Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä paremmat transiitit, sitä huonommin menee  (Luettu 25814 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #45 : 26.02.2009 11:05:06 »

Niin....
Rappuset noustaan ensimmäiseltä askelmalta, siksi voi kai sanoa tätä nykyistä astrologiaa siksi ensimmäiseksi askeleeksi, jostain on aloitettava etsiminen. Se kyseenalaistaminen on merkki että tutkimusmatka itseen voi alkaa, siinä rehellisyys palkitaan, aidan alittamista matalammasta kohtaan ei kehityskulkuun kuulu. Kannamme soluissamme menneitä inkarnaatioita, myös suvun.
Kirkastuminen pelottaa muita jotka eivät ole valmiita lähtemään eteenpäin kehittymään, mutta tulevat vuodet pakottavat ihmiset valinnan eteen.
Sielu siis iloitsee koettelemuksista, mutta fyysinen keho itkee...

 Wink  Mateve
tallennettu

mateve
rubiinitar
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 444


Profiili
« Vastaus #46 : 26.02.2009 14:21:43 »

Ruumiin tuskasta/sielun ilosta tulee aina mielen taolainen pikkuleffa, en muista yksityiskohtia hyvin, mutta tuli viime vuonna tv:stä. Siinä oli tällainen kohta:

Munkin 'oppilas' oli lapsena kiusannut koppakuoriaista ja laittanut sen selkään raskaan taakan.
Kun hän sitten aikuisena lähti hengelliselle polulleen hän raahasi hyvin raskaan kiven korkealle vuorelle, ponnistus oli suunnaton mutta hänen sielunsa halusi kokea koppakuoriaisen tuskan, tunteakseen myötätuntoa.

Vedin mutkat suoriksi tuossa, mutta ajattelen itse aina tuota leffaa, kun teen oikein raskasta fyysistä työtä, kun on toivottoman kylmää, karua, yksinäistä ja pimeää ja haluaisi vain 'vapaaksi arjesta'  uglystupid2
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4]
  Tulostusversio  
 
Siirry: