Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Jatkokysymyksiä Maylle  (Luettu 4053 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« : 24.02.2006 16:19:54 »

Kauniisti vielä kiitän May,vastauksestasi kuunsolmukysymykseeni. angel
Siirrän kyselyt nyt julkisemmaksi,jos vaikka jollain muullakin saman moista pohdittavaa.

Eli nyt kysyisin kolmioista,joita kartallani oli 11.Ole melkein koko ikäni pitänyt itseäni Aku Ankkana,vaan noitten kolmioiden viesti kuulemma suuntaakin H.Hanheen.Viime vuosina ei nyt ihan Hannu olo ole ollut,vaan ei enää Akukaan.

Ja vielä sitten leijojen merkitys??? idiot2
Ja hän etukäteen ystävällisesti kiittää taas! smitten
tallennettu

May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 24.02.2006 19:20:58 »

Hei Chandra! Oikeassa olet, onhan yksityisellä viestitykselläkin paikkansa etenkin silloin kun käsitellään kovin henkilökohtaisia asioita, mutta näissä julkisissa jutusteluissa on tosiaankin se etu, että kysyjän lisäksi näistä hyötyy moni lukijakin. Ja onhan tästä etua myös kysyjälle sen takia, että julkisesti kysyessä saattaa saada useitakin vastauksia ja monia eri näkökulmia kysymäänsä asiaan.  Smiley

Kolmiot luokitellaan todellakin ns. "helpoiksi" aspekteiksi, mutta myöskin sanotaan niiden helppouden olevan joskus melkoisen petollista. Helppoudessaan kun ne eivät pakota henkilöä ponnistelemaan vaan moni asia lankeaa eteen kuin manulle illallinen. Kolmiot voivat siis myös laiskistaa ja aiheuttaa kantajassaan passiivisuutta. Ja vaikka kolmioiden myötä sinulla on erinomaiset valmiudet sulattaa sopuisasti yhteen kolmioissa mukana olevien planeetoiden energiat, on kuitenkin hyvä tiedostaa, että omaakin aktiivisuutta tarvitaan, jotta ei heittäisi annettuja lahjoja hukkaan. Sinullapa on tosiaan kolmioita melkoinen määrä! Kyllä kai noin kolmiorikasta karttaa voisi Hannu Hanheenkin verrata, mutta yleensä onneksi jokaisella ns. helpollakin kartalla kuitenkin löytyy myös niitä hieman vaikeampia aspekteja, jotka pistävät ponnistelemaan ja pitävät jalat maassa. Näin varmasti myös sinun kartallasi!

Tarkemmassa syynissä kolmiot voidaan jakaa avautuviin ja sulkeutuviin, joilla on keskenään hieman tulkintaeroa. Avautuvat kolmiot kertovat nimenomaan tietoista valmiutta harjoitella kahden planeetan energioita tietoisesti tässä elämässä. Sulkeutuvien kolmioiden sanotaan viittaavan edelliseen elämään ja niissä hankittuihin kykyihin, joiden hedelmistä saat nauttia tässä elämässä.

Leijahan on siis kuvio, jossa kolme planeettaa on keskenään kolmiossa (Suurkolmio), mutta yhden kolmion puolessa välissä on planeetta, joka tekee opposition kolmion vastapäiseen kärkeen. Siis todellakin hyvin nimensä näköinen kuvio. Leijakin viittaa helppouteen, siinä mukana olevien planeettojen helppoon keskinäiseen yhteensopivuuteen. Leijassa mukana olevaa oppositiota sanotaan Leijan selkärangaksi, joka jännittyneisyydessään (oppositiohan osoittaa aina vastakkaisuutta) koko Leijan ja antaa kantajalleen voimia ja energioita pitää Leija kasassa. Muutoin helppoja kolmioita sisältävä Leija voisi myöskin laiskistaa kantajansa.

Kävin muuten tässä vaiheessa vielä vilkaisemassa karttaasi, kun tajusin, että minullahan on tietosi. Hidas hämäläinen!  crazy2 Kyllähän kartallasi on myös - onneksi - haastavampia aspekteja, joten ei pelkoa, että vallan veltoksi heittäytyisit ja silti paistettu hanhi lentäisi suuhun. Esim. peruspersoonallisuuttasi kuvaavalla Auringolla on haastavat neliöt Jupiteriin ja Marsiin sekä hiertävä kvinkunssi Uranukseen, tosin myös - kuinkas muutenkaan - kolmio Plutoon. Kun Aurinkosi on väljästi MC:llä, jonkinlaista ristiriitaa julkisen kuvan ja oman minuutesi kanssa näkisin. Mars 12. huoneessa ei aina saa itsestään irti sitä toimintaa, jota tietää tarvittavan ja tämä ehkä jollain tavalla näkyy työelämässä - ja muutenkin julkisessa kuvassasi ja persoonallisuudessasi. Mutta hyvät valmiudet on tuonkin ongelman ratkaisemiseen kolmioiden avulla. Myös ihmissuhdeasiat voisivat olla aikamoisen opettelun kohteena kuten jo aikaisemmin viestiteltiin yv:nä Noususolmun perusteella. Seiskahuoneesta kun löytyy myös hieman hankalasti aspektoitunut Kuu ja hieman alemmuudentuntoinen ja epävarma Venus-Saturnus neliössä Plutoon. Ehkä ne ajoittaiset Aku Ankka-fiilikset löytää tästä kuviosta pohjansa?

Huh, meneepä pitkäksi! Nämä kartat aina suorastaan tempaavat mukaansa omaan maailmaansa, jossa ulkopuolinen maailma aikatauluineen tahtoo unohtua. Nyt on pakko lopetella ja lähteä jännäämään Suomen Curling-menestystä.

Löysitkö Chandra yllä olevasta itseäsi? Toivottavasti tunsit saaneesi apua mietteisiisi ja toivottavasti muutkin innostuvat säveltämään lisää. Wink
tallennettu

Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #2 : 24.02.2006 20:12:09 »

Jo vain löysin,kiitos taas! coolsmiley

Mutta tähän pitää syventyä perusteellisemmin ja etsiä vanhoista tulkinnoista lisäapua.
Ihanaa kun on osaavia auttajia! smitten

Sitä A,Ankka fiilistä oli muuten 20;n vuoden perättäinen putki. Grin
tallennettu

Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #3 : 25.02.2006 00:19:15 »

Saunan lauteilla pohdiskelin noita esiin tulleita kuvioita kartaltani.
Tuo noususolmun läksy on ainakin kovin tuttu.
Materiaalisesta puolesta olen joutunut pariinkin otteeseen luopumaan niin,että seinät on kaatuneet ympäriltä.Samoin ihmissuhteissa on ollut paljon läheisten menetyksiä.

Molemmat ovat tuntuneet aluksi vaikeilta kohdata,mutta iän myötä ajatusmaailma ja arvot muuttuneet.

Ihmissuhteissa vaan,lähinnä parisuhde,tuntuu jotenkin taakse jääneeltä asialta.Ei oikein tunnu enää omalta.
Mi-Olea tuolla kyseli Junon vaikutusta,ja siinä ilmenikin tuo parisuhteen kuvio.
Kun en tiedä mistä taas tätä etsisin,niin voisiko joku viisaampi neuvoa.Onko kartallani ehkä jotain,joka sellittäisi sen,etten oikeastaan enää jaksa parisuhdetta sellaisena kuin se yleisesti mielletään.

Siis Juno vesimiehessä 11.huone.Samassa huoneessa myös Chiron vesimiehessä ja Merkurius kauriissa,mikäli vaikuttavat jotenkin.

Olen niin vihreä näissä asioissa,mutta jos joku neuvoisi linkin,mistä etsiä näitä tietoja?Vai onko syytä vain hakeutua ensin sinne peruskurssille.. idiot2

Kiitos kaunis! smitten
« Viimeksi muokattu: 25.02.2006 00:24:11 kirjoittanut Chandra » tallennettu

May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #4 : 25.02.2006 20:30:01 »

Hei taas Chandra! Kiitos taas yv:stä, yritän vastailla parhaan taitoni mukaan. Kysele vain lisääkin jos siltä tuntuu, autan kyllä sen verran kuin vain osaan.

Karttasi Juno on tosiaankin Vesimiehessä ja 11. huoneessa ja mikä merkityksellisintä, melko tarkassa yhtymässä Chironiin. Ja molemmat ovat neliössä 7. huoneen Kuuhun. Ei siis ihme, jos nimenomaan parisuhdepuolella ahdistaa.

Junohan edustaa mm. sielun sukulaisuutta, parisuhdetta ja myös liikesuhdetta. Vesimiehessä ollessaan Juno ilmentää, että ihanteesi parisuhteesta on tietyllä tavalla uusi, tavanomaisista normeista poikkeava. Et ehkä halua lainkaan olla ns. perinteinen äiti ja vaimo. Oman vapauden ja riippumattomuuden säilyttäminen on sinulle tärkeää ja jos tunnet itsesi parisuhteessa liian rajoitetuksi, alat helposti kapinoimaan vastaan. Kartallasi Junon merkki vielä korostuu ollessaan 11. huoneessa, joka on Vesimiehen oma huone. Näin Junosi saa siis tuplasti Vesimies-ominaisuuksia.

Chiron taas kertoo sen elämänalueen, jossa olemme heikoimmillamme ja haavoittuvillamme ja jossa joudumme tekemään töitä parantaaksemme haavamme kehittyen myös näin auttamaan muita. Kun karttasi Chiron on yhtymässä Junoon, itsenäisyydentarpeesi parisuhteessa saattaisi olla juuri sinun akilleen kantapääsi, haavojesi aiheuttaja. Kun Chiron ja Juno tekevät neliön 7. huoneen Skorpioni-Kuulle, saatat tuntea eläväsi melkoisessa ristipaineessa, itsekin ajoittain itseltäsi, tunteiltasi ja motiiveiltasi hukassa. Toisaalta Skorpioni-Kuusi haluaisi omistaa toisen kokonaan ja omistautua itsekin 101 prosenttisesti parisuhteeseen, jonka haluat olevan hyvin läheinen, intensiivinen ja intiimi. Toisaalta Chiron-Juno Vesimiehen merkissä ja huoneessa huutaa omaa vapaudenkaipuutaan ja ehkä sitoutumiskammoakin haluten olla miehen kanssa enemmän ystävä kuin sitovassa suhteessa. Haluat olla yhtä aikaa vapaa ja vangittu. Ehkä yrität tasapainoilla näiden tuntemuksien välillä, ajoittain toiseen ja välillä taas toiseen suuntaan kallistuen tasapainoa etsien.

Edellisten lisäksi karttasi 7. huoneen Venus-Saturnus-yhtymä, jonka mainitsinkin jo aiemmin, voi saada aikaan itsensä vähättelyä, arvottomuuden tunteita, epävarmuutta omasta viehättävyydestä naisena, joka taas saattaa näkyä esim. mustasukkaisuutena ja turhana itsensä muihin vertaamisena. Mustasukkaisuudesta ja omistushalusta voisi muuten kertoa myös Skorpioni-Kuusi, mutta ollessaan neliössä 5. huoneen Uranukseen, vapaudenkaipuu, vaihtelunhalu suhteissa ja äkilliset erot ja kyllästymiset suhteissa korostuvat. Tässä siis toistuu taas se sama teema omistamisen ja vapauden välillä.

En osaa karttasi perusteella sanoa, miksi parisuhde tuntuu mielestäsi taaksejääneeltä asialta. Ehkä juuri nyt ei vain ole sen aika, ehkä on aika esim. tutkiskella itseään vaikkapa juuri astrologian avulla.  Wink Koskaan ei kuitenkaan kannata sanoa ei koskaan ja taas tulevaisuudessa saattaa edessäsi hyvinkin tulla ajanjakso, jossa haluat ja jaksat panostaa parisuhteeseen. Ehkäpä tämänhetkisissä fiiliksissäsi on myös jonkinasteista väsymystä ja periksi antamista. Yleensä ihminen väsyy takkuamaan juuri niiden asioiden parissa, joissa pahiten tökkii ja sinun karttasi mukaan tosiaan parisuhteen asiat ovat melkoisen opettelun kohteena edellisten kuvioiden ja jo Noususolmunkin sijainnin perusteella. Kannattaakin ottaa nyt aikaa vain itselleen eikä yrittää pakottaa itseään vastakkaisen sukupuolen pariin ennenkuin sen aika taas tulee. Smiley
tallennettu

Chandra
Astroholisti
*****
Viestejä: 2752



Profiili
« Vastaus #5 : 25.02.2006 20:51:45 »

Voi Kiitos May! smitten smitten smitten

Kuten kerroinkin,luonnehoroskoopistani löysin kuunsolmun vaikutuksen,mutta tuo Junopa sitten totta tosiaan vielä vahvistaa näitä niin ahdistavia tuntemuksia. buck2

Ja kun mieskin kiltti kuin mikä,niin johan panee miettimään mikä päässä liiraa. idiot2
En tällaista vaihetta ikinä ennen ole kokenut!Asiat olisivat aivan hyvin,vaan itse kertakaikkiaan tukehdun.

Ehkäpä pitäisi palata kahteen asuntoon vain takaisin.Jatkaa siltä pohjalta.
Alitajunta tästä vahvasti etukäteen varoitti!

Kiitos ja kumarrus! angel
tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: