoimaan kanssamme.

Tämä vuonna ennestään intensiivistä Skorpioni-energiaa vahvistaa Saturnuksen (vanha, jääräpäinen ja tiukka) ja Uranuksen (edistyksellinen muutos) tarkka oppositio vaalipäivänä. Edellinen oppositio näiden raskassarjalaisten välillä tapahtui vuonna 1965-67, yhteiskunnallisen levottomuuden aikana, mistä merkkinä olivat kansalaisoikeusliike, sodanvastaiset mielenosoitukset, USA:n ja Neuvostoliiton avaruuskävelyt ja Kiinan kulttuurivallankumous. Nyt tämän transiitin outo ilmentymä on perinteisten tapojen kannattajan John McCainin (Saturnus) kohtaaminen muutosagentti Barack Obaman (Uranus) kanssa.

Suosivatko Skorpionin tuulet edistyksellistä ehdokasta? Astrologisesti muutokset ovat hyviä (Obamalla on onnekkaan Jupiterin paluu juuri ennen virkaanastujaispäivää). Kuitenkin riippumatta siitä, kuka valitaan virkaan, huteralla pohjalla olevien talous- ja poliittisten järjestelmien rapautumien jatkuu. Pluto (kuolema ja uudestisyntymä) astuu 26.11. Kauriiseen (status quo) 16 vuodeksi ja ne jotka ovat pelanneet holtitonta ja korkeapanoksista pokeria veroilla, häviävät vääjäämättä. Saturnuksen oppositio Uranukseen toistuu ajoittain toukokuuhun 2010 saakka, mikä lietsoo yhteiskunnallisia romahduksia ja läpimurtoja.

13.11. koittaa maya-kalenterin kuudes päivä. Tämän odotetaan olevan verratonta valaistumisaikaa. Viimeksi kuudentena päivänä, vuosina 1952-72, "beatniikit" ja kukkaislapset karistivat kahleensa ja hyväksyivät uuden tietoisuuden. Tällä kertaa kehitymme seuraavalle tasolle. Kaaos mikä hallitsee kuudennen päivän ja yön kahden vuoden jaksolla, on välttämätön valaistuneen maailman luomiselle. Kultainen aika voi tulla esiin vain sarjasta transformatiivisia sykkeitä, mukaan luettuna tuhojaksot. Sama prosessi mikä romahduttaa maailman taloudellisen ja poliittisen hierarkian, viitoittaa myös tietä uuden maailman kukoistukselle.

Skorpionin uusikuu 28.10. laukaisee deskendenttimme tuonelaan, tiedostamattoman mielen ja pyhän feminiinisyyden pimeälle alueelle. Yhdistymme nyt syvimpiin tunteisiimme ja vaistoihimme vanhoista malleista irtipäästämiseksi ja muutokseen valmistautumiseksi. Tämä tapahtuu vain neljä päivää ennen sitä, kun Neptunus (henkimaalima) lakkaa perääntymästä 1.11., kuoleman päivänä. Symboliikka ei voisi olla osuvampaa. Luultavasti tulemme korostuneen tietoiseksi omasta tai toisten "pimeästä puolesta" tai tulee viestejä toiselta puolelta.


Tämän uudenkuun aikana (klo 23.15 Suomen aikaa) tee alttari hautausmaan jumalattarelle ja Skorpioni-kuningattarelle Oyalle ja laita siihen punaisia ruokia kuten luumuja, viinirypäleitä, granaattiomenoita ja punaviiniä. Oya ilmentää tulista intohimoa, mikä on haudattuna juurichakraasi - kundaliini-voiman kerällä oleva käärme. Kun tämä chakra on tasapainossa, tunnet turvaa, olet valpas ja elossa. Pidä punaista jalokiveä kädessäsi tämän positiivisen energian aktivoimiseksi ja keskity istuvassa asennossa. Tunne selkärangan juurtuvan maahan. Hengitä aistillisia, feminiinisiä maaenergioita ylös selkärankaasi ja anna niiden yhdistyä suojelevien ja rakastavien maskuliinienergioiden kanssa, joita tulee ylhäältä. Vahvista voimaasi selviytyä mistä tahansa myrskystä. Kiitä muutoksen tuulia ja nouse ylös puhdistuneena ja uudistuneena.

-----------

« Viimeksi muokattu: 01.11.2008 12:04:09 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: