Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suomen virallinen nauraja  (Luettu 5605 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« : 08.02.2011 22:47:36 »

http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/555_px_leveat_kuvat/647071.jpg

Vappu Pimiää on tituleerattu Korkojen kera  Smiley Suomen viralliseksi naurajaksi.
Jenni on se virallinen itkettäjä; ilmeisesti kadonneita etsiessään tittelin saanut.
Mietin, jotta mikähän viittais kartalla oikein viralliseksi naurajaksi.
Vappu on syntynyt 16.5.1978. Kellonaikoja en tiijä.
 aurinko harka nauraja??
 aurinko noviili (asteen yli, 41 astetta)  jupiter rapu. Harmoninen hyväolo purkautuu naivin luontevasti julkisuudessa ja tunnetila tarttuu muihinkin johtavan malliin?
 venus kaksoset kevyttä flirttiä siinä sivussa?? Elohiiri?
 mars leijona itsevarmuutta olla se mikä on, esilläoloa? Energinen, vetovoimainen?
 saturnus leijona aspect_squ aurinko harka virallinen nauraja?
 kuu neitsyt niittää sitä mitä kylvää??
Aurinko ja Kuu maamerkeissä virallisella naurajalla?
 neptunus vesta pallas yhtymässä  jousimies:ssä.
Vaikka Vappu vois ärsyttää, ittiänikin joskus, niin tuolla yhtymällä hän on jotenkin läsnä, Jousimiehen aito. Hyväntuulinen.
 merkurius on siinä ja siinä rajalla, joko ihan Oinaan loppuasteilla tahi 0  harka.
Tää oli jotenkin se juttu.
Siinä on sellanen kiintotähti kuin Alrisha 29  oinas, unifying (yhdistävä) influence with groups
Miks tää oli se juttu?
Siks, että kun tuo naurajan titteli vaivas, niin etsin naurajaa muistakin.
Arja Koriseva (21.4.1965) oli aikoinaan hersyvän nauravainen.  aurinkoharka.
Spede Pasanen (10.4.1930) ei itse niinkään nauraja mutta naurattaja. Yhdisti kansaa tv:n ääreen.
 merkuriusharka
 venus pallas harka patentteja keksinnöille, oivalluksia.
Myös muuten  kuu neitsyt ja  jupiter kaksoset sitten.
Krisse Salmisella (28.4.1976), naurattajalla on  jupiter aurinko pallas harka yhtymä.
Stand-up ja lanttu leikkaa.

Ystävällä,  aurinko  harka, kuu kaksoset helähtää nauru myös mukaansa tempaavasti.
Jännä, että nämä ovat mukamas hitaita jääräpäisiä härkiä.
Nämä naurajat.

Kokemuksia vähemmän virallisista naurajista?

tallennettu
Topaasi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 247


Because you never saw your eyes like I did...


Profiili
« Vastaus #1 : 16.02.2011 02:28:20 »

Liittyykö Nikki  uranus ja  jupiter yhtymä  askendentti jousimies ja vielä yhtymä  vesta chiron  akselin laskupäässä, tähän
huumorintajuun ja naurattajuuteen?

Minulla on noin, olen aika hauskuuttaja, sanovat myös että yritän aina saada maailman pyöromään ympärilläni, mutta  askendentti  jousimies haluaa vain hyvää ja oikeutta, enimmäkseen.

Sitten  aurinko  rapu myös  merkurius ja  mars  rapu kaikki tekevät jo ivallisemmaksi, jos joku alkaa urakalla hankalaksi...

En ymmärrä nousuun yhtymässä olevia planeettoja täysin,  uranus ja  jupiter eniten ihmetyttää. Kyse on molemmissa lähes 0 asteesta.... uhme ja kauhistus  idiot2

t. Topaasi / Maikki (blogiasi luen aina ku ehdin vaan)  smitten
tallennettu

Paina elämään kädenjälkesi, istuta Sieluusi siemen, joka ei Kuolemassakaan katoa. Tee matka Itseesi ja löydä kotiin. Hymy kasvoillasi kuole, Universumi syliin ota. Kuuhun ja tähtiin sukella. Kuiskaa syvin toiveesi, jos uskallat sylissäsi pitää vastausta.
Topaasi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 247


Because you never saw your eyes like I did...


Profiili
« Vastaus #2 : 16.02.2011 12:13:40 »

Siis piti jo eilen tähän lisätä, että en suinkaan halua tänne nyt alkaa jatkaa, koska tämä osio koskee julkkiksia enkä minä (ainakaan toistaiseksi) sellainen ole, hehe...  Cheesy  Grin  2funny

Eli tulkinnasta kiinnostuneet noiden tietojen perusteella voivat laittaa yksityisviestiä esim. tai käydä minun blogin kautta katsomassa muut yhteystiedot (sähköposti). Olisin erittäin kiitollinen, ei kuitenkaan ole pakko.  smitten Näitä asioita olen miettinyt, koska tajusin että ne Asc:iin yhtymässä olevat planeetat vaikuttavat tosi paljon. En vain tajua että miten...

Annan omat tarkemmat syntymätiedot sitten niille, jotka kyselevät. Jos kiinnostaa... Mutta täällä: Arja Koriseva, Vappu Pimiä ym. keskustelu heistä jatkukoon!  Wink

 angel toivotan kaikkea hyvää, Universumin rakkautta kaikille!  smitten  Kiss
tallennettu

Paina elämään kädenjälkesi, istuta Sieluusi siemen, joka ei Kuolemassakaan katoa. Tee matka Itseesi ja löydä kotiin. Hymy kasvoillasi kuole, Universumi syliin ota. Kuuhun ja tähtiin sukella. Kuiskaa syvin toiveesi, jos uskallat sylissäsi pitää vastausta.
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 16.02.2011 13:20:58 »

Topaasi (först tack läsare.. Smiley)
ihan hyvä kun toit esille omaa pohdintaasi, koska se sai minut ajattelemaan kriittisten asteiden planeettoja tässä yhteydessä uudestaan, koska siihen kiinnitin tuossa Vapun kartallakin huomiota.
Että mahtaako olla mitä merkitystä?
Ehkä niillä on mahdollisuus jättää jälkensä maailman kartalle niin kuin Walt Disney teki 0-asteisella Neptunuksella tai 29 asteisella Venuksella.
Tuo  merkurius on Pimiällä siinä Oinaan ja Härän rajalla. Ja näköjään muuttuvien merkkien 17 aste on myös kriittinen, Pimiällä on siinä  neptunus rx 17  jousimies ( vesta rx 18 ja  pallas rx 19  jousimies)
Muuten aina kun joku planeetta on rx niin halauaisi tietää, mahtaako se olla pysähtynyt ja mihin suuntaan lähtee..Oon tehnyt nuo kartat asteroidisivustolla, kun ei noita kellonaikoja ole.

Yleisestihän tuo sinullakin oleva  jousimies /  kaksoset -linja on sellanen joviaali ja huumorintajuinen, varsinkin kohdatessaan saman aaltopituuden tai oivalluskyvyn. Itellä myös  askendentti jousimies ja sitä kuvittelee, että samannousuiset ovat yhtä huumorintajuisia, osaavat nauraa myös itselleen, mutta eihän se niin mene. askendentti jousimies:ssä on myös itsensä tosissaan ottavia, jotka voivat myös loukkaantua huumoristasi. Opetus: ei pidä olettaa..tai jättää vaan omaan arvoonsa. Ehkä heillä ei neutrit  merkurius ja  pallas leikkaa samalla aaltopituudella osaten ottaa asiat asioina ja nauraa oivalluksille. No onneksi niitäkin löytyy ja akseleiden melkein yhtyessä naurua piisaa..
Tuo  jousimies/  kaksoset akselihan voi olla myös IC-MC-akselina niinkuin yhellä  aurinko harka,  kuu kaksoset ystävälläni on.  kuu kaksoset näkyvästi/ kuuluvasti 10 huoneessa.
Jos kellonajat ois tiedossa, niin ehkä noilta julkkisnaurajiltakin löytyis tää akseli,
ainakin Korisevalta vois kuvitella löytyvän, koska hällä ei muuten osu mitään näihin merkkeihin.
Pimiällähän on  venus kaksoset aspect_ssx aurinko harka,
ja  aurinko noviili  jupiter  rapu( jupiter/  jousimies:n hallitsija).
Ja se Neptunus Jousimiehessä.
Korisevan  jupiter on kriittisesti 29  harka. Mut sehän on Plejadien, itkevien sisarusten joukossa.
Ilon kyyneleitä?
 pallas oivallus hällä on ilman merkissä Vesimiehessä, muuten aika maapainotteinen kartta.
 merkurius oinas, voimakas ääni?
Pimiällä ja Korisevalla yhteistä siis  aurinko harka ja toisella  kuu neitsyt (Pimiä,  aspect_con Circe) ja Korisevalla samoissa asteissa about  mars neitsyt.
Ja naurajan kartalle tarvitaan ilmeisesti tulta (itseluottamusta?) jossain muodossa.

Ja Topaasi,
tuo sinun  uranus jupiter jousimies vois toimia sellasena ilmapiirin kohottajana, kymppiuutisten loppukevennyksenä noin kuvannollisesti Smiley. Uranushan ns. tuo taivaalta alas tai nostaa ylös,  jupiter liioittelee (puhaltaa keuhkot täyteen ilmaa).
Vastapäätä  chiron vesta kaksoset. Läsnäollen, keskittyen, huomaa tilanteet.
Nauru tulee sydämestä ja sillä on "parantava" vaikutus. Sinähän voisit ryhtyä pitämään naurujoogaa tuolla yhistelmällä. angel

Ja sullahan on tuo  kuu kaksoset huumorintaju myös. "Ruokit" itseäsi ja muita huumorilla.
« Viimeksi muokattu: 16.02.2011 13:22:35 kirjoittanut nikki » tallennettu
Topaasi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 247


Because you never saw your eyes like I did...


Profiili
« Vastaus #4 : 16.02.2011 14:31:52 »

Kyllä Vappu Pimiän hahmo tämän myötä alkaa aika hyvin selittyä, Nikki. Eli kyllä siellä se, että on rapua ja tultakin, jouskaria ja kaksosta ---> kaikki tuovat itsevarmuutta ja naurua kehiin, mutta hän johtaa tilanteita sillä rapumaisella ja jouskarin sekoituksella
---> MINÄ TUNNEN, MINÄ LUON TUNNELMAA ja LUON VIIHTYVYYTTÄ JA MUKAVUUTTA LÄHEISILLENI.

Sitten Koriseva, on kyllä niin ilmiselvä aurinkohärkä että huh huh, jo ulkonäöstä nämä asiat voi joskus miettiä ja päätellä, että mikä mahtaisi olla aurinko tai nousu. Härillä se nautinnollisuus, kulinaristisuus ja hedonistinen elämänasenne näkyy, sekä elämäniloisuus ja huumorintaju. Koriseva on juuri siinä mielessä hyvin härkämäinen, ja vahvuutta eli "härkäpäisyyttäkin" löytyy, hän on kokenut kovia (esim sisarensa Eija Korisevan sairastuminen jne.)

Onkohan muuten vaikeista kokemuksista puheen ollen Mikko Alatalokin härkä, aurinkomerkiltään? Tai voisi olla oinaskin, en ole ikinä tutkinut, enkä tiedä onko hänestä jo oma topic täällä, mutta voisin eniten veikata sitä härkää --- tai vastavuoroisesti neitsyt tai skorpioni...

Voi omaa kykyään toki kehittää, näissä nousujen ja aurinkomerkkien tunnistamisessa. Niihin on olemassa omat "sääntönsä" mistä voikaan aina tietää. Mutta ei täällä sen enempää siitä...  Grin Ettei nyt jouskarimaisesti / kuukaksonen lähde taas karkailemaan.

Oletko nikki jo koittanut, jos Pimiää tai Korisevaa (hah muuten mitkä nimet ---vähän pimee ja toinen joka korisee vaan! Koriseva  2funny ) googlettamalla vaikka löytyisi heidän omat kotisivut tms. virallista, vaikkapa jostain viihdealan tai näyttelijöiden /muusikoiden ammattiliitosta, näitä tarkempia syntymäaikoja. Varmasti jossain on, jos haluat tietää. Korisevaa veikkaisin aamusella syntyneeksi, on sen verran virkeän oloinen koko ajan. Sitten Pimiä, no nimensäkin mukaisesti voi olla yöaikaan tai illalla syntynyt. On vähän tahditon ja kömmähtelevä välillä, pari tahtia jäljessä eli aika blondi... u know  Wink
siinä se jouskari-kaksos-huumori yhdistettynä rapumaisuuteen tulee taas ilmi...  2funny

Juu, huumori on vaikea taiteenlaji. Siinä on välillä oltava varovainen, just näiden "suppeampien" suhteen, jotka eivät ihan tajua. Tai juuri tuo kriittisyys ja armoton olemus itseään kohtaan, tunnistan kyllä: eli pilkka kun osuu omaan nilkkaan, se ei aina nauratakaan, jouskarissa on kyllä sitä. Sisareni on aurinkomerkiltään, nousultaan ja muutenkin hyvin jouskarimainen. Hän ei oikein osaa ottaa kauhean rakentavasti minkään tason arvostelua itseensä kohdistuen vastaan... Varsinkin jos riitaa tulee, siis KUN on tullut, hih.  Wink Poloinen raukkaparka...  angel  laugh

Uranus ja Jupiter nousujouskarin akselilla ja blaablaa, mitä nyt edellä olen selittänyt. Haluaisin tietää, enemmän ensivaikutelman ja työelämän kannalta, mitä tuo aiheuttaa?? Pelkäävätkö ihmiset helpolla jotain? Otan ainakin "oman tilan haltuun" aina ja melkein kaikkialla, onko se karismaa vai pelottavuutta..? En halua olla pelottava, jos ei ole tarvetta... Pluto ja saturnus 10. huoneessa, aika pelottavia toki, Jupiter 12. huone ja Uranus 1. huone, kuten myös se  neptunus  jousimies (kuten Pimiälläkin sanoit olevan) sitten mun venus on leijonassa, 8. huoneessa, 7. huone on tosi iso, paljon tavaraa, enimmäkseen ravussa. Siinä ravussa on myös Mars, jolla on  aspect_con  aurinko ja  merkurius  rapu siis
sekä myös  mars rapu on  aspect_kvi (sulkeutuvaa kvinkunssia nyt tarkoitan)  askendentti iin ja vieläpä  aspect_ssx (av. semi sextiili)  kuu  kaksoset on minulla.

Mun pluto, no se tekee syntymäkartalla yhtymän saturnukseen, ja avautuvat sekstiilit niin venukseen kuin neptunukseenkin... Varmasti pelottavaa, mutta toisinaan erittäin hyvää energiaa. Vaikeita asioita on kyllä riittänyt tähän elämään, eikä ihan heti näytä ottavan loppuakseenkaan, vaikka paremmin jo menee. EHkä sitten kasautuu ongelmat näillä jutuilla helpommin mukaan..?

Näitä haluaisin tietää, ja se uranus on ihan oma juttunsa, on yhtymiä, oppositioita ja jopa neliökin venukseen yms. En nyt jaksa kaikkea enkä viitsi, ihan tän topicin takia laittaa... Kyllä jostain muualta varmaan täältä voit mun kartankin löytää, esim syntymäkartta-osioista.
katohan ne kotisivut yms Pimiän ja Korisevan suhteen, ja myös jotain taide-/viihde-/musiikkialan sivuja.  smitten  angel

Mää haluaisin nyt eniten tietää omalta kohdaltani, että mikä pelottaa ihmisiä? Uranus, jupiter, pluto vai saturnus? Vai onko se kateutta? Ihmiset kun on ollu aika hankalia, ja usein ilman syytä...  Sad
Eli jokin ärsyttää ja vahvasti, ehkä jo ensivaikutelmasta lähtien...

Sit ku natsaa, niin kyllä saletisti natsaakin! On aika let's go sitten, putouksen termein!  2funny

Tiedän et oon vahva luonne, myös luovuutta löytyy. Nämä voimat käyvät välillä äärirajoilla, pelottavina, ja satuttavina niille hankalille ihmisille jotka vain satuttavat mua, sitten taas hyvässä mielessä saan paljon hyvää aikaani jos haluan... Ei siis kannata turhaan ryttyillä, täältä tulee ja äkkiä takas silloin...  knuppel2  Grin Niin paljon olen kaikkea p*skaa kokenutkin, että suojamuuri on vahva...  Embarrassed

Kiitokset teille, nikki jos vielä jaksaa jatkaa tai joku muu.  smitten
Blogeissakin nähdään  Wink  coolsmiley
tallennettu

Paina elämään kädenjälkesi, istuta Sieluusi siemen, joka ei Kuolemassakaan katoa. Tee matka Itseesi ja löydä kotiin. Hymy kasvoillasi kuole, Universumi syliin ota. Kuuhun ja tähtiin sukella. Kuiskaa syvin toiveesi, jos uskallat sylissäsi pitää vastausta.
Topaasi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 247


Because you never saw your eyes like I did...


Profiili
« Vastaus #5 : 16.02.2011 14:33:50 »

Ja en tajua että MIKÄ IHME on noviili?
En tajunnut täysin sitä rx-juttuakaan tuossa edellisessä vastauksessasi...

En vaan ole yhtä pro kuin sinä Nikki...  idiot2  laugh
tallennettu

Paina elämään kädenjälkesi, istuta Sieluusi siemen, joka ei Kuolemassakaan katoa. Tee matka Itseesi ja löydä kotiin. Hymy kasvoillasi kuole, Universumi syliin ota. Kuuhun ja tähtiin sukella. Kuiskaa syvin toiveesi, jos uskallat sylissäsi pitää vastausta.
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 16.02.2011 14:54:10 »

mikä mikä pro  Cheesy
Noviili on 9 -harmonia, sellanen äiti-Amma rajaton rakkaus. Harmonia.Harmonisesti toimiva.
Vähän naivi ja hyväuskoinen. Avioliittoon tuo liitetään myös.Harmonisiin suhteisiin.
Lisää tässä ketjussa:
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=28153.0

Tuota rx:ää pohdin yleisesti.
Eli kun planeetan perässä on rx se on liikkeeltään maasta katsoen peräytyvä, näyttää siltä.
Ja toisaalta kun kartalle on merkitty rx, niin se voikin olla s, eli stationary, pysähtynyt,
ja lähtee tästä pysähtyneestä tilasta joko peräytymään rx tai etenemään direkt.
Tavan kartalle ei merkitä näitä pysähtymisen tiloja tai sitä meneekö se direkt.
Kuitenkin sillä pysähtyneisyydellä on oma merkityksensä, tycker jag.
Se tavallaan on kuin pohdintapiste, että mitä voisin tällä energialla tehdä,
tai mihin suuntaan se siitä loksahtaa.
Joistakin liikenneonnettomuuksista olen bongannut  merkurius:n pysähtymisen
tai keskenmenon kartoilta. Vähän semmonen kriittinen tilanne. Mahdollisuudet fifty-fifty.

Astro comissa on se future-mikäsenyt oli- ennuspaikka,jonka lopussa on se kartan planeettojen luettelo ja sieltä näkee nämä "asennot".
Parilta kartalta bongannut pysähtyneen Neptunuksen ja etiikka ja moraali sellanen "omanlaisensa".
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #7 : 16.02.2011 15:09:35 »

 harka:hän se, Alatalo  Smiley 1.5.1951
näkyypä olevan myös tuo  merkurius rx 0  harka ...

Aamusella syntyneet herättävät muissa ihmisissä uskottavuutta,
mutta ovat vaikeasti lähestyttäviä, sanoi Manninen. Esimerkkinä hän antoi Koiviston.
Allekirjoitan itsenikin kohdalla.
Ahtisaari tais olla iltapäivällä syntynyt eli jo helpommin lähestyttävä?
Eli olisko laulajat näitä illan pimetessä syntyneitä, vähemmän "jäykkiä"?
Helppo samaistua, lähestyä?
Vai riittääkö samaistuminen tekstiin tai rytmiin eikä laulajalla niin väliä?

menköön offtopikkia
mutku naiset rakastuu koomikkoon ja se on ihan joviaali ilmiö joo
http://www.youtube.com/watch?v=DsQ66JEWF4s
« Viimeksi muokattu: 16.02.2011 15:34:32 kirjoittanut nikki » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: