Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Onko maksuttomia ennustajia?  (Luettu 44165 kertaa)
0 jäsentä ja 10 vierasta katselee tätä aihetta.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #30 : 04.11.2011 11:04:07 »

Minä en edelleenkään ymmärrä miten te pystytte vääntämään tuon ilmiselvän asian siten että otatte vain rahaa ajastanne, ei viesteistä vaikka viestit ovat juuri se palvelu jota tarjoatte rahaa vastaan? Taitaa vieläkin olla kohtaamatta se tosiasia että siinä vaihtuu palvelu rahaa vasten. Tätä nyt jaksan vieläkin hämmästellä  Huh
Eihän kampaaja ota pelkästään rahaa siitä omasta ajasta vaan nimenomaan siitä että hän leikkaa (palvelu) toisten hiuksia ja siihen hintaan toki sisältyy se oman ajan veloittaminen. Miksi tämä selvännäköisyys tms palvelu olisi poikkeus?
Minusta tässä haiskahtaa siltä että sitä omaa syyllisyyttä tmv yritetään tällä tavoin paikata ja sitä tosiasiaa ei voida tai haluta käsitellä. Te otatte maksun henkimaailmasta saaduista viesteistä. Siitä minä maksan jos menen selvännäkijän luokse.

Me puhumme tavallaan eri asiasta, olen pohtinut tätä hoitotyön (jota teen ilmaiseksi kun on päivätyö) kannalta. Minun näkemykseni mukaan niin ennustamisessa, hoitotyössä kuin monissa muissakin henkimaailman jutuissa se tekijä on vain kanava. Hoito, näkeminen tms. tulee vain hänen lävitsensä ilman että hän olisi mitään muuta kuin se kanava. Eli ei se puutarhaletku tee oikeastaan mitään kun sen läpi lasketaan vettä puutarhan kastelua varten. Tästä näkökulmasta on erinomaisen selvää, että veloitetaan ajasta, ei tekemisestä. Koska sitä 'tekemistä' ei tee oikeastaan itse, vaan meidän lävitsemme ikään kuin tehdään.

Kampaaja sen sijaan ei kanavoi universaalia jumalallista kampaamiskykyä, vaan hän käyttää tietoisesti hankittua ja opiskeltua taitoa. Hoidon, ennustamisen tms. kohdalla on oikeastaan lähinnä opeteltu olemaan kanavana ja loppu on passiivista 'käytettävissä olemista.'

Kyse ei siis ole mistään syyllisyyden paikkaamisesta, vaan siitä että isona kuviona monet näkevät nämä hoito/ennustusjutut aivan eri näkökulmasta kuin sinä. Sinä näet ne tekemisenä, monet muut näkevät ne välineenä olemisena, käytettävissä olemisena.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
SSMoonSS
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 258



Profiili WWW
« Vastaus #31 : 05.01.2012 20:19:05 »

Heissan!!

Olen joskus itsekkin miettinyt, olisiko ilmaisennustajia, ja löysinkin yhen http://ennustan.com/_mgxroot/page_ennustaja_ennustaa.html tän sivun ylläpitää ennustaa kyllä ilmaiseksi, mutta etusijalle menevät ne, jotka antavat jonkunlaisen pienen korvauksen hänen töistään =) Itselläni on nyt hiukan tiukka tilanne, etten voinut hänelle antaa, koska tässä kuussa tulossa semmoinen tapaus, joka mahdollisesti vaatii kaikki minulta liikenevät varat, joten olen pakostikkin säästölinjalla ja työttömänä ei kauheesti rahaa tule =) Mutta, olen sitä mieltä, että jos ennustaja tai meedio esim pyytää korvausta pientäkin, mielelläni sen hänelle annan =) Hänhän kuitenkin uhraa omaa aikaansa minun ongelmilleni =)
tallennettu

Nouseva Skorpioni
Aurinko Vaaka
Kuu Kalat
Merkurius Skorpioni
Venus Skorpioni
Mars Rapu
Kurpitsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 326



Profiili
« Vastaus #32 : 08.01.2012 22:49:48 »

Täyty muistaa, että leipäänsähän hekin vain haluavat pöytiinsä kantaa, kuten me kaikki omista ammateistamme ja palveluksistamme.. Että ihan kohtuullista minusta on pikkuinen lahjoitus antaa vastalahjaksi. Vaikka ymmärrän kyllä että eihän tämän mitään kauppaa pitäisi kai olla..

Raamattu opettaa: "lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa"
tallennettu
Kyesah
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57



Profiili
« Vastaus #33 : 11.01.2012 22:15:56 »

En halunnut tehdä aiheesta nyt uutta aoitusta, niin aattelin kysäistä täälä hiukan aiheeseen liittyen, tietäisikö joku Helsingistä hyvää ja edullista selvännäkijää/ennustajaa, jonka saisi tavata kasvokkain?  Olisi eämässä nyt sellainen hetki, että apu ja ohjaus olisi tervetullutta. Olen valmis hiukan avusta maksamaankin, mutta tilanteeni vuoksi en kovin suuria korvauksia voi antaa.

(saa laittaa yksäriäkin, jos joku ei viitsi nimiä täällä huudella)
tallennettu
Silmanilo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Profiili
« Vastaus #34 : 12.01.2012 07:58:16 »

Minulle kelpaisi sama tieto; puuttumatta sen enempää täällä käytyyn keskusteluun.
tallennettu
MooOoona
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 117


Profiili
« Vastaus #35 : 12.01.2012 15:12:54 »


Kävin monta vuotta sitten ennustajalla tai kädestä tulkitsijalla kuten hän itse ilmaisi. Hän kieltäytyi ottamasta rahaa, mutta jätin
eteisen pöydälle setelin poistuessani. Mutta hän ei ota enää vastaan, vaan katselee meitä pilvenreunalta. Rauha hänen sielulleen.



tallennettu
kyllonenpasi7
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #36 : 07.06.2014 22:59:30 »

 Smiley Kyllä hän niitä maksuttomia löytyy minä itseolen sillee maksuton ei maksa kun normaali operaattori maksun vaan niin tässä on minun  puhelin numero ********* soita minulle vaikka joka päivä otan  kakken laisia asoita vastaan kyllä minä vastaa kakkii kysymyksiin ja minulta saa ihan mihin vaan vastauksen mitä tulee mieleen niin  voit soittaa minulle elä jää asioiden kas yksin TV Pasi auttaja  
« Viimeksi muokattu: 10.06.2014 14:54:42 kirjoittanut Emelia » tallennettu
Kokija
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 58


We can do it.....


Profiili
« Vastaus #37 : 10.06.2014 09:57:26 »

Facebookissa on sellainen yhteisö, kuin mystiikka piiri. Sieltä löytyy näitä ilmaisiakin näkijöitä!
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #38 : 10.06.2014 14:55:22 »

Smiley Kyllä hän niitä maksuttomia löytyy minä itseolen sillee maksuton ei maksa kun normaali operaattori maksun vaan niin tässä on minun  puhelin numero ********* soita minulle vaikka joka päivä otan  kakken laisia asoita vastaan kyllä minä vastaa kakkii kysymyksiin ja minulta saa ihan mihin vaan vastauksen mitä tulee mieleen niin  voit soittaa minulle elä jää asioiden kas yksin TV Pasi auttaja 

Puhelinnumero poistettu. Mikäli haluat jakaa numerosi, tee se yksityisviestinä.
tallennettu

Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: