Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uusi työpaikka??  (Luettu 2312 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Miukuli811
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« : 04.01.2011 20:24:26 »

Olen ison päätöksen edessä. Vaihtaako nykyinen riittämätön työ vakinaiseen virkaan joka olisi pelkää yötyötä. En ole koskaan tehnyt yövuoroa. Yleensä olen hyvin innostunut uusista muutoksista, nyt ahdistaa. Osaisiko joku katsoa kartastani tms. jos sieltä löytyisi vinkkejä? Minulta löytyy aikaisempi viesti jossa on syntymäkarttani mukana. Olisin hyvin kiitollinen jos joku jakaisi pulmaani Smiley
tallennettu
arzie
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 81



Profiili
« Vastaus #1 : 04.01.2011 23:22:41 »

Karttaa katsomatta, jos ahdistaa niin jostain se yrittää viestittää. Miksi tehdä huonolta tuntuvia ratkaisuja... Jos sitä paikkaa haluaa kokeilla siitä huolimatta, niin ei kai se maailmanloppu ole, yksi kokemus vain lisää. Pääseehän sieltä tarvittaessa pois. Näiden ennakkotuntemusten ja hyvin hienovaraisten merkkien havaitseminen  ja niihin luottaminen on yleensä pitemmän päälle suotavaa. Ihmiset voivat valehdella, tuntemukset ovat omia ja aitoja. Itselleni ei olisi epäselvää mihin luottaisin.

p.s. voi sen kartan uudestaankin liittää meidän muiden helpottamiseksi niin vastauksia tulee helpommin, mutta en usko että sieltä suhtautuminen yötyöhön näkyy.
tallennettu

aurinko, merkurius, venus skorpioni
nousu kauris
kuu härkä
mars jousimies
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: