Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Apua unelmoijalle?!  (Luettu 8249 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jaana.a
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57


Profiili
« Vastaus #15 : 11.07.2012 15:25:10 »

Ei tästä kartasta äkikseltään saisi uneksijan mielikuvaa, kun vesielementti on kaikista heikoimmin edustettuna. Leijonassa on Aurinko, Merkurius, Mars, Kuun alasolmu ja nousu, joten lusthinpito kyllä kuullostaa ihan sinun jutultasi. Extreme-lusthinpito tulee varmaankin 5. huoneen Pluton kautta, joka on myös oppositiossa Härkä-Kuuhun. Luultavasti toimettomuus ei ole sinua varten ja tarvitset varmaankin aina jonkin projektin tai selkeän tavoitteen (huom. Saturnuskin omassa merkissään!), jotta et jäisi haahuilemaan päämäärättömästi elämääsi.

Ehkä sinun kannattaisi ottaa Härkä-Kuun positiiviset puolet käyttöön (nimim. minulla myös Härkä-Kuu). Härkähän on hyvinkin fyysinen ja aistillinen merkki ja maallisiin huvituksiin, kuten hyvään juomaan, ruokaan, kauneuteen, aistinautintoihin, luontoon, hyvään seuraan liittyvät asiat ovat hänelle sydäntä lähellä. Härän merkin kautta voi opetella tekemään asioita myös hitaasti ja askel askeleelta ja ottaa näin monenlaiset prosessit kivijalkaa myöten kunnolla haltuun. Tällöin myös mahdollisten rutiinien kehittäminen ei ole mikään kammotus, vaan siitä tulee selkäytimestä lähtevää osaamista ja kokemusta. Härkä opettaa myös läsnäoloa ja turvallisuutta, jos sinulla on kerran lapsia, niin heidän kauttaan näitä ominaisuuksia pitää varmastikin tietoisesti kehittää.

Exdtreme-kokemusten hakeminen on myös melko tavallista nuorille (mikä sinäkin minun mielestäni vielä olet), mutta ääripäiden vahingollisuus tulee kyllä ennemmin tai myöhemmin ilmi. Tällöin kultainen keskitie tulee harvinaisen houkuttelevaksi ja tavoiteltavaksi vaihtoehdoksi.

Kiitos vastauksesta lilli. Oli mukava saada konkreettisia neuvoja Smiley

Ja joo, tosiaankin olen vielä nuori, ja aion olla vielä seuraavat 50 vuottakin Smiley

nyt tosiaan kun elämä on tämmöstä kotona istumista ja tietokoneen edessä puurtamista, niin sitä ihan tylsistyy ja nääntyy, eikä saa tehtyä niitä vähäisimpiäkään asioita kun jumittuu unelmoimaan. Olen kyllä harkinnu vaihtaa etäkoulun ihan lähiopetukseen, sekin saattais luonnistua paremmin. sosiaalinen kun olen.  Smiley
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5940



Profiili
« Vastaus #16 : 11.07.2012 20:22:46 »

Noniin, ja  jaana.a;n aurinkokin on 12 huoneessa, joka on kalojen huone  :Smiley

Ei mullakaan ole minkäännäköstä extreme kaipuuta, olen ihan nössö niissä jutuissa. Mutta joo, unelmat on hieno ja hyvä juttu, niinkus elämän suola, sokeri, pippuri tai mistä nyt sitten sattuukaan unelmoimaan, mutta ne ei saa minusta hallita elämää, tätä hetkeä, ja vetää syliinsä niin että asiat jotka tässä hetkessä vaatis huomiota jää ihan retuperälle Smiley



tallennettu
Sielu`
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 61


Profiili
« Vastaus #17 : 22.08.2012 06:32:50 »

Kuulostaa niin ihanalta tämä haaveilu...  smitten
Itse jossakin vaiheessa halusin muuttua ja sopeutua ympäristöön, kun ennen olin sellainen "outolintu" joka eli iihan omissa maailmoissaan. Ystäviäkään tai kavereita oikein ollut, yksi paras (ja kaikista maailman ihanin ja läheisin) kaveri, joka jäänytkin sitten parhaimmaksi ja läheisimmäksi ihmissuhteekseni koskaan.
Niin lopetin haaveilun ja aloin realistiksi, en oikein kyllä osaa antaa neuvoja, miten...  Shocked
Nytpä tuntuu siltä, että olisi mukava taas palata siihen omaan maailmaansa ja haaveiluun...
tallennettu

Aurinkomerkki härkä, nouseva rapu. Smiley
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: