Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: michael jacksonin kuolema  (Luettu 28150 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #30 : 08.07.2009 21:25:33 »

Omalta osaltani lopetan tämän tarinan Michael Jacksonin favoriteen:
Smile

   http://www.youtube.com/watch?v=iu-rLA4POkI
Smile though your heart is aching;
Smile even though it's breaking.
When there are clouds in the sky, you'll get by.
If you smile through your fear and sorrow,
Smile and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining through for you.

Light up your face with gladness,
Hide every trace of sadness.
Although a tear may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
Smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile,
If you just smile.



That's the time you must keep on trying,
Smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile
If you just smile

http://www.allbestwallpapers.com/wallpaper/flower/image/a_red_rose_for_you.jpg

May You way back Home be full of Love and light.
 
« Viimeksi muokattu: 10.07.2009 13:04:10 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #31 : 12.07.2009 12:52:48 »

Olen enemmän kiitollinen, kuin sanat voivat kertoa. Tästä tekstistä. Nyt ymmärrän mitä itsessäni- olemuksessani tapahtui ... näissä päivissä, mistä Mikael kertoo. Kävin itsekin läpi melkoisen matkan. Joka alkoi siitä kun tunnistin jotain tuttua katsoessani Michael Jacksonin muistotilaisuutta. Pitkään hain vastausta, mitä se oli. Jotain todella todella vanhaa - aioneitten takaa. Omaksi tiedoisuudeksi jäi, kaiken kokemani jälkeen, että kiersin kaikki katakombit, hautakammiot, pyramidit, tuliroviot etc.,jopa Lemurian jälkeiset ajat, myös ajat joissa Maaplaneetan on peittänyt pimeys ja tuska ja ahdistus .... lopulta käytyäni kaiken katsimassa - hakemassa palasia olemuksestani tähän hetkeen - katsoin ne kauheudet rakkaudella, kosketin niitä rakkaudella, tein sovinnon. Ja sain päästää irti. olin vapaa - OLEN VAPAA
. Tähän kokemukseen havahduin eilen aamulla. Ja oli ihana herätä eiliseen aamuun kun tunnistin " että olen palannut takaisin" ja pimeä matka tuli loppuunsaatetuksi.

En tehnyt mitään tietoisella päätöksellä, en suorittanut mitään riittejä - kaikki alkoi kun havaitsin oman olotilan ja koetin saada kiinni, mistä "se" tuli. Kuluneiden päivien aikana toki olin ja elin niinkuin tavallisesti, mutta jokin "kumma" fiilis oli kaiken aikaa taustalla. Ja hetkittäin sain "tiivistettyä tietoa" eli jotkin asiat tavoittivat tietoisuuteni - yllättäin oivalsin jotain... vaikka niin että istuin kotikaupunkini torikahvilassa ystäväni kanssa - ja yllättäin Bingo, oivalsin jotain ...

Pääosin matkaani tein unitilassa.Hyvä niin sillä kaikkea ei onneksi enää tarvitse katsoa uudestaan  Wink

t.aaviisuinen

*****************************
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewforum.php?f=3&mforum=uusimaa



********************************


TUOMITSEMINEN JA MICHAEL JACKSON


Kirjoittanut Norma Gentile ( www.healingchants.com)
Heinäkuun 2009 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Alla on näkemyksiä arkkienkeli Mikaelilta ja itseltäni tämän kesän "homeopaattisista" pimennyksistä ja planeettamme siirtymisestä pois tuomitsemisesta. Ensimmäinen pimennys, jonka oli tarkoitus auttaa meitä oppimaan tunnerajoista ja avaamaan sydämen, tapahtui Michael Jacksonin muistopalveluksen päivänä.

Heinäkuun 7. päivänä - Michael Jacksonin hautajaispäivänä - meillä oli pienempi kuunpimennys. Ajatelkaa sitä homeopaattisena pimennyksenä, jonka oli tarkoitus paljastaa sisäisiä ongelmiamme ja auttaa meitä selvittämään tunnerajoja.

Mitä opimme? Että Michael Jacksonissa, kuten kaikissa meissä, on polariteetin kummankin pään ilmaisua. Niin julkisesti näkyvässä ihmisessä kaikki korostuu. Ja häntä on vaikeaa kategorisoida, koska hänen elämäänsä sisältyy polariteetin kumpikin puoli. Ja kuitenkin juuri siitä yhtenäistietoisuudessa on kyse. Yhtenäistietoisuus on polarisoituneen todellisuutemme yhdistynyttä ilmaisua. Ja siinä olemme huomioon ottavia tai harkitsevia tuomitsemisen sijasta. Tämä kesänä opimme tekemään sitä ja oivaltamaan, milloin emme tee niin.

Arkkienkeli Mikael sanoo, ettei ole sattumaa, että Michael Jackson kuoli silloin, kuin kuoli. Sekä hänen taiteellisen näkemyksensä selkeys että hänen henkilökohtaisen elämänsä sameat vedet - erityisesti liittyen kykyyn huolehtia itsestään - ovat heijastusta siitä, mitä kukin meistä käsittelee omalla tavallaan. Kukaan meistä ei ole täydellinen. Ja se korkeampi jännite minkä julkinen tarkastelu ja huomio tuovat yksilön auraan, tekee vieläkin vaikeammaksi tasapainottaa sisäinen itsestään huolehtiminen ja ulkoisen maailman tekeminen.

Meille kullekin annetaan tilaisuus seuraavien kahden kuukauden aikana selvittää, miten huolehdimme itsestämme ja ravitsemme itseämme. Yksinkertaisesti ilmaistuna, vähemmän täydellisten osiemme rakastaminen antaa meidän kommunikoida niiden kanssa sisällämme. Kun siirrymme elokuun keskivaiheille ja syyskuuhun, tunnerajamme muodostavat kattilan, mihin Sirius-tähden pyhät maskuliinienergiat virtaavat. Vahva kattila antaa teidän ilmentää fyysiseen todellisuuteen ne muutokset, joita haluatte tehdä elämässänne. Vuotava kattila juoksuttaa teitä mahdollisuuksien perässä ettekä näytä saavan niitä kiinni.

Sen merkille paneminen, minkä tuomitsette, on yksi perustekijä tämän vahvan tunnekattilan rakentamisessa. Silloin kun tuomitsette jonkin, olkoon se ihminen tai hänen tekonsa, asetutte energiasuhteeseen tuon ihmisen tai hänen tekojensa kanssa. Elämme maailmassa, mikä on polarisoitunut hyvään ja pahaan, oikeaan ja väärään. Ei ole helppoa astua tämän ajattelun ulkopuolelle.

Suuremmassa syklissä tarjotaan siunaavaa palvelusta, kun meille annetaan tilaisuus tuntea ne rajoitukset, joita asetamme sydämeemme, silloin kun tuomistemme toiset. Siinä määrin kuin tuomitsemme, sydämemme ei ole avoin täysin rakastamaan itseämme.

Nojaamme eniten niiden asioiden kainalosauvoihin, jotka tuomistemme pahoiksi. Määrittelemällä huonon tai väärän, määrittelemme automaattisesti myös niiden vastakohdan - mikä on haluttavaa ja hyvää. Ja jokainen meistä haluaa syvällä sisällään uskoa olevansa hyvä. Polarisoituneen uskomusjärjestelmämme vuoksi meitä opetetaan rakastamaan sitä, mikä on hyvää, ja työntämään pois se, mikä on pahaa. Roikkuminen kyvyssämme määritellä, mikä on pahaa, antaa meidän roikkua kyvyssämme tuomita, mikä on hyvää. Ja meillä on suurta lohtua tästä.

Mutta kumpikaan ei edistä rakkautta.

Olen new age -ihmisten parissa kuullut usein lauseen "kaikki on hyvää". Ja minua tämä ärsyttää. Voin tuntea taustalla sen, että jokin epämiellyttävä peitetään hymyllä. Arkkienkeli Mikael sanoo, että jos ei mitään muuta, niin Michael Jacksonin kuolema ja hänen tarinansa paljastaminen on tilaisuus tuntea sellaisten toimien liioitellut tulokset.

Michael Jackson ja arkkienkeli Mikael

(tämän linkin   http://www.cindylowy.com/Archangel%20Michael%20print%20possibility%202.jpg  on lisännyt aaviisuinen - klikkaa linkkiä ja kuvan auettua vielä kuvaa angel )

Arkkienkeli Mikaelissa on tietoisuustaso, mikä pääsee kaikkiin muihin ulottuvuuksiin tuomitsematta. Koska ei ole mitään tuomitsemista, ne energiat jotka me näemme valoisina tai pimeinä, voivat siirtyä arkkienkeli Mikaelin läpi sinne, missä niiden tarvitsee olla.

Ihmisaivot mielelleen tuomitsevat jonkin hyväksi tai pahaksi, pimeäksi tai valoksi. On mukavaa tietää, mitä jokin on, että osaamme sitten suhtautua siihen. Esim. jos se on pahaa ja työnnämme sen pois, niin meidän täytyy olla hyviä. Michael Jackson näyttää ilmentävän ihmisluonteen monia monimutkaisia puolia - hienovaraisista käsittämättömän kummallisiin ja epäterveisiin. Hänen elämänsä tarkasteleminen tarjoaa meille mahdollisuuden olla laittamatta häntä mukavasti polarisaatiojatkumon hyvän tai pahan puolelle. Ensimmäisiä askelia kohti yhtenäistietoisuutta on harkitsevuus tai huomioon ottaminen tuomitsemisen sijasta. Kun mietimme Michael Jacksonin elämää, kenties voimme myös harkita - tuomitsemisen sijasta - sisäisen elämämme eri puolia.

Totuuden näkeminen


Kuinka monta miljoonaa ihmistä katseli Michael Jacksonin muistotilaisuutta suorana televisiosta? Samaan aikaan homeopaattinen pimennys vaikutti. Kun ihmiset jatkavat muistelujen katsomista, pimennyksen energiat pysyvät saatavilla. Surraan - ei ainoastaan Michael Jacksonin kuolemaa, vaan myös erään elämäntyylin kuolemaa. Hänen ja niiden monien muiden lapsuuteni julkkisten muistelut, jotka ovat kuolleet viime viikkojen aikana, antavat tilaisuuden surra elämäntyylimme kuolemaa.

Suuret ikäluokat joita itse edustan, kasvoi maailmassa, joka tulee olemaan mennyttä muutamassa vuodessa. Se hajoaa kaikkialla ympärillämme. Luulimme sen kestävän ikuisuuden. Vanha tavoite oli suuri talo, suuri auto ja eläke. Uusi tavoite on pieni energiatehokas koti, vety- tai ympäristöystävällinen auto päästäksemme massakuljetuksiin ja lahjojemme jakaminen toisten kanssa mahdollisimman kauan.

Suru sen elämäntyylin kuolemisesta, missä suuret ikäluokat kasvoivat, missä he odottivat elävänsä mutta minkä he menettävät, ennen kuin voivat täysin hyötyä siitä, on konkreettinen. Joskus suru menetyksestä on vihaa. Lapsuutemme ikonien kuollessa paljastuu ääneen sanomatonta, huonosti määriteltävää ja lähes näkymätöntä surua niistä asioista irtipäästämisen vuoksi, joilla olemme tiedostamatta määritelleet itsemme. Kun kadotamme ulkoiset symbolit, joilla määrittelemme itsemme, ne rajat kuka olemme, täytyy luoda uudestaan.

Henkilökohtaisesti olen ollut uutta sykliä koko elämäni ajan. En ole tuntenut mukavaksi aiempaa amerikkalaista elämäntyyliä. Mutta sanoisin, että te jotka luette ja minä, olemme vähemmistönä Amerikassa, Kanadassa ja useimmissa muissa teollisuusvaltioissa. Useimmat ihmiset kaipaavat edelleen lapsuutemme vanhoja aikoja. Mukavat lauantai-aamun piirretyt ja ajeleminen autolla vain huvin vuoksi kutsuvat edelleen useimpia ihmisiä. Kun menneisyyden julkkiksia kuolee, niin ikään kuin ne muistojemme aidanpylväät, jotka ovat pitäneet meidät turvassa, revitään pois. Meidän on löydettävä muita tapoja saada aikaan mukavuutta. Meidän on opittava määrittelemään se, kuka olemme, luovan ilmaisumme mukaan, asioiden tuomitsemisen sijasta. "Kuka olemme" on tärkeämpää kuin se, mitä on ulkopuolella tai vastakkaista itsellemme.

Ei ole sattumaa, että arkkienkeli Mikael voi auttaa muita olentoja - sekä valosta että pimeydestä - siirtymään kotiin. Tästä syystä arkkienkeli Mikaelin tietoisuudella on rakkautta kaikkia kohtaan. Kun ymmärrämme selvästi polarisoituneet tekomme, voimme alkaa astua kohti tätä yhdistävää rakkautta sydämessämme. Yhtenäistietoisuus ei ole sitä, että vain "hyvää" on olemassa. Se on tietoisuutta, mikä hyväksyy kummankin puolen maailmassamme. Michael Jacksonissa meillä on tilaisuus astua ulos hyvään ja pahaan tuomitsemisesta. Kun uudestaan ja uudestaan näemme mediassa kerrottavan hänen elämästään, meillä on tilaisuus panna merkille sisällämme heräävä tuomitseminen. Harkitseminen tai huomioon ottaminen sisältää myötätuntoa, tuomitseminen ei.

Kun siirrymme vuoteen 2012 ja sen yli, meitä kutsutaan oppimaan ja kokemaan yhtenäistietoisuutta. Se ei ole tietoisuus, missä kaikki on täysin täydellistä. Se on tietoisuus, joka sallii meidän nähdä, mikä ei sovi elämäämme, ja tehdä muutoksia. Ne sisäiset tunnemuutokset jotka meille tarjosi homeopaattinen kuunpimennys, vastaanottivat miljoonat ihmiset, joiden sydän oli tavallista avoimempi, kun he katselivat Michael Jacksonin muistopalvelusta 7.7. Kuvitelkaa, millainen vaikutus tällä on ajan kuluessa - sillä että niin monet miljoonat ihmiset olivat hiljaa paikallaan ja sallivat itsensä tuntea syvästi omia tunteitaan aikana, jolloin tämän ihastuttavan homeopaattisen pimennyksen energiat olivat aktiivisia.

Vielä lisää pimennyksiä tänä kesänä!

Toinen homeopaattinen kuunpimennys 6.8. paljastaa niitä sokeita pisteitä - luultavasti korostamalla niitä - joita olette luoneet omaan henkiseen näkökykyynne. Tämä pimennys auttaa teitä keräämään kaiken, mitä olette tehneet, ja astumaan uuteen sykliin.

Heinäkuun 22. päivä tuo täydellisen auringonpimennyksen, mikä "alkaa Intiasta ja kulkee Nepalin, Bangladeshin, Bhutanin, Myanmarin ja Kiinan kautta… osittainen pimennys näkyy suurimmassa osassa Itä-Aasiaa, Indonesiaa ja Tyyntämerta." Tämä pimennys paljastaa väärät maskuliiniset rakenteet ja auttaa paljastamaan jumalaisen feminiinisyyden kaikkien inkarnoituneiden sisällä.

Sirius-portti 23.7.-17.9.


Tämän vuoden energiat Siriukselta tuovat sellaista pyhän maskuliinisuuden voimaa, että meidän on puhdistettava epäpyhän tai epäaidon feminiinisyyden tunteet ja energiat tehdäksemme tilaa sydämeemme, kehoomme ja elämäämme. Loppukesällä tulevat pyhät maskuliinienergiat työskentelevät meidän kaikkien ja myös Gaian kanssa. Tämä on erityisen voimakasta elokuun keskimmäisillä viikoilla.

Ei katumista


Antakaa itsenne tuntea uusi tapa, niin näette ja ymmärrätte, miksi olette matkalla eri suuntaan kuin aiemmin. Kun olette tällä polulla, vain silloin voitte nähdä sen lopputuloksen.

Rakkautta ja siunausta kaikille,
Norma ja arkkienkeli Mikael


http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2488&sid=8e7dbcdedee8b99280f7c8730cfbe4cd&mforum=uusimaa
-----------


tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5772


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #32 : 12.07.2009 21:05:58 »

Olipas tässä mietittävää!  Huh

Tämä iski sieltä erityisesti silmään:

Nojaamme eniten niiden asioiden kainalosauvoihin, jotka tuomistemme pahoiksi. Määrittelemällä huonon tai väärän, määrittelemme automaattisesti myös niiden vastakohdan - mikä on haluttavaa ja hyvää. Ja jokainen meistä haluaa syvällä sisällään uskoa olevansa hyvä. Polarisoituneen uskomusjärjestelmämme vuoksi meitä opetetaan rakastamaan sitä, mikä on hyvää, ja työntämään pois se, mikä on pahaa. Roikkuminen kyvyssämme määritellä, mikä on pahaa, antaa meidän roikkua kyvyssämme tuomita, mikä on hyvää. Ja meillä on suurta lohtua tästä.

tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #33 : 13.07.2009 09:03:31 »


....  smitten


SUORAAN SYDÄMESTÄ


Kirjoittanut ja kanavoinut Valerie Donner ( www.thegroundcrew.com)
Uutiskirjeestä 7.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakas maajoukko,

Tämän päivän suuri uutinen oli Michael Jacksonin muistopalvelus. Katselin suurimman osan siitä televisiosta. Se kosketti sydäntäni. Monien teidän lailla suuri osa siitä, mitä tiesin Michaelista, on ollut tiedotusvälineistä. Se oli niiden versio hänestä ja usein ne keskittyivät hänen varjopuoleensa. Kuitenkin häntä pidettiin ja pidetään edelleen popin kuninkaana. Häntä pidettiin "kaikkien aikojen lahjakkaimpana esiintyjänä". Hän oli filantrooppi. Hän eli unelmaansa. Hän ilmaisi lahjojaan ja luovuuttaan olemalla äärimmäinen esimerkki Luojan työskentelemistä hänen kauttaan. Hän oli rakastava sielu. Hänen valoaan ja sydänenergiaansa kunnioitettiin pitkään ympäri planeettaa.

Äskettäin kanavoidessani Äiti Mariaa tämä sanoi, ettei Michael käsittänyt, miten rakastettu hän oli. Hänen saamansa rakkaus ja huomioi ylittivät hänen hurjimman mielikuvituksensa.

Kun poikani oli pieni, minulla oli tapana soittaa "Thriller" -levyn musiikkia ja tanssimme ympäri olohuonetta. Aloin tanssia ollessani 5-vuotias ja Michaelin musiikki piti minut liikkeessä. Luulen sen toimineen myös pojallani. Olin kiitollinen tuntemastani ilosta ja intohimosta, musiikin kantaessa meitä syleilyssään. Meillä oli hauskaa. Olen kiitollinen noista ajoista. Viime päivinä Michaelin kuoleman jälkeen olen kuullut "Thrilleriä" soitettavan monissa paikoissa. Se soi enimmäkseen sydämessäni ja ympäri maapalloa. Tämän sielun laulua kuullaan ikuisesti.

Muistotilaisuudessa eri viihdyttäjien musiikki tuntui sielussa ja oli syvällistä. Runo jonka Maya Angelou oli kirjoittanut hänelle ja jonka esitti Queen Latifa, oli uskomaton. Stevie Wonder kirjoitti ja lauloi laulun kuolemisesta kesällä. Se oli kaunis. Brooke Shields puhui heidän ystävyydestään ja yhteisestä naurustaan ja hauskanpidostaan, mikä alkoi Brooken ollessa 13-vuotias.

Yksi ystäväni kirjoitti minulle 7.7. näkemästään unesta:

"Hei, näin unta vanhasta kunnon Michael Jacksonista ja kuulin laulua "Man in the Mirror" (= mies peilissä), kun valtava tuuli pyyhkäisi ikkunani läpi ja kumosi maahan suuren peilin, joka oli kampauspöydän päällä.

Tätä ei ole koskaan ennen tapahtunut huoneessani. Se oli suuri peili.

Siitä tuli kova ääni ja se herätti kaikki kissat. Jätän sen nurinpäin maahan hautajaisten päättymiseen saakka ja sitten kiinnitän peilin."

Kappale osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=SGeZYednWtI&feature=related

Sanoja kappaleesta Man in the Mirror:

http://www.youtube.com/watch?v=wUrqFkR7QlI&feature=related
"Aion tehdä muutoksen kerrankin elämässäni.
Se tuntuu todella hyvältä.
Aion vaikuttaa asioihin,
aion tehdä asiat oikein…

Kun käännän pystyyn suosikkitalvitakkini kauluksen,
tämä tuuli räjäyttää mieleni.
Näen lapsia kadulla joilla ei ole riittävästi syötävää.
Kuka minä olen olemaan sokea,
teeskennellen, etten näe heidän tarpeitaan.
Kesän piittaamattomuutta,
rikkoutunutta pullonkaulaa
ja yhden ihmisen sielua.
Ne seuraavat toisiaan tuulessa,
koska niillä ei ole paikkaa minne mennä.
Siksi haluan sinun tietävän.

Aloitan miehestä peilissä.
Pyydän häntä muuttamaan tapansa
eikä mikään viesti olisi voinut olla selvempi.
Jos haluat tehdä maailmasta paremman paikan,
katso itseäsi ja tee sitten muutos.

He seuraavat tuulen mallia,
koska heillä ei ole paikkaa minne mennä.
Siksi aloitan itsestäni.

Aloitan miehestä peilissä.

Aloitan miehestä peilissä,
pyydän häntä muuttamaan tapansa.
Mikään viesti ei olisi voinut olla selvempi.

Et voi sulkea mieltäsi!"


Sydän toisensa jälkeen http://www.youtube.com/watch?v=NOGOEIJRYfY&feature=related  kunnioitti tätä lahjakasta miestä. Hän vei meidät kaikki viihteen uudelle tasolle.Hän osoitti meille, mitä sielun ilmaisu voisi olla. Siksi olemme kaikki tällä planeetalla - ollaksemme mahtavimpia Luojan kanssaluojia, mitä voimme mitenkään olla. Hän teki sen. Joka päivä rukoilen olevani Luojan mahtavin kanssaluoja, mitä mitenkään voin olla. Rukoilen tätä kaikille ihmisille - että jokainen meistä ilmaisee sielunsa tarkoitusta.



Teksti on kokonaisuudessaan tässä linkissä ...
http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=2493&sid=e861c71dcf43edc03cd1f41b9409cb47&mforum=uusimaa
« Viimeksi muokattu: 13.07.2009 09:20:08 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #34 : 14.07.2009 11:42:22 »

 

Jossain vaiheessa, tätä Michael Jackson prosessiani  angel  Cry  smitten olen jo ollut kiukuissani, että enkä jo pääse tästä irti - mutta B I N G O , juuri se kiukustuminen, kertoi itselleni - että tässä on nyt jotain - jota  on vaikea käsitellä ... noh. sittemmin monenlaista oivallusta olen saanut - ja viimeisin on tämä josta nyt kirjoitan. Täytyy todeta - ja sanat eivät taaskaan riitä kertomaan - että kun katsoo kaikkea sitä mitä on tapahtunut Michaelin täältä fyysinenä olemisen  tilasta lähtemisen jälkeen, niin syvä hiljaisuus kaiken mittavuudessa.


Kun tässä luin allaolevaa viestiä.... kuulostelin mitä itsessäni liikkui. Niin yhtäkkiä vain SE tapahtui  angel ... minun on ollut pitkään vaikea katsoa valokuvia Michaelista, niitä jotka ovat viime ajoilta. On ollut jopa raskasta katsoa hänen kasvojansa - ne paljastavat niin hänen "varjopuolensa" tai paremminkin sen minkä itsessäni tunnistan, haavoittumisena, herkkyytenä, paljaana olemisena, oman varjopuoleni/kaksoiskulkijani katsomisena  - onkin helpompi kertoa oman kokemuksen kautta. Että niissä kuvissa tavoitan itsestäni sen kohdan - jossa en ole ollut tyytyväinen omaan ulkonäkööni ( en tokikaan ole tehnyt mitään kliinisiä muutoksia fyysiselle keholleni), mutta tavoitan omassa itsessäni kohdan, että mitä enemmän peitän tai suojaudun - sitä näkyvämmäksi tulen ... olen todella sekä peittänyt nk.henkistä herkkyytäni, että käynyt ison taistelun itseni kanssa jotta olen oppinut hyväksymään itseni, rakastamaan itseäni juuri tällaisena niinkuin olen nyt ja tässä ja tämänikäisenä etc.  rakkaus omaa kaksoiskulkijaani kohtaan on käsittämättömän huikea kokemus ...  angel smitten

Tämän tavoitin juuri nyt - kun luin allaolevaa viestiä, katselin kuvia Michaelista  - kuvia joita olen vältellyt katsomasta - koska hän on niissä niin paljaana ja haavoittuvana ( oma kokemukseni) ja niin erilaisena kuin "joskus" ... ok. tämä nyt kestää, että saan kirjoitettua ydinasiani. Niiin yllättäin tunnistin lämpöä ja rakkautta katsoessani juuri näitä viimeaikojen valokuvia hänestä. Ja tämä kokema kertoo jotain itselleni myös omasta itsestäni, siitä miten hyväksyn olemukseni, rakkaudella.

En varmasti saanut sanoilla kerrottua, tätä kokemaani, mutta uskon, että jotain kuitenkin sanoistani välittyy,  smitten
t.aaviisuinen


Allaoleva teksti on Hopeasulan viesti
 smitten
***********************
Hopeasulka
 www.hopeasulka.com
 
Michael Jackson
 
Michel Jacksonin kuoleman jälkeen hänestä on tullut runsaasti kanavoituja ja maallisia viestejä, jotka ovat kertoneet hänen herkkyydestään ja vaikeudesta sopeutua maan elämään. Hän on tehnyt syvän vaikutuksen ja herättänyt lukemattomia ihmisiä

Valerie Donner (www.the groundcrew.com) lainaa viestissään sanoja kappaleesta Man in the Mirror, Ihminen peilissä. Tuo kappale ilmentyy selkeäksi ihmisen kaksoiskulkijakokemukseksi, sellaiseksi, josta niin monet taiteilijat ovat kertoneet, aina Dorian Grayn (  http://fi.wikipedia.org/wiki/Dorian_Grayn_muotokuva  )  muotokuvasta saakka.

Kaksoiskulkija on ihmisen energeettinen pelikuva tai jäljennös, joka ihmismuotoisena kantaa itsessään kaikki meidän käsittelemättömät tunteemme, ajatuksemme, tekojemme seuraukset. Tässä kaksoiskulkijat muodossa ne kulkevat kanssamme elämästä elämään. Juuri ennen kuolemaa kaksoiskulkijamme poistuu, ja palaa jälleen luoksemme seuraavan maisen elämän alkaessa.

Kaksoiskulkija, joka normaalisti on kovasti ruma, ei ole mikään miellyttävä kohdattava, se voi olla jopa hyvin rankka kokemus. Siksi henkinen koulutus on useimmiten avuksi, jotta voimme edetä kaksoiskulkijan hedelmälliseen kohtaamiseen, mutta hänen kohtaamisensa voi olla myös virike hyvään. Ja oppiessani rakastamaan kaksoiskulkijaani alan jo valmistautua todelliseen henkiseen kokemiseen.
Man in the Mirror on Youtubessa osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=SGeZYednWtI&feature=related
 
Otteita Pirjo Laineen suomentamana, Man in the Mirror:
 

    "Aion tehdä muutoksen kerrankin elämässäni.
    Se tuntuu todella hyvältä.
    Aion vaikuttaa asioihin,
    aion tehdä asiat oikein…
    
    Kun käännän pystyyn suosikkitakkini kauluksen,
    tuo tuuli räjäyttää mieleni.
    Näen kadulla lapsia, joilla ei ole riittävästi syötävää.
    Kuka minä olen olemaan sokea,
    teeskennellen, etten näe heidän tarpeitaan.
    Kesän piittaamattomuutta,
    rikkoutunutta pullonkaulaa
    ja yhden ihmisen sielua.
    Ne seuraavat toisiaan tuulessa,
    koska niillä ei ole paikkaa minne mennä.
    Siksi haluan sinun tietävän.
    
    Aloitan miehestä peilissä.
    Pyydän häntä muuttamaan tapansa
    eikä mikään viesti olisi voinut olla selvempi.
    Jos haluat tehdä maailmasta paremman paikan,
    katso itseäsi ja tee sitten muutos.
    
    He seuraavat tuulen mallia,
    koska heillä ei ole paikkaa minne mennä.
    Siksi aloitan itsestäni.
    
    Aloitan miehestä peilissä.
    
    Aloitan miehestä peilissä,
    pyydän häntä muuttamaan tapansa.
    Mikään viesti ei olisi voinut olla selvempi.
    
    Et voi sulkea mieltäsi!"


 
Enkelien sanaharjoitus
 
Enkeleitä kanavoinut Espen (www.be8.com)
11.7.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine ja hieman tarkistanut Matti
 
Rakas ystäväni,
 
Innostus - keskittyminen - vilpittömyys - rakkaus - intohimo.. Kaikki käsitteitä, jotka saavat olosi tuntumaan hyvältä? Miksi luulet niin olevan? Mikä näissä sanoissa kiinnittää huomiosi? Kuten saatat huomata, ne on kaikki muodostettu samoista kirjaimista kuin muutkin sanat, kirjaimia tietyssä järjestyksessä.
 
Mikä saa sinut siis kokemaan sen mitä koet nähdessäsi näitä sanoja? Mitä ajattelet? Ja kun sanomme "ajattelet", tarkoitamme, että "sallit" vastauksen tulla havaintokenttääsi.
 
Nämä sanat ovat portteja. Ne ovat energiaportteja tiettyihin värähtelytodellisuuksiin. Kun kiinnität huomiosi näihin sanoihin - tai mihin muuhun sanaan tahansa - astut värähtelyportista. Pane merkille, miltä sinusta tuntuu. Se miltä sinusta tuntuu, määrittelee sen, mihin sana vie sinut värähtelymielessä.
 
Sinä olet kuitenkin sen hallinnassa, miten havaitset ja mistä porteista haluat astua. Annetaanpa esimerkki. Sana "homo" sisältää monia portteja. Tähän sanaan on valettu niin monia energioita, että voit astua värähtelytodellisuuteen, joka ehkä yllättää sinut, jos et tiedosta minne olet kulkemassa. Mitä tunnet, kun tämä sana tulee esiin? Tunnetko rakkautta ja hyväksyntää vai tunnetko kireyttä ja tuomitsemista? Kaikki riippuu siitä, mihin porttiin päästät astua.
 
Ykseydessä voi sallia itsensä astua mistä tahansa portista ja pysyä edelleen vapaana. Olemuksessasi ei silloin ole kohtia, joissa juutut kiinni niihin värähtelyihin, joista sitten löydät itsesi. Ykseys on täydellistä vapautta, ja kun on täysin vapaa ja kiinnittymätön, luonnollinen tila on ehdoton rakkaus.
 
On eräs harjoitus, jota voit tehdä, jos haluat tutkia tätä pidemmälle. Istu hiljaa kynän ja paperin kanssa. Kirjoita jokin sana, joka usein saa ihmiset reagoimaan tunteellisesti. Kirjoita se paperille, katso sitä, ole sen kanssa ja pane merkille, mitä sisälläsi tapahtuu. Jos et tunne mitään, salli itsesi tuntea vielä syvemmin, avautua täysin - jos pystyt. Tavoitteena tässä on olla sanan kanssa niin kauan kunnes voit tuntea vain hyväksyntää. Jos hyväksyt täysin, rakkautta on läsnä, ja siinä tilassa haluamme olla, eikö?
 
Sinua ihaillaan rohkeudestasi, ystäväni.
 
Rakastamme sinua,
Enkelisi
 
Huomautus Matilta
 

Tämä on kaunis ja hyvää tekevä harjoitus, ja suosittelen sen tekemistä lämpimästi. Se on erittäin hyvä harjoitus myös oman kaksoiskulkijan kanssa työskentelyyn, hänen, josta puhuimme Michael Jackson -kirjoituksessa.
 
Tämä harjoitus antaa mahdollisuuden myös tulla vähitellen tietoiseksi siitä, miten ajatuksemme muodostuvat. Vanha looginen ajattelu, jonka me kaikki jo käytännössä hallitsemme, ei enää ole hedelmällistä uuden ajan, uusien tilanteiden, elämän ja taiteen sisäisten prosessien ymmärtämisessä. Siksi meidän on on alettava harjoittaa ja löytää itsestämme myös uutta eteeristä ajattelua, joka herkkyydessään ja joustavuudessaan kykenee muotoutumaan uusien todellisuuksien mukaan.
 
Yksi tie tähän ajatteluun on juuri salliminen. Minä 'sallin' itseni kokea, sallin itseni tuntea, sallin itseni havaita ajatuksia. Sallin itseni ajatella aivan uudella avaralla ja siunaavalla tavalla. Kun ajatteluni herkistyy oikealla ja kauniilla tavalla, korkeammat sielunvoimat voivat tulla siihen mukaan, ja vaikuttaa maailmaan parantavasti. Henkistynyt ajattelu meissä juurruttaa tekomme maankehityksen substanssiin ja tekee ne todellisiksi.
 
Rakkaudella
Matti


« Viimeksi muokattu: 14.07.2009 11:58:41 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Helmiäiskeiju
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 43


luon itse oman onneni - joka päivä


Profiili
« Vastaus #35 : 14.07.2009 17:06:21 »

musta on upeaa huomata, miten samankaltaisia ajatuksia ihmisillä herää jacksonin kuolemasta. aavasuisen tavoin olen itsekin kokenut tilanteen hyvin monelta kannalta. Hautajaisten katsominen oli kuin katharsis, tuntui oikeasti siltä että tunteet puhdistuivat tulen lailla ja kaikkea tunsi niin että sydän pakahtui.
Michaelin persoonan moninaisuus varjopuolineen pakottaa katsomaan "miestä peilissä". mitä omasta itsestä löytyy, mitkä omat resurssit ovat. KUka minä olen? ja niin edespäin.

tää jacksonin kuolema on niin vahva juttu, nimeän tätä myös nimenomaan prosessina.
energiat se pisti maailmanlaajuisesti niin liikkeelle, että huh! vaikea sanoa minne kaikki vielä asettuu.
tallennettu
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #36 : 15.07.2009 12:32:52 »

musta on upeaa huomata, miten samankaltaisia ajatuksia ihmisillä herää jacksonin kuolemasta. aavasuisen tavoin olen itsekin kokenut tilanteen hyvin monelta kannalta. Hautajaisten katsominen oli kuin katharsis, tuntui oikeasti siltä että tunteet puhdistuivat tulen lailla ja kaikkea tunsi niin että sydän pakahtui.
Michaelin persoonan moninaisuus varjopuolineen pakottaa katsomaan "miestä peilissä". mitä omasta itsestä löytyy, mitkä omat resurssit ovat. KUka minä olen? ja niin edespäin.

tää jacksonin kuolema on niin vahva juttu, nimeän tätä myös nimenomaan prosessina.
energiat se pisti maailmanlaajuisesti niin liikkeelle, että huh! vaikea sanoa minne kaikki vielä asettuu.





 smitten samaa  Kiss
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Helmiäiskeiju
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 43


luon itse oman onneni - joka päivä


Profiili
« Vastaus #37 : 15.07.2009 18:52:35 »

tässä hieman muisteluita hautajaisten jälkeiseltä päivältä:

se tunne kun katsoi eilen sitä hautajaistilaisuutta oli jotain ihan käsittämätöntä. Tuntui kuin kaikki omat tunteet olisi pistetty tuleen palamaan. Lieskoissa välähteli koko kirjo kaikesta mitä on ollut, on ja tulee olemaan. Miksi olen olemassa? tätä hetkeä varten, nähdäkseni tämän, kokeakseni tämän tässä elämässä. Rakkauden energia, parantumisen energia oli niin vahva.
Mun sydän ainakin avattiin eilen niin auki, koska siitä itkusta ei meinannut tulla loppua.
Oon odottanut tätä,että ne tunteet tulee vaan esiin ja hyökyy yli.
Katharsiksen kautta rakkauteen.
Musta tuntui tosiaan että kaikki, jotka katsoivat eilistä lähetystä linkitettiin johonkin samaan "verkkoon". Ja sen teki tietty joukko ihmisiä, jotka tunsi sen kutsun, pakottavan oudon tunteen nähdä ja kokea se. muistakaa, ettei koko maailma ollu tässä mukana, vaan tietty ihmisryhmä tunsi kutsun tähän tilaisuuteen oikein tietoisesti. muutos vaikuttaa kuitenkin kaikkiin!!!!
Maailma yhdistyy ensin verkottumalla henkisesti hämähäkin seitiksi, sitten alkaa tapahtua keskusteluja, jonka jälkeen jotain konkreettista.
tietyllä tavalla Michael Jackson voitti kuoleman kuolemalla, hänen kuolemansa avasi "nukkuneiden" sydämet.Maapallo sai valoportaaleja lisää, varsinkin se iso mikä tuli  staples centeriin LA:han.  Mutta netti verkko loi tietynlaisen valoverkon. Osa meistä kuoli, mutta se oli sitä vanhaa maailmaa, jossa meillä on jotain rajoituksia. Michael Jacksonin kuoleman myötä osa meistä siirtyy energioihin, joissa alamme luomaan omaa elämää ajatuksen ja sanan voimalla. Ylitämme itsemme ja nousemme ylemmäs. Meistä tulee paras versio itsestämme mitä voimme olla. muistotilaisuudessa puhuneen pastorin sanoin; Michael Jackson was the best of himself.
SO ARE WE.
tallennettu
T-H
Astroholisti
*****
Viestejä: 1988



Profiili
« Vastaus #38 : 15.07.2009 19:30:15 »

Varmaan olette lukeneet mediauutisia kuinka Michaelin kuolemaa aletaan tutkimaan (ehkä) henkirikoksena. Jos hänen kuolema on henkirikos; suru ja menetys on jotain mitä EI voi sanoiksi enää pukea.
tallennettu

OINAS - pässinpää

* Nousu Neitsyt
* NativeAmerican Haukka
He|mi^
Astro-nauttija
****
Viestejä: 848



Profiili
« Vastaus #39 : 16.07.2009 21:50:44 »

Michaelin musa oli hyvää ja tanssikin vallan mainiosti. Tuosta rohkenen olla erimieltä, että Jumala halusi hänen "lähtevän täältä dramaattisesti, mieleenpainuvasti..."jne.


 
aivan niin Cry
tallennettu

Elämän tärkeimmät asiat näkee vain sydämellään.

http://www.namaste.fi/oivallus
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #40 : 17.07.2009 12:20:37 »




Lainaus
AAMULEHTI perjantai 17.07.2009

Michael Jackson
Alkoiko Jacksonin kipulääkekoukku tästä onnettomuudesta? Katso video!


Michael Jacksonista on vihdoin julkaistu video, jolla poptähden hiukset syttyvät liekkeihin. Onnettomuus sattui Pepsi-virvoitusjuomayhtiön mainoskuvauksissa jo vuoden 1984 tammikuussa. Paikalla oli 3 000 Jacksonin fania.

Video julkaistiin Usmagazine.com-verkkosivustolla.

1,5 minuutin videopätkässä näkyy, miten kuvausten alussa kaikki sujuu kuten pitääkin. Kuudennen oton aikana pyrotekniikka kuitenkin räjähtää liian aikaisin. Jacksonin hiuksiin lentää kipinä ja hetken kuluttua miehen hiukset palavat.

Poptähti itse ei heti huomaa, mitä on tapahtunut, mutta hänen luokseen syöksyy kymmenkunta pelastajaa.

Jackson sai kasvoihinsa ja päänahkaansa toisen ja kolmannen asteen palovammoja, ja hänelle määrättiin kipulääkkeitä helpottamaan palovammojen aiheuttamaa tuskaa. Jälkikäteen on arveltu, että tuolloin tähti jäi lääkekoukkuun ja aloitti kauneusleikkausten pitkän sarjan.

Katso video onnettomuudesta



http://www.aamulehti.fi/teema/michaeljackson/alkoiko-jacksonin-kipulaakekoukku-tasta-onnettomuudesta-katso-video/149780
tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
Arkiviisu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 528



Profiili
« Vastaus #41 : 15.08.2009 09:58:44 »

Jostain syystä, jota en tässä lähde erittelemään, yhtäkkisesti tuli ajatuksiini Michael  angel ok. Ja löysin sitten itseni wikipediasta. Palat loksahtelee paikoilleen.

tallennettu


 ...no hätä
tää on nyt tätä ...
***
http://www.kuutarha.fi/
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #42 : 20.08.2009 20:01:39 »

minusta hän oli "vain" popmuusikko, vaikka esiintyikin hyvin. jäi henk koht tasolla aika vaisuksi.. joskus pidin parista kappaleesta. taatusti juuri mustalle väestölle tärkein..
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: