Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: kuulle transiittia  (Luettu 2892 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Laksmi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 136



Profiili
« : 18.07.2012 17:34:21 »

Hei,
olen tässä miettinyt että kuulleni tulee transiitteja ulkoavaruudesta tänä ja ens vuonna. Nyt on meneillään jupiterin  aspect_squ pluton  aspect_sex, marsin ja uranuksen inkonjunktio ja chironin yhtymä. Ensi vuonna jotkut jatkuvat ja uutena ilmiönä saturnuksen kolmio. Vuoden päästä tulee  jupiter aspect_tri mutta se on varsin ohikiitävää sorttia. En yleensä laske noita.

Miten tätä pitäis tulkita. Kuun huoneen tai hallitsijan mukaan? Ei ole hirveästi nyt eikä lähiaikoina mitään mullistavampia transiitteja auringolle, venukselle.

Kuuni on kolmoshuoneessa,  kalat Kuu hallitsee rapua ja syntymäkartallani rapu on 8. huone sellainen komerohuone, eli ei mitään kulmaa ravussa. Ravussa/huoneessa ei planeettoja.  Syntymäkartalla kuu on vähän outo, se tekee tarkkaa aspektia vain marsille ja se on  aspect_ssx Laajemmalla orbilla se toki tekee neliötä  jupiter neptunus ja  aspect_tri  venus

Kuun ja marsin asteet kartallani tietävät sen että niille on aina menossa samanaikaisesti eri transiitteja. Miten tämä vaikuttaa?
« Viimeksi muokattu: 18.07.2012 17:36:21 kirjoittanut Laksmi » tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 18.07.2012 17:47:55 »

Kuu edustaa kartalla tunne-ilmastoa, tunteita, emootioita, naishenkilöitä, äitiä, sydäntä jne. joten transiitit Kuuhun toimivat siis tuolla alueella. Transiitit tulkitaan aina tr. taivaankappaleen kautta, eli tr. taivaankappale suhteessa syntymäkartan tekijä. Hitailla taivaankappaleilla transiitit kestävät pitkään, joten tarkemmin teemoista kertoo esim. mihin Huoneisiin (elämänalueille) ko. taivaankappaleet osuvat vaikkapa Aurigon Paluilla.

Pluto tuo todennäköisesti muutoksia tullessaa, mutta muutokset voivat olla konkreettisia tai sitten jyllätä ja myllätä vain psykologisia kerrostumia ja alitajuntaa, sekä emootioita. Katso ketju Pluton transiiteista, sieltä löytyy myös Kuulle kohdistuneita transiitteja.

Hitaiden taivaankappaleiden transiitit tuntuvat kyllä, sillä ne kestävät niin kauan, mutta transiittiin vaikuttaa myös onko tekijöillä kontaktia syntymäkartalla, näin ollen ko. transiitti toimii enemmän syntymäkartan kontaktin mukaisesti eli esim. neliönkin kulmat pyöristyvät, jos radixilla on sekstiili tai kolmio.
tallennettu

Laksmi
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 136



Profiili
« Vastaus #2 : 19.07.2012 22:17:13 »

hmm, en ole ihan varma siitä pluton sextiilistä, onko se mikään merkittävä tai ei. Alkoi jo kuukausia sitten enkä nyt tieä onko hirveesti mitään uutta. Tunnemaailman syvissä syövereissä ehkä  Huh

Saturnus siis tekee kolmiota tämän vuoden lopussa, sekään ei vissiin pakita sitten enää noille kulmille. Muutaman vuoden kuluttua on sitten nepparin vuoro olla yhtymässä, mutta niin pitkälle en halua miettiä.

Nyt jälkikäteen ajateltuna, tunne-elämäni on ollut aika sekava viimeiste 40 v.  Tongue. Jostain luin, että saturnus toisi siihen tasaisuutta, siis transiittina kuulle.  aspect_tri minulla siis puolen vuoden sisällä.  Edellisen kerran, jos ajatellan tuosta suunnasta tulevaa kolmiota olin varhaisteini ja kuinkas ollakaan, juuri tuo  saturnus aspect_tri kuu oli eräänlainen viimeinen tasainen vaihe ennen ikäviä vaiheita. Silloin "syynä" olivat muut ulkoplaneetat ja sellaiset transiitit eivät tässä elämässä toistu.

Saturnuksen tehdessä kolmiota kuulle ravusta noin 8 vuotta sitten oli myös hyvä vaihe. Liittoni oli tuolloin siirtynyt tylsään vaiheeseen mutta suru ei ollut vielä puserossa. Valmistuin tuolloin maisteriksi ja se vei paljon ajatuksia ja energiaa. Vuosi myöhemmin oli paperit muttei miestä..




« Viimeksi muokattu: 24.07.2012 14:24:34 kirjoittanut Laksmi » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: