Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voisiko joku auttaa! :( Näkisikö joku tästä miehestä?  (Luettu 2408 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
starless
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


Profiili
« : 07.10.2012 18:22:14 »

Olen meinannut joutua hyväksikäytetyksi useamman kerran ja olen muutenkin joutunut satutetuksi. Olen kuitenkin löytäny luottamuksen uudestaan ihmisiin ja elämään enkä haluaisi enää miettiä menneitä. Nyt huomasin sitten rakastuneeni ja tämä on niiin uutta, pitkästä aikaa Smiley Samalla niin ihana, mutta silti niin kamala tunne, kun vanhat muistot hiipivät mieleen. Tämä nuorimies vaikuttaa kuitenkin oikein luotettavalta ja mukavalta, tunnen hänen veljensä hyvin. Pelkään siltikin että tulen taas satutetuksi! Enkä ole edes varma onko tunne molemminpuolinen... Tiedän kyllä että rakkaudessa pitää otta riskejä Wink Mutta näkisikö joku kuitenkin jotain, tuleeko tästä mitään, onko hän tosissaan kiinnostunut? Smiley
tallennettu
Yep
Vieras
« Vastaus #1 : 07.10.2012 19:03:32 »

Mies on ihan ok, mutta sinun vanhat kokemuksesi aiheuttavat kitkaa välillenne. Hän vaistoaa, ettet luota häneen. Se luonnollisesti aiheuttaa hänessä epävarmuutta sinun tunteitasi kohtaan.
Pitää olla tarkkana, missä vaiheessa suhdetta avautuu vanhoista kokemuksistaan. Tässä vaiheessa sinun kannattaisi ehkä vain todeta, että olet aiemmin pettynyt useasti ja se vaikuttaa ihmissuhteisiisi. Jos avaudut hänelle, hänen on helpompi ymmärtää sinua. Pelkosi nimittäin väkisinkin heijastuu suhteeseenne.

Yhdestäkään ihmissuhteesta täällä maanpäällä ei voi taata, että se olisi pitkä ja onnellinen. Johtuu siitä, että ihmiset tekevät valintojaan koko ajan. Tärkein valinta lienee se, paljonko on valmis työstämään itseään suhteessa. Mutta toisen itsetuntemusprosessi ei vielä takaa onnistumista - toinehan vaikuttaa yhtä paljon.

Suhteen onnistumisen mittarina ei koskaan pitäisi käyttää suhteen pituutta. Lyhyt rakkaussuhde voi olla elämän tärkeimpiä ja hienompia kokemuksia. Pitkä suhde taas saattaa olla kaikkea muuta kuin onnellien, mutta riippuvuus ja pelko pitävät yhdessä. Parhaimmillaan suhde voi kestää onnellisena kunnes kuolema eroittaa. Ennakkon sitä ei voi tietää.

Sinulla on siis kaksi vaihtoehtoa; joko työstää pelkoasi ja antautua suhteeseen, tai vaalia pelkoasi ja päättää suhteesi. Kannattaa muistaa, että tämä ihminen ei valttämättä satuta sinnua, vaikka aiemmin sinua on satutettu.

Kävi tässä suhteessa miten tahansa, sinun kannattaisi työstää aiempia kokemuksiasi pois. Vain siten kykenet luottamaan ja nauttimaan NYT-hetkestä. Tällä miehellä on jotain tärkeää annettavaa sinulle.

Tsemppiä!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: