Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Henkiä(kö)?  (Luettu 3499 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Likycpo
Vieras
« : 14.10.2013 18:11:40 »

Ilmassa tuntuu "väreilyä" saatta näkyä jopa valotuikkeita. Milloin vain, illalla, aamulla tai keskellä päivää. Nykyisin oikeastaan joka päivä.. :/ Jos joku siellä osaisi auttaa tai tietäisi mitä tässä nyt pitäs tehä vaiko olla tekemättä mitään. Joskus niin sanottu tla menee hyvinkin ahdistavaks, ei tosin usein. Enemmänkin vaan muuttuu. Smiley Vielä suht keltanokka ku olen, ois ihana saada vinkkejä ja muita apuja. Täällä kummiskin vaikuttaa olevan ihania tyyppejä kirjottelemassa.Niin ja ihmeellisiä selittämättömiä kokemuksia on paljonkin! Yhden enkelin olen kyllä (ehkä) löytänyt.  smitten
tallennettu
Varjotar
Astroholisti
*****
Viestejä: 1262


Starchild


Profiili
« Vastaus #1 : 14.10.2013 20:52:36 »

Energioita tai henkiä. Ei niihin tarvii ihmeemmin reagoida.. Ovat ja elävät vaan. Huomaat jos joku on pielessä.
Niille voi puhua ja niitä voi kuunnella. Valkoista pidetään hyvänä, harmaata neutraalina ja mustaa pahana.
tallennettu

Kuuntele tuulta.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 15.10.2013 12:33:18 »

Joskus niin sanottu tla menee hyvinkin ahdistavaks, ei tosin usein.

Ahdistukseen ei vaikuta lainkaan mitä ympärilläsi tapahtuu, vaan vain ja ainoastaan se mitä itse ajattelet siitä mitä ympärilläsi tapahtuu. Ja tämä koskee samalla tavoin niin maallisia kuin hengellisiäkin asioita. Täältä apua ahdistukseen:
http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=65018.0
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 16.10.2013 09:10:31 »

Tuotat kaikki tunteesi - myös ahdistuksen - omilla ajatuksillasi siitä mitä ympärilläsi tapahtuu. Sellainen ajatus voi olla niin häviävän ohimenevä ja myös vaikka kuvallinen eikä sanallinen, että et itse sitä huomaa, mutta niin se kuitenkin on.

Se mitä koet ei välttämättä ole kuviteltua, mutta ahdistus kyllä on itse tuotettua. Kannattaa harjoitella ns. tarkkailevaa havainnointia /metatason käyttöä, eli sitä että tulet tietoiseksi itsessäsi olevasta neutraalista tarkkailijasta joka vain on eikä tee mitään. Tämä tarkkailija on se, joka on työkalusi esimerkiksi niiden omien ajatusten havainnointiin. Tästä koko hommasta on sitten iloa ihan läpi elämän, ei vain näissä hengellisissä/rajatiedollisissa asioissa.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Iko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 108


Profiili
« Vastaus #4 : 16.10.2013 10:58:46 »

Onko se hyvä että yliaistinen maailma tulee fyysiseen maailmaan ? Koska silloinhan päivätietoisuus on voimissaan ja kokemukset otetaan vastaan myös tällä alemmalla tietoisuudella, tietenkin paljon merkitsee millä tasolla ihminen on, yliaistinen maailma on useassa tasossa tai tilassa ja se avautuu meille sille tasolle jolla itse sillä hetkellä olemme, ei ole siis mitään kiinteää olotilaa vaan ihminen pystyy liikkumaan siinä maailmassa ... toisin kun fyysisessä maailmassa joka on lättänä, ja ihminen kokee erillisyyttä ja pitää itseään maailmankaikkeuden napana, jossa asiat vaan pyörivät hänen ympärillä ja pahimpia juttuja sitten hätistellään kauemmaksi ja luodaan suojakuoria. Fyysisen maailman järjellä ei näitä asioita pidä tutkia, monet asiat kun näyttäytyy ihan päinvastaiselta siellä, se maailma kun ei ole erillään meistä vaan se on meissä ja me siinä … se on hyvin elävää ja inhimillistä.

Jos jokin tila tuntuu ahdistavalta se johtuu yksinkertaisesti siitä että... se tila on ahdistava, eikä siis tarkoita välttämättä että kokija olisi ahdistunut, fyysisestä maailmasta jos haemme vertauksen niin,
jos menemme ulos talosta,siis toiseen tilaan, koemme siellä kylmyyttä, palaamme sisään, toiseen tilaan ja koemme lämpöä, eikä tämä vaikuta ihmisen tunteisiin millään tavoin, mutta tosin voi myös vaikuttaa, jos emme ole vapaita.

Jos nukkuessa menemme yliaistiseen maailmaan silloin emme ole niin alemman minän loistossa, vaan meillä on enempi sisäistä vapautta ... ja tätähän meille on aina toitotettu … meidän pitää löytää sitä vapautta.
« Viimeksi muokattu: 16.10.2013 11:05:21 kirjoittanut Iko » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: