Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mille alalle suunnata?  (Luettu 4694 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Tietämätön
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« : 13.09.2012 13:47:50 »

Jälleen kerran täällä yksi untuvikko kysyy tulkinta-apua...  Smiley
Olen jo pitkään pyöritellyt päässäni mitä haluaisin työkseni alkaa tekemään ja mitä lähtä opiskelemaan mutta liian moni asia kiehtoo että osaisin päätöstä tehdä suuntaan tai toiseen. Osaisiko joku ehdottaa karttani perusteella minne kannattaisi suunnata? Kiitos jo mahdollisista vastauksista!  angel  toivottavasti kartta tuli liitteenä mukaan...
tallennettu
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 373



Profiili
« Vastaus #1 : 15.09.2012 02:31:25 »


Aloittelija meikäläinenkin mutta katsotaan josko pystyn yhtään selventämään tuota karttaa  Smiley


Jousimiehessä sulla on Mars, Aurinko ja nousumerkki... Eli sun luonne ja se miten asioita haluat tehdä on sosiaalisia asioita... Nuo Skorpionille tulevat planeetat kuvaavat toisaalta eräänlaisia voimakkaitakin energioita... Skorpionihan on eläinradan voimakkaimmat ja syvimmät (jopa elämän ja kuoleman kysymyksiin liittyvät) tunteet kantava merkki. Jupiter sulla on siellä joten ulkoinen menestys voisi hyvin tulla vaikkapa hautausurakoitsijana :DDDD Tämä vitsinä, mutta syvät tunteet voisivat olla sulle melkoinen rahasampo tavalla tai toisella. Myös sun Merkurius (viestintäpuoli) on Skorpparissa.

Sun keskitaivas eli ulkoinen tai "päiväelämä" on nolla astetta Skorpionissa ja tämä nollakulma tuo tuohon ulkoiseen elämään todella voimakkaan skorpionienergian. Samoin tuo 10. huoneen (eli ura, ammatti, tehtäväsi maan päällä) alkaa tietenkin tuosta samasta nollakulmasta ja on Skorpionissa, sisältäen Jupiterin itseensä joten ulkoinen menestys olisi näillä näkymin myös mahdollista ammatillisella puolella.

Näillä perusteilla, etenkin kun tuo kartta on Skorpioni- ja Jousimiespainotteinen, voisin suositella jotain sosiaalisuuden ja radikaalin/syvien tunteiden yhdistelmää. Mutta vielä yksi juttu... Tuo Pluto Skorpionissa ja vielä 11. huoneessa taitaa tarkoittaa että olet varsin radikaali ja vapauden/muutoksenhaluinen. Eli voimakkaat "vallankumoukselliset" energiat sulla siis tämän mukaan on. Koskee myös omaa elämää varmasti sillä tavalla ettet tahdo istua normeihin ja haluat olla myös muuttamassa näitä ulkopuolisten asettamia normeja.

Jos näistä kaikista jonkin hauskan setin yhdistää niin ehkä sinusta tulee vallankumouksellinen hurmospuhuja jollekin yhteiskunnalliselle liikkeelle. Tai sitten taiteelliset alat sopivat sulle.

Koska tuo Mars on kuitenkin Jousimiehessä, tekeminen itsessään on sinulle sosiaalinen prosessi joten tulevan työsi kannalta tämäkin on muistettava. Eli jotta tunnet tekemisen mielekkääksi, sinun on tehtävä sitä ryhmässä.

Tutustu lisää näihin Skorpionin ja Jousimiehen energioihin. Näissä ovat aina energiat ja ambienssit kyseessä eikä varsinkaan Skorpionia kannata edes sanoilla selittää  Wink
tallennettu
Vesijättömaa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11


Profiili
« Vastaus #2 : 15.09.2012 12:15:02 »

Minullekin tuli mieleen jotain esiintymistä ja "julistamista". Ei kuitenkaan ehkä näyttämöllä...ehkä opettamista (lukiossa tai yläkoulussa). Kokeilevia opetusmetodeja ja ihmisten herättelyä.
Minäkin olen vain aloitteleva tulkitsija, joten vankkumattomasti ei kannata uskoa näihin ajatuksiin mitä minulle heräsi  uglystupid2
tallennettu
skipidoway
Vieras
« Vastaus #3 : 15.09.2012 17:13:07 »

Psykologiaa, matkailualaa??
tallennettu
Tietämätön
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #4 : 15.09.2012 19:35:06 »

Kiitoksia todella paljon kaikille!!  Cheesy Kertomanne alat ovat juuri niitä joita olen miettinyt, tuntuu ihanalta saada tämäntyyppistä vahvistusta tuntemuksilleen  smitten Esiintyminen on kiehtonut melko paljon (ramppikuumeesta huolimatta) kuin myös kaikki pinnanalainen... ehkä kertomistanne ominaisuuksista saisi yhdistettyä jonkinlaisen tutkivan journalismin ammattilaisen? Asioiden tutkimista, paljastamista ja julistamistahan sekin jollain tapaa?  Smiley
tallennettu
Yep
Vieras
« Vastaus #5 : 15.09.2012 19:52:13 »

Toimittajaksi sota- ja kriisialueille? Työ kehitysmaissa esim opettajana?
tallennettu
Marble
Vieras
« Vastaus #6 : 07.12.2012 16:10:51 »

Tuo journalismi kuulostais hyvältä Smiley jonkin sortin tutkiva journalismi, missä haastatellaan ihmisiä ja vaikka käsitellään hankalia aiheita tai paljastetaan salaisuuksia. >: ) Kannattaa kuitenkin pysyä avoinna eri vaihtoehdoille ja olla valmis muutokselle.
Kuunsolmun yhtymä nousumerkkiin tunnetaan "hyvästä ajoituksesta" elämässä, tartut helposti tilaisuuteen, kun elämä sellaisen eteen heittää. Sinulle elämä on seikkailu ja vain yhteen alaan sitoutuminen saattaa olla vaikeaa.

Varmasti löydät kuitenkin jotain sinulle sopivaa; Jupiterin yhtymä MC:hen sekä Venuksen yhtymä Nousumerkkiin tuovat menestystä työelämässä ja muiden ihmisten kanssa toimiessa.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: