Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sudet ja kissanpennut  (Luettu 6175 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Routis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« : 18.04.2015 08:08:26 »

Moi!
Onko täällä paljon unien tulkitsijoita?
Olen ollut sitä mieltä, että paras tulkitsija uniin on uniennäkijä itse, mutta mielellään kuulee muitakin tulkintoja, ne avaa ehkä uusia näkökulmia!
Näen tosi paljon unia susista, ne ovat uhkaavia ja pelkään niitä unessa aina. Pääsen niitä kumminkin pakoon, kuten viime yönä pääsin niitä pakoon pakettiauton sisälle. Yksi yö eteeni ilmestyi rivitalo, jonka ensimmäisessä ovessa oli avain ja pääsin sinne sisälle pakoon.
Onko tämä kenties viesti käsittelemättömmistä asioista, en pysty kohtaamaan jotain asioita ja pakenen aina tilanteen tullen?
Toisaalta susien on sanottu kuvaavan vihamiehiä. Itsellä tällä hetkellä vaikeaa työelämässä, en voi oikeen sietää esimiestäni ja ehkä se tulee uniini ahdistuksena?
Toinen aihe joka toistuu, on kissat. Yleensä kissat pyrkii "väkisin" lähelleni, joskus niitä on kymmenittäin tunkemassa ovesta sisälle! Viime yönä näin yhdestä kissanpennusta unta joka pyrki lähelleni kokoajan. Jotenkin torjun nämä kissat, vaikka tosielämässä olen aivan kissaihminen!

Olisi mielenkiintoista kuulla tulkintoja näistä aiheista, koska ne todella esiintyvät unsein unissa ja olis kiva saada selkoa!
En ole aiemmin kirjoitellut tänne, voi olla että nämä aiheet löytyvät jo muistakin keskusteluista, pahoittelut siitä jos tulee toistoa  Smiley
tallennettu
Ginger86
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 158


Profiili
« Vastaus #1 : 18.04.2015 12:02:18 »

Heippa! Unistahan sanotaan, että merkitykset tietää parhaiten unennäkijä itse, mutta tällaista yleisluontoistakin löysin: "Jos unessa näkee suden, kannattaa kiinnittää huomiota sen vointiin ja käytökseen. Terve, kaunis ja rauhallinen susi kuvaa unennäkijän itsenäisyyttä, itsevarmuutta, hyvää elämänhallintaa. Jos unen susi on sairas, huonokuntoinen tai vihainen, on unennäkijän elämässä hankala aika ja elämä tuntuu olevan ehkä liiaksi muitten käsissä."
Lähde: http://www.hedelmapuu.com/unet/susi-unessa/

Kuulostaa siltä, että oma tulkintasi voisi osua hyvinkin oikeaan! Onko työssäsi tullut esiin tilanteita, jossa et ole uskaltanut puolustaa itseäsi ja oikeuksiasi? Toimiiko esimiehesi jotenkin väärin, mutta et uskalla puuttua asiaan? Sudet voisivat hyvinkin viitata siihen.

Kissa puolestaan kuvaa alitajuntaa, intuitiota ja viettejä. Siitä sanotaan näin: "Kissalla on usein naisen eroottiseen olemiseen liittyvä merkitys. Kissa voi merkitä myös naisen tunneolemuksessa olevaa viisautta, jota on vaikea sanoittaa. Se pitää kokea."
Lähde: https://unienkirja.wordpress.com/unista-ja-niiden-tulkinnasta/

Ensimmäisenä minulla tuli mieleen, että voisiko seksuaalisuudessasi tai alitajunnassasi olla jotakin, mitä koetat ehkä tiedostamattasi torjua? Tämä saattaisi viitata myös henkisiin lahjoihin, joihin et koe vielä olevasi valmis. Ehkä et usko itseesi tarpeeksi?

Sinuna pyytäisin nukkumaan mennessä lisäopastusta uniin muutaman affirmaation muodossa. Lähetä aikomus siitä, että saat uniin selkeyttä ja muistat asiat hyvin ja totuudenmukaisesti aamulla. Tsemppiä siihen! Smiley
tallennettu
Routis
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 10


Profiili
« Vastaus #2 : 19.04.2015 08:47:30 »

Juurikin tuo on työasioissa pielessä. Vaikkakin viime aikoina olen jo alkanut keräämään rohkeutta ja saanut sanottua asioista! Mutta silti aikamoinen ahdistus on asioista, joten varmastikkin sudet kuvastaa juuri sitä asiaa.

Kiitos kissa näkökulmasta!
"Tämä saattaisi viitata myös henkisiin lahjoihin, joihin et koe vielä olevasi valmis. Ehkä et usko itseesi tarpeeksi?"
Kuulostaa kyllä siltä, että näin voisi olla! Halut olisi kyllä jo olla valmis, mutta silti vielä tarvitsen ehkä hiukan aikaa. Tämä on ollut aikamoinen 1-2 vuotta henkisen kehityksen kannalta, paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa, ehkä en ihan vaan pysy perässä  Smiley

Kiitos tästä tulkinnasta!  smitten
tallennettu
Ginger86
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 158


Profiili
« Vastaus #3 : 19.04.2015 10:32:13 »

Olepa hyvä! Unet ovat ihan loistava työkalu myös sen henkisen puolen kehittämisessä, itselleni niistä on ollut suuri apu. Varmasti lisäapua voisit saada itsekin pyytämällä, sen verran selkeästi unesi yrittävät sinulle viestiä. Kaikkea hyvää prosessiin! Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: