Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: osaako kukaan?  (Luettu 2877 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
pikku pirre
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« : 26.07.2009 21:53:41 »

Näkeekö kukaan pääsenkö tämän masennuksen yli,itsetuhoiset ajatukset pyörii mielessä Cry.
Tuntuu että aina epäonnistun milloin minä saan nauttia elämästä mikä on tähän asti potkinut päähän oikeen kunnolla ja tuntuu että jatkuvasti  knuppel2.
Kiitos  angel
tallennettu
avenina
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #1 : 05.09.2009 17:23:03 »

Hei ISO Pirre! Wink

Yhdyn annaelenin kommentteihin.

JOs et kuitenkaan masennukseltasi saa itseäsi raahattua kenenkään pakeille, niin tee kaksi asiaa.

Lue kannesta kanteen kirja "Kesytä Lohikäärmeesi - Pelkoihin perustuvien käytösmallien muuntaminen voimaksi", kirjoittaja Jose Stevens, Ph D. Tämä on sellainen opus, mikä jokaisen meistä pitäisi lukea!!! Puhdasta psykologiaa henkisyydellä maustettuna. Vie ihan taatusti ongelmien alkulähteelle, kertoen samalla miten ne ovat kehittyneet, ja millä tavalla asiat voi purkaa. Se asioiden korjaaminen vaatii kyllä myös aika paljon itsetuntemusta ja luovuutta, mutta tämän luettuaan ei kenenkään tarvitse sanoa, että ei tiedä mistä on kysymys, tai mistä saisi apua. Lukeminen on tuskallista, koska se kertoo meille myös sen, millä kaikilla tavoilla olemme elämän varrella onnistuneet pettämään itseämme... Syy ei ole kenessäkään, ja korjaamisen avaimet ovat aina vain omassa kädessä. Kukaan muu ei voi tehdä sinun sisäisiä päätöksiäsi. Kun uskallat aloittaa, apua alkaa löytymään joka puolelta!

Tämän lisäksi katso filmi, tai lue kirja (tai molemmat): Secret - Salaisuus, kirjoittaja Rhonda Byrne muistaakseni. Siitä selviää loistavasti se, millä tavalla maailma ja kaikkeus toimii pääpiirteittäin, vaikka joistakin asioista olenkin ihan hiukan eri kannalla. Perusperiaate on se, että voit tehdä elämästäsi juuri sellaisen kuin haluat, kaikki on vain omasta ajatusmaailmastasi ja siitä seuraavista teoista kiinni. Tätä suosittelisin myös avuksi jokaiselle maailman ihmiselle, olipa elämäntilanne mikä tahansa.

Olen itse kokenut varmaan kaikki mahdolliset masennusajatukset, ongelmat ja kriisitilanteet, ja elämäni oli yhtä tuskaa läpeensä. Sitten muutamia vuosia taaksepäin löysin ensin tänne astrosivulle (joka muutti ajatusmaailmani suuntaa), ja siitä eteenpäin oikeita apukeinoja on alkanut tipahdella kiihtyvään tahtiin. Tällä hetkellä elän todella onnellista henkistä elämää, eikä konkreettinen elinympäristönikään ole enää kaukana unelmatilanteesta!

T. Avenina 36vee
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: