Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: ruokapöytä uni  (Luettu 4832 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
minzi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23



Profiili
« : 27.03.2013 11:00:05 »

Unessa näin pöydän ja 4 tuolia ja ajattelin lisätä toisen pöydän ja 4 tuolia. Nämä pöydät yhdistin valkoisella liinalla ja ajattelin että nyt on 8 . Osaisiko joku kertoa ajatuksia tästä...kiitos  coolsmiley
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1367



Profiili
« Vastaus #1 : 28.03.2013 16:17:49 »

Mielikuvana nousee, että koet nykyelämän liian käytännöllisenä, ja tahdot saada lisää soljuvuutta, oppia ja kokea uutta. Kuitenkin tahdot säilyttää elämässäsi harmonian.
Lisäksi valkoisella liinalla asetat itsesi tarkkailijan asemaan, säilytät vapaan tahtosi, mitä otat elämääsi vastaan, minkä suljet ulkopuolellesi.
Valkoinen kuvaa, että parjäät yksin, muut symbolit kertovat että kaipaat uusia tuulia, kuitenkaan horjuttamatta liioilla vaikutteilla suht mukavaa ja toimivaa elämääsi.

Jäin kaipaamaan tietoa tuolien väristä  sekä oliko minkäänlaista / minkälaista tarjottavaa suunnitteilla?
Näistä löytyisi lisää tulkintaa.
Samoin seinien tms värit. Muistatko mitään tuoksua tai valoa? Luonnonvalo vai kalpea sähköv.?
Myös tilan muoto tai oliko käytävää / ovea lähellä?

En pyydä keksimään, muta jos muistat... Vastaan sitten lisää. Tulen koneelle vasta arkipäivinä. On paljon esiintymisiä ja muita tilaisuuksia pääsiäisenä.

Siispä: Hyvää pääsiäistä!  coolsmiley  Wink
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
minzi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 23



Profiili
« Vastaus #2 : 30.03.2013 00:20:25 »

Kiitos paljon vastauksestasi. Tuolien väristä voisin sanoa että tuolitkin oli vaaleita mutta erilaisia kaikki. Eripareja Smiley ja se että olin parkkipaikalla. Tilaa kyllä oli. Hyvä ilma iso piha. Tyhjä iso piha. Ja kyllä tahdon noita asioita, tahdon oppia uutta , kokea uusia asioita. Elämäni on jannannu tätä samaa rataa jo vuosia. Hyvä tässä on ollu mutta kuin tässä jokin puuttuisi...
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1367



Profiili
« Vastaus #3 : 02.04.2013 12:37:01 »

Kiitos paljon vastauksestasi. Tuolien väristä voisin sanoa että tuolitkin oli vaaleita mutta erilaisia kaikki. Eripareja Smiley ja se että olin parkkipaikalla. Tilaa kyllä oli. Hyvä ilma iso piha. Tyhjä iso piha. Ja kyllä tahdon noita asioita, tahdon oppia uutta, kokea uusia asioita. Elämäni on jannannu tätä samaa rataa jo vuosia. Hyvä tässä on ollu mutta kuin tässä jokin puuttuisi...

Et siis ole kaavoihin kangistunut, kun tykkäät monesta erilaisesta, vaikkapa tuoleissa ilmeten. Oletan että parkkipaikka oli asfaltoitu. Siitä menen (arvellen) väriin harmaa. Elämäsi perusta on muodostunut arkisen toimivaksi ja liikoja tunteita jylläämättömäksi.  Tuolien vaaleus ei kerro väriä, mutta tulkitaan vaaleus yleensä positiivisten asioitten ja asenteitten suosimiseksi.
Tilan paljous taas katsotaan ilmaisevan tarvekeskeisyyttä. Et siis ole varuillasi, vaan toimit todellisen tarpeen pohjalta.
Hyvä sinänsä, että tilaa on, kun kerran toivot uusia asioita elämääsi. Että mahtuvat, sitten kun ilmaantuvat.

No huh! Onpa jäänyt huomiotta minulta, että ajattelit jo unessa lisätä toisen pöydän ja siihen tuolit. Asia on siis jo kehitteillöä. Että uutta on tulossa. Malta vielä noin 3 kk. Sitten saat lisätä sen toisen pöydän tuoleineen. Katsopa vain, kun pihan väri muuttuu. Mahtavatkohan liina ja tuolitkin vaihtaa väritystä. Semmonen väristys tuossa kävi.
27.3. + 3kk passautuu juhannuksen paikkeille. Ensi värähdyksiä, jotka johdattavat juhliin Jussin aikoihin, koet kyllä jo puolentoista viikon kuluessa unestasi. A kassellaan!
Suap  nähä....
tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: