Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: apua :/  (Luettu 5106 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
i-t
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« : 26.10.2013 19:41:26 »

kaipaan apua jos täällä sattuisi joku näkijä olemaan paikalla?niin kova ahdistus ettei henki kulje Sad
tallennettu
tuilelaith
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 43



Profiili
« Vastaus #1 : 27.10.2013 20:12:43 »

Moikka!

Nostelin sulle netistä muutaman kortin...

Ekana nousi kortti "kuningatar", jossa painotettiin itsekunnioitusta ja oman arvonsa tunnustamista. Tulis vaalia ja kunnioittaa sitä naiseutta/kuningatarta sisälläsi, näyttää itselleen, että on arvokas.

Toinen kortti oli "voima", jossa kehotettiin kääntymään sisäänpäin. Sieltä löytyy varmuus ja totuus ja voima - sitä ei siis anneta, vaan se säteilee/kumpuaa sieltä syvältä sisimmästä. Sulla siis on se jo. Smiley

Näistä korteista päätellen sulla on ollu vähän sisin kadoksissa tai et arvosta itseäs jostain syystä. Saako kysyä, että millaisista ongelmista on kyse? Ihan asioiden kertominen voisi auttaa. Myös yksityisviestillä voi ottaa yhteyttä, täällä on kuunteleva sydän. Täällä foorumilla on myös paljon fiksuja ja kokeneita ihmisiä, joten varmasti apua saat, jos hiukan avaat ongelmias tarkemmin. Mukavaa alkavaa viikkoa!  smitten
tallennettu

Aurinko neitsyt, kuu vaaka, nouseva rapu
i-t
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 9


Profiili
« Vastaus #2 : 28.10.2013 10:20:26 »

Kiitos kauniit <3 Nuo kortit osu aika hyvin. Parisuhdeasioita lähinnä pyörittelen.Teinkö oikein,kun lähin ja mitä seuraavaksi tapahtuu yms..Kokovartalojumissa tällä hetkellä itteni kanssa..
tallennettu
tuilelaith
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 43



Profiili
« Vastaus #3 : 30.10.2013 12:13:41 »

Ilman kortteja jo sanoisin, että teit oikein, kun lähdit. Jos oot voinu huonosti, niin parempi lähteä ja hoitaa asiat kuntoon. Niin mä tein. Vaikka olin jo valmistautunut siihen, etten nää sitä enää koskaan, niin se halus kaikesta huolimatta jatkaa mun kans tauon jälkeen. Uskon vahvasti, että jos ihmiset on tarkoitettu toisilleen, niin ne myös päätyy lopulta yhteen. Kuinka kauaks aikaa, en tiedä, mutta hyväksyn sen, mitä tuleman pitää.

Mulle autto pahaan oloon itseni tutkiminen - apuna oli Tommy Hellstenin kirja "Saat sen mistä luovut" ja Echart Tollen "Läsnäolon voima". Kannattaa etsiä itselle sopivaa "kasvun" kirjaa tueks, jotta niitä sinussa itsessä tapahtuvia asioita olis helpompi ymmärtää ja tiedostaa. Mulla lähti asiat rullaan kuultuani tämän: http://areena.yle.fi/radio/1932448 Siitä vois olla hyvä aloittaa. Smiley

Tässä vielä muutama kortti:

Ohje/neuvo: http://www.dianacooper.com/inspiration/pick-your-cards-for-today/
RELATIONSHIPS (vapaa suomennos)

Ajattelet, puhut ja toimit toisia kohtaan samoin kuten itseäsi kohtaan. Ulkoiset suhteesi kuvastavat suhdetta, joka sinulla on sisinpääsi.Jos olet kohdannut konflikteja, käännä katse sisäänpäin omiin sisäisiin taisteluihisi. Jos muut ovat jyrkkiä/myöntymättömiä, tutki sisäistä vastustasi. Ja siellä, missä löydät harmoniaa, iloitse ja riemuitse eheydestä, jota selvästi säteilet.

Wisdom reminds you that you ate the company you keep. (Olet sellainen kuin seurasikin on...?) Jokainen ihminen elämässäsi on opettamassa sinulle jotakin tärkeää, joten tutki kaikkia kohtaamisia/kanssakäymisiä mahdollisuuksina kasvulle ja oivallukselle. Tämä on tie henkilökohtaiseen mestaruuteen.

Tulevat näkymät: (en jaksanu suomentaa, toivottavasti ymmärrät...) http://colettebaronreid.com/

THE NOVICE: innocence, beginner, ignorance, new skill without practice, unstable curiosity

 Innocence, naiveté, foolishness, early knowledge not yet integrated, the ability to see the world untainted, and learning ability—these are the aspects of the Novice as she appears in your life.

 The Novice is reminding you to be teachable and humble. If you don’t know something, don’t pretend that you do. Chances are that you’ll make an error that may cost you more than you wish to pay.

 New information is coming, and this is the time to be open to learning and expanding. The Novice also reminds you to be like a child and remember the wonder and awe you once had for the world around you . . . when discovering magic was an essential part of everyday experience.

 The Novice reminds you that you need to stop and ask yourself, “What lesson must I learn here?” The lesson is always mirrored in the experience in front of you. Dig deep into the workings of whatever situation you’re inquiring about. You don’t have to look far, for the answer is right in front of you.

 Sometimes it may feel as if you have two left feet and don’t know how to dance, or that perhaps you’re fumbling in the dark and fear that you may be left behind. It’s all right to be in the “not-knowing.” This is the place where new understanding takes time to integrate.

 Be gentle with yourself. The greatest gift the Novice reminds you of is that you’re always at the beginning of some area of your life. Patience and slow movement is required when the Novice appears.

 Before moving forward, perhaps you need time to journal your thoughts and receive clarity about what the Mystery invites you to learn. Then rejoice! The Novice of Avalon is on a path to higher knowledge and abundant manifestation and doesn’t stay a Novice for long.
 

 
 
tallennettu

Aurinko neitsyt, kuu vaaka, nouseva rapu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: