Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Hengaajat  (Luettu 4606 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Alzbeta
Vieras
« : 28.01.2006 00:06:07 »

Heh, kun täällä puhutaan julkkisten kartoista niin entäs sitten nämä "hengaajat", jotka välttämättä haluavat kaveerata nimenomaan tähtien kanssa?

Olen näitä kaikenmaailman "juorulehtiä" ja niiden kansia katsellessani miettinyt monta kertaa, että niin... tuo ihminen on siis julkisuudessa siksi että 'blank, blank* hän on siis tehnyt mitä? *edelleen tyhjää lyö...*

Olisi mielenkiintoista kuulla tietävämpien mielipiteitä astrologian näkökulmasta tästä aiheesta.

Veikkaisin, että Venuksella ja sen jotenkin merkittävillä aspekteilla voisi olla tässä jotain tekemistä ehkä?... Koska se on vähän... hmm... pinkki planeetta  Kiss  Wink

Mitä sanotte?
tallennettu
Missa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 256



Profiili
« Vastaus #1 : 28.01.2006 00:33:22 »

En tiedä Venuksesta, liittyyhän se pinnallisuuteen ja seuraelämään, mutta eikö se yleisesti enemmänkin viittaa kuinka suosittu henkilö on/haluaa itse olla? Nuo hengaajat taas vaikuttavat henkilöiltä jotka elävät toisten ihmisten kautta, muodostavat ihmissuhteet rahan tai statuksen takia. Ehkä jokin kieroutunut Venuksen sijainti ja aspekti johonkin, katsoisin myös kuun (tunteet) sijaintia ja johonkin minuudessa olevaan häikkään viittaavaa (AC vai aurinko?).
tallennettu

aurinko vaaka kuu oinas askendentti neitsyt
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #2 : 28.01.2006 14:14:29 »

Hei Missa,

Psykologithan, jotka haluavat lätkiä ihmisille häiriintyneisyys leimoja ovat rankanneet siipeilijät alemmuuskompleksista ja huonosta itsetunnosta kärsiviksi, jotka eivät ole onnistuneet toteuttamaan omia unelmiaan ja siksi olemalla tällaisten ihmisten seurassa, jotka sen ovat tehneet he itsekin kokevat saavansa osansa siitä unelmasta.

Toisaalta sitten elämä on sosiologien mukaan nykyään sirpaloitunut vain epämääräiseksi sarjaksi kokemuksia ja elämyksiä, joita myös hengaaja etsii. Elämän arvoa ei mitata kuten cooperin testissä vaan kuin huvipuistossa; onko kerännyt elämyksiä, onko saanut hyviä kiksejä, keitä tapasi? Hengaaja on kuin postmoderni irtolainen.

Toinen muutos on se, että ihmisen arvoa ei myöskään mitata niinkään sen perusteella mitä hän omistaa vaan sillä keitä hän tuntee ja minkälaisiin sosiaalisiin piireihin hänellä on sisäänpääsy.

Nämä olivat Arno Kotron ja Jaakko Lyytisen kirjoittamasta "Hengaajan käsikirjasta". Mielenkiintoinen kirja suosittelen aiheesta kiinnostuneiden tutustumaan.

Tätä taustaa vasten totta tosiaan Kuu voisi olla erittäin tärkeä tekijä. Josta johtuikin mieleeni, että empiirisesti olen havainnut Ravuissa kaikkein useimmin taipumusta fanittamiseen ja todella ylitsevuotavaan julkkisten ihailuun. Mielenkiintoista.
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 28.01.2006 19:05:40 »

Trooppisesti vai sideerisesti?
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Alzbeta
Vieras
« Vastaus #4 : 28.01.2006 20:53:09 »

Trooppisesti eli siis sideerisesti Kaksosten. Hmm... Mielenkiintoista. Makes sense to me.

Koska harvemmin kukaan oikeesti sen takia hengailee, että laskelmois saavansa siitä jotain rahallista tai muuta hyötyä. Jos jotain hyötyä niin ehkä sitten sosiaalista, mutta kuitenkin se sosiaalisuus, joka tohon niin vahvasti liittyy on heillä jo arvo sinänsä.

Koska toisaalta he eivät ole faneja sanan varsinaisessa mielessä, eikä sitten heitä saa myöskään mennä sotkemaan bändäreihin, joiden tavoitteet ovat sitten taas omansa... Ainakin siis tuossa Kotron ja Lyytisen kirjassa termit bändäri, fani ja hengaaja halutaan erottaa.

Sitä paitsi tosi monet toimittajat ovat hengaajia joka sekin sopisi hyvin tuohon sideeriseen Kaksoseen...
« Viimeksi muokattu: 28.01.2006 21:02:19 kirjoittanut Alzbeta » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: