Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Osaisiko joku auttaa, miehen sydänkohtaus unessa?!  (Luettu 5956 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
mija85
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« : 05.02.2014 11:40:11 »

Näin viimeyönä unta,että olimme mieheni kanssa hotellissa,tarkemmin sanottuna hotellin hississä. Yhtäkkiä mieheni sanoi,että hänen rintaan puristaa ja ahdistaa taas (on siis todellisuudessa ollut aiemmin tälläinen tunne ja silloin kävi myös ambulanssi tarkistamassa että kaikki on hyvin,ei ollut sydänfilmin mukaan sydänperäistä) ja että jos tämä ei ole samaa kuin viimeksi niin hän kuolee.

Painoin hissin nappia yläkertaan,siellä olisi lääkäri.
Pääsimme perille sinne niin mieheni oli mennyt veltoksi,hänen kätensä roikkui harteillani velttona ja valkoisena. Sain hänet raahattua hoitajan eteen ja hoitaja kysyi että pyytääkö heti lääkäriä avuksi,sanoin kyllä vaikka samalla koko ajan jotenkin oletin sen olevan vain samanlaista kuin viimeksi.
Lääkäri tuli ja laittoi koneet kiinni mieheeni,pulssi näytti 6-7. Minä menin paniikkiin ja huusin,että eikö lääkäri voi elvyttää tai tehdä jotain?? Lääkäri sanoi että ei, on liian myöhäistä.
Hassua oli,että tämä lääkäri oli aiemmin mies mutta tässä kohtaa kun vaadin elvytystä niin hän oli muuttunut naiseksi.

Muistan unessa tuon ahdistumisen ja epätodellisen olon, totesin että olen kerran aiemmin jo haudannut mieheni enkä suostu sitä enää uudelleen tekemään vielä (tyttäreni isä on kuollut 9v aiemmin ja unessa tuli deja vu fiilis tuosta hänen kohtaamisesta sairaalassa onnettomuuden jälkeen kun lääkäri totesi ettei mitään ole tehtävissä).
Heräsin todella ahdistuneena, mutta heti kun heräsin ja tajusin että mieheni on hengissä ja kotona, tuli helpotus.

Osaisiko kukaan sanoa mitä tämä tarkoittaa,vai onko vaan raskaushormonien aiheuttamia ihme unia?

Osaako
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 05.02.2014 11:46:31 »

Alitajunta saatta käsitellä pelkoja unien kautta ja se helpottaa niitä sitten valvetilassa. Hyvä esimrkki tästä on se, että eniten painajaisia synnytyksestä raskausaikana näkevillä on kaikkein helpoin synnytys.

Voisin hyvin kuvitella, että kun olet jo yhden miehen haudannut ja tämän nykyisen kohdallakin on ollut yksi säikähdystilanne, niin ei ole mitenkään ihmeellistä jos tähän asiaan liittyviä pelkoja olisi. Niitä se alitajunta sitten unessa tuolla tavoin työstää. Se on sikäli hyödyllistä että pelot lieventyvät kun alitajunta käsittelee niitä unessa ja haittaavat siten vähemmän valve-elämää.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
mija85
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 19


Profiili
« Vastaus #2 : 05.02.2014 12:20:55 »

Kiitos vastauksestasi, tuo kuulostaa hyvinkin loogiselta!  Smiley
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1367



Profiili
« Vastaus #3 : 07.02.2014 13:50:11 »

Unestasi nousee mielleyhtymä, että naisenergia liian vahva ja nainen (huom! mieslääkäri -vielä vahvistaen ajatusta- muuttui naiseksi) voi auttaa miehesi sydänschakran vahvistumista.
Mikäli miehelläsi on todellisuudessakin sydänoireita, pidä huoli, että annat hänen kantaa puolet vastuista kotonakin - siis jotta mahtuu olla mukana arkielämässäkin miesenergioin. Eikä tälle tarpeellisuuden suomalle voimalle ole haitaksi, jos pyydät hänen apuaan muulloinkin, kun tunnet tarvitsevasi tai kun kaipaat yhdessä asioitten tekemistä. Tiedäthän itsekin miten voimaannuttavaa on olla tarpeellinen.

Tällaista nousi unitulkinnalla. Kaikkea hyvää.  smitten  angel

Hups! Taas yritin olla nopea, puuttua vain keskeisiin asioihin.
Unohdin tuon yhdessä menon hississä ylöspäin. Se vahvistaa aiemmin kirjoittamaani mielleyhtymää. Jotta pääsisitte yhdessä eteen- ja ylöspäin - auta häntä voimaan tunne-elämältään paremmin. Tunne-elämään kuuluu myös hyväksytyksi tulo ja taarpeellisuuden osoittaminen konkreettisesti - ei ainoastaan sanoilla. Tarpeelliseksi itsensä kokeva mies ottaa osansa vastuusta, myös omasta ruumiinkunnostaan, usein jää kaljottelut yms vähemmälle, kun 'pikku vaimoni' tarvii minua - miestään! UGGHH!

Kääk! ja vahvistuksen vahvistus unestasi = 6-7! Numerologisesti 6 = ylivastuullinen tai vastuuta pakeneva, 7 = luonnon kaipuinen, henkistä ja hengellistä hyvinvointia tarvitseva
-ja-
jollei sitä saa olla, sortuu huumaaviin aineisiin tai esim alkoholiin, eivätkä omaan sisäiseen maalmaan vaipumiset ole kuinkaan kovin ihmeellistä elämässä.
Näistä aihealueista kumpuaviin asioihin siis voit antaa apusi miehellesi -olla mies ja seisoa rinnallasi sinua tukien- , mikäli annat hänen olla tarpeellinen ja osoitat sen konkreettisesti.

Eiku pusua poskeen ja pikku kehuja, vaikka vain pöydän tyhjennyksestä, vaikka jokainen asita ei olisikaan oikealla paikalla tiskikoneessa.  Cool  Cheesy
« Viimeksi muokattu: 07.02.2014 13:59:48 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: