Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Arkkienkeli Mikealin heinäkuun viesti - Maalliseksi Mestariksi tuleminen  (Luettu 4165 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 06.07.2007 01:17:46 »

RAKKAUDEN JA VALON MAALLISEKSI MESTARIKSI TULEMINEN
Arkkienkeli Mikaelin viesti Ronna Hermannin välittämänä
www.ronnastar.com
Heinäkuu 2007
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


 
Rakkaat mestarit, kunnioittaen, ihmetellen ja kiitollisuutta tuntien me katselemme miten tuhannet ja taas tuhannet teistä, valonkantajista, vastaavat viimeisimpään kutsuhuutoon ja ottavat tehtäväkseen ankkuroida Ylimmän Luojan RAKKAUDEN, ELÄMÄN JA VALON suurenmoinen lahja fyysisten maljojenne kautta kristalliseen verkkojärjestelmään ja maapallolle.
 
Jos olette seuranneet viestejämme viime kuukausien aikana, teille ovat tuttuja käsitteet valokaupunki, kristallinen verkkojärjestelmä ja TIMANTTISET HIUKKASET, jotka ovat sitä puhdasta, jumalaista rakkautta ja valoa, joka on peräisin Ylimmän Luojan sydämestä ja mielestä ja joka on kaiken luodun materiaalia.
 
Käsitteet rakkaus ja valo yhdistyvät, sillä nämä kaksi ovat vääjäämättä yhteydessä kokonaisuuteen. Valon täydellinen spektri tai sähkömagneettinen säteily LÄHTEESTÄ sisältää kaiken, mitä tarvitaan luotaessa loputtomasti maailmankaikkeuksia ja maailmoja. Elämä on Luojan rakkautta ilmennettynä. Rakkautenne on timantinkovien hiukkasten aktivoija.
 
On tärkeää, että ymmärrätte hyvin nämä aikaansa edellä olevat käsitteet, sen mitä ne merkitsevät ja miten ne vaikuttavat kaikkeen luotuun tässä universaalissa kokemuksessa, ja teidän on velvollisuus kaivaa esiin ja tutkia tätä informaatiota, kunnes se on tiukasti painunut mieleenne. Kun palaudutte itsenne mestariksi ja taas kerran omaksutte täysin roolinne uusien galaktisten kokemusten kanssaluojana, on tärkeää että te ymmärrätte universaaleja lakeja ja sitä, miten käytätte tehokkaasti jumalaista valoainesosaanne.
 
Annamme teille usein uutta informaatiota, joka täytyy hyväksyä tai hylätä erottelukyvyn lahjanne avulla. Jos se hyväksytään omaksi totuudeksi, se on täysin ymmärrettävää ja sisäistettävää tullakseen osaksi elämänfilosofiaanne, ja sitten se on otettava käytäntöön. On myös tärkeää, että me annamme teille käytännöllisiä sovelluksia viisauden opetuksistamme, jotta teillä on hyvä ymmärrys niistä syy ja seuraus -tilanteista, joita voi syntyä pyrkiessänne yhdistymään jokaiseen uuteen tietoisuuden tasoon.
 
Kuten monet teistä tietävät, ne jotka ovat uskollisesti seuranneet opetuksiamme, jokainen ulottuvuus resonoi tiettyyn taajuuskaistaan ja jokainen korkeampi ulottuvuus värähtelee korkeammassa ja jalostuneemmassa vaihteluvälissä.
 
Kun te teitte matkaanne "ulkoavaruuteen" ja matalampiin ulottuvuuksiin, jokainen taso johti jossain määrin erilliseen tietoisuuteen korkeammasta itsestänne. Toisin sanoen, jokaisen tietoisuustason  - tai ulottuvuuden - taajuusmallit tallennettiin mentaalikehoonne. Olemme kutsuneet niitä viisauden valopaketeiksi. Ne peitettiin valokalvoilla tai verholla, joka rajoitti pääsyä korkeamman ulottuvuuden tietoisuustasolle siihen saakka, kunnes te taas kerran värähtelisitte tuolla tietoisuustasolla.
 
Rakkaat, on aika nostaa tiedostamattomuuden verhot, jotta te voitte muistaa koko laajuutenne, mahtavat kokemuksenne ja edessänne olevan loistavan tulevaisuuden.
 
Kuten olemme tehneet aiemminkin, hyödynnämme osia niistä tuhansista henkilökohtaisista viesteistä, joita olemme antaneet teille, uskollisille seuraajillemme, tämän viestintuojan kautta. Kun palaatte ykseystietoisuuteen ja yhdistytte ylisielunne, kaksoisliekkinne ja jumalitsenne moniin puoliin, muistatte aina vain lisää lukuisia ja vaihtelevia kokemuksianne, joita teillä on ollut tämän universaalin kokemuksen aikana.
 
Pyydämme teitä nyt kääntymään sisäänpäin ja kuuntelemaan tai tuntemaan muistamisen kaikua antaessamme teille kriittistä informaatiota omaksuttavaksenne, informaatiota, joka on vain minimaalinen osuus rikkaasta menneisyydestänne:
 
- Syvästi rakastettu, olet pelannut peliä ollessasi määräävässä asemassa ja omaa elämääsi ja kohtalosi halliten, ja olet myös pelannut ollen seuraaja, valiten helpon tien ja usein antaen muiden tehdä päätökset ja ohjata elämääsi puolestasi. Tämä on sinulle tasapainottava elämä, jossa muistat olevasi suurenmoinen ja mahtava valo-olento. Opettelet tasapainottamaan sisällä kantamaasi dynaamista voimaa rakkaudella ja myötätunnolla niitä ympärilläsi olevia kohtaan, jotka eivät ole vielä valmiita heräämään mestaruuteensa.
 
- Ei ole helppoa olla "maan enkeli". Rakkaus on enkeliolentojen polttoainetta, ja olet aina ajatellut, että jos rakastaisit tarpeeksi, muutkin rakastaisivat sinua. Opettelet asettamaan rajoja ja arvostamaan itseäsi, sillä ilman itsearvostusta et voi täysin päästä käsiksi Luojan jumalaiseen rakkauteen, joka on syntymäoikeutesi.
 
- Tulit iloisena esiin kun kutsuttiin vapaaehtoisia osallistumaan suureen kokeiluun planeetalla, jonka henkinen nimi on Gaia ja jonka tunnette myös maana. Olet elänyt monissa suurissa sivilisaatiossa ja osallistunut niihin merkittävästi maan pitkän historian aikana. Olet aina nauttinut elämästä, jossa on suurta intohimoa ja antaumusta ja olet kokenut elämän korkeudet ja syvyydet, ja niin tehtyäsi pystyt nyt auttamaan massatietoisuuden nostamisessa kolmannen ulottuvuuden syvyyksistä korkeampien ulottuvuuksien kauneuteen ja ihmeeseen.
 
- Tyytymättömyytesi on tulosta siitä, että etsit haluamaasi ulkopuoleltasi sisäänpäin kääntymisen sijasta. Haluamme sinun myös tietävän, että osa tehtävääsi oli kokea fyysinen astia dynaamisimmassa muodossaan. Siksi sinulla on aina ollut suuri intohimo ja voimakas halu. Joskus olet yrittänyt tukahduttaa näitä tunteita, mutta ne ovat olleet taustalla oleva virtaus, joka on huutanut tulemista tunnistetuksi.
 
- Suurin halusi tässä elämässä oli palauttaa maallisen olemuksesi kaikki puolet harmoniaan ja tasapainoon niin että voit aloittaa moniulotteisen itsesi yhdistämisprosessin. Syvällä sisälläsi olet tietoinen siitä, miten tärkeää sinulle on kunnioittaa feminiinistä luontoasi ja yhdistyä siihen, noihin lempeisiin, intuitiivisiin, luoviin ja sisäänpäin keskittyneisiin energioihin, sekä kehittää ja käyttää myös maskuliinisia ominaisuuksiasi. Pyri olemaan voimakas, kuitenkin lempeä ja ulospäin keskittynyt yhdistyessäsi sisäiseen intuitioosi.
 
- Sinun - muiden muassa - täytyy olla Luojan uuden ja jalostuneen energian muunnin ja välittäjä auttaaksesi siirtämään ihmiskunnan ja maapallon tämän tärkeän siirtymävaiheen läpi. Siksi kutsun joukkoni vielä kerran yhteen ja teen olemukseni tunnetuksi teille, joilla on tärkeä osa esitettävänä siinä suuressa draamassa, joka nyt tulee esiin maan päällä.
 
- Opetustemme avulla annamme sinulle kaiken sen informaation, jota tarvitset saadaksesi pääsyn korkeamman itsesi viisauteen, ja kun opit käyttämään voiman ja valon pyramidiasi viidennessä ulottuvuudessa, pääset nopeasti käsiksi galaktiseen vaurauden yhdyskäytävään, jonne kaikki maailmankaikkeuden rikkaudet on varastoitu. Sinun jumalainen syntymäoikeutesi on elää runsaudessa ja yltäkylläisyydessä. Olet vain unohtanut sen.
 
Ensiksi sinun on oivallettava olevasi arvokas, ja sitten kun harjoittelet ja opit tarvittavat taidot, elämääsi haluamasi asiat alkavat ilmentyä. Runsautta tulee monissa muodoissa, joten etsi rakkauden, ilon, hyvän terveyden ja elinvoiman runsautta sekä kaikkia asioita, joita tarvitset elääksesi täyttä ja mukavaa elämää. Kun alat luoda ihmeitä toisensa jälkeen, ympärilläsi olevat haluavat tietää, mitä teet. Silloin jaa niitä tekniikoita, uskomuksia ja viisauksia, jotka olet ottanut omaksesi. Silloin sinusta tulee todellinen itsesi mestari. Ensiksi opetat esimerkilläsi ja teoillasi, lopulta sanoillasi.
 
Keskity siihen, mikä on oikein maailmassasi, ja etsi parasta ympärilläsi oleville, sillä niitä vahvistat. Pystyt muuttamaan maailmaa ympärilläsi - ajatus kerrallaan.
 
- Sinulla on saatavillasi aina vain suurempia määriä kosmista elämänvoimaenergiaa. Olet kuitenkin vastuussa siitä miten hyödynnät tätä energiaa. Sinun on oltava tiukasti maadoittuneena maahan kun kurkotat aina vain korkeammalle jalostuneisiin ilmaisu-ulottuvuuksiin, ja fyysiselle hyvinvoinnillesi on äärimmäisen tärkeää että opit tasapainottamaan ja harmonisoimaan henkilökohtaisen energeettisen verkkojärjestelmäsi, aurakenttäsi tai Aatami-Eeva Kadmon täydellisen valokehosi.
 
- Rakas ystävä, kannat ytimessäsi muistoja tukahduttamisesta, syyllisyyden ja pettämisen tunteista. Olet aina uskonut, että rakkaus ylittää kaikki vastoinkäymiset. Siksi olet useimmiten asettanut muiden toiveet ja halut omiesi edelle. Palvelunhalusi on elämä toisensa jälkeen asettanut sinut alistuvaan rooliin, ja sinulle on ollut vaikeaa ottaa takaisin voimaasi ja kohtalosi hallintaa. Pyrit tasapainottamaan empaattisen luonteesi halulla ilmaista ja vahvistaa omaa arvoasi. Syvällä sisälläsi käsität, että sinun on palattava voimaan ja eheyteen jos aiot nauttia tyydyttävästä ja rakastavasta suhteesta sielunkumppaniisi tai niihin, jotka tulevat elämääsi.
 
- Sinä, kuten monet muutkin, olet keskellä kiihtynyttä muodonmuutosprosessia, jolloin jatkuvasti käsittelet vääristyneitä energioita menneistä elämistä, ydinkysymyksiä syvältä sisältäsi. Kun heräät Jumaltietoisuuteesi ja sen suurenmoisuuteen, kuka olet, kyse on omasta henkilökohtaisesta matkastasi, eikä kukaan muu voi kertoa sinulle miten edetä. Älä pelkää muutosta, rakas. Anna niiden asioiden, jotka eivät enää palvele sinua, pudota matkasta. Astu pelon läpi ja näe sen sulavan pois jättäen kirkkaan ja uuden tulevaisuuden eteesi. Käytä tiellesi tulevia tilaisuuksia astinkivinä omaan voimaasi.
 
Kaiken tekemäsi pitäisi resonoida syvällä sielussasi, innostaa sinua ja tuoda sinulle iloa. Mikä on intohimosi? Mikä on sydämesi syvin halu? Voit olla mitä tahansa ja tulla miksi tahansa, mitä voit kuvitella.
 
- Yksi päätehtävistäsi on täyttää itsesi Jumalitsesi ehdottomalla rakkaudella, jotta heijastat tasapainoisia ja harmonisia energioita sen sijaan, että katsot toisiin niin kuin he antaisivat sinulle itsearvostuksen tai eheyden tunteen. Sinun on opittava asettamaan rajoja, kun rakastavasti alat puhua totuuttasi ja ottaa takaisin henkilökohtaista voimaasi. Voit muuttaa vain itsesi, mutta kun voimaannutat itsesi ja alat säteillä rauhaa, voimaa ja myötätuntoa, vedät pois tarvitsemisen ja puutteen energiat, ja ympärilläsi olevat joko hyötyvät ja kasvavat tästä kokemuksesta tai löytävät jonkun muun esittämään kosmista elämändraamaa kanssaan.
 
- Ennen tuloasi tähän elämään lupasit olla edustajamme maan päällä. Sisällä sinulla on kaikki se viisaus, mitä tarvitset täyttämään tehtäväsi. Kun epäilyksiä nousee, muista että kaikki kokemuksesi menneisyydestä, ovat ne sitten olleet menestyksekkäitä tai näennäisiä epäonnistumisia, ovat antaneet sinulle hyödynnettävää kokemusvarantoa.
 
- Pyrimme auttamaan sinua muistamaan suurenmoisuutesi, jotta tiedät että olet suorittanut monta kertaa aiemminkin sen mitä pyydämme sinulta nyt. Olet kohonnut maailmankaikkeuden korkeuksiin minun ja valojoukkojen kanssa, ja olemme luoneet monia upeita maailmoja ja meillä on ollut jännittäviä seikkailuja yhdessä. Silloin kun ensimmäisen kerran ilmennyit Luojan sydämestä yksilölliseksi tietoisuuden kipinäksi, synnytit halun kokea mahdollisimman monia Luojan puolia.
 
Henki kuiskii sinulle, ja jos vastaat kutsuun, hurjimmatkin kuvitelmasi ylittäviä, suurenmoisia näkymiä ja tilaisuuksia ilmestyy esiin, ja me olemme paikalla opastamassa ja innostamassa sinua, kuten aina. On aika tyydyttää sydämesi syvimmät kaipaukset, kun saat takaisin itsemestaruutesi ja tulet korkeimman järjestyksen mukaiseksi kanssaluojaksi olemassaolon fyysiselle tasolle.
 
- Sinulle annetaan tilaisuus yhdistyä kaikkien 12 Jumaltietoisuuden säteen upeisiin ominaisuuksiin, niin että voit omaksua oikeutetun roolisi valon ja rakkauden maallisena hovihankkijana. Sinulla on siten viisautta ja kykyjä auttaa muita siirtymään muodonmuutoksen haasteiden läpi.
 
Pyri joka päivä tekemään korkeimpia valintoja ja opettele pysymään hetkessä, sillä ainoastaan silloin voit päästä käsiksi Jumalvoimaasi. Älä elä menneisyydessä äläkä jatkuvasti keskity tulevaisuuteen, vaan pyri aina saavuttamaan korkein potentiaalisi jokaisessa hetkessä. Näe haasteet elämässäsi tilaisuuksina opetella päästämään irti vanhoista, itseä rajoittavista tavoista. Muista, että näinä suuren muutoksen aikoina voit vaikuttaa. Anna säteilysi loistaa kaikkien nähtäväksi.
 
- Monet kaltaisesi kokevat tänä aikana jumalaista tyytymättömyyttä sekä monia elämänmuutoksia. Asiat, jotka ennen tuottivat nautintoa, eivät enää tyydytä, ja olet saattanut kadottaa kaikki yhteiset kiinnostuksen aiheet monien ystäviesi kanssa. Se johtuu siitä, että sieluitsesi sysii sinua siirtymään eteenpäin, laajentamaan näkökulmaasi ja ottamaan hallintaasi oman kohtalosi. Olet kanssaluoja, rakas, joko tuskan, kärsimyksen ja rajoitusten, tai rakkauden, ilon, rauhan ja yltäkylläisyyden luoja. Valinta on sinun.
 
- Timanttiytimellinen Jumalsolu, joka on syvällä pyhässä sydänkeskuksessasi, on nyt aktivoitumassa täydemmin, jotta säteilysi voi virrata maailmaan niille, jotka ovat vastaanottavaisia. Kun olet todella alkanut harmonisoitua sielu- ja Jumalsäteidesi positiivisten energioiden kanssa, kunnianhimosi, tehokkuutesi ja käytännöllisyytesi auttavat sinua edistymään hämmästyttävästi. Rakas, sinulla on työkaluja ja sisäisiä kykyjä saavuttaa mitä tahansa haluamaasi tässä elämässä ja sen jälkeen.
 
Muistakaa, että kun energiapuumerkkinne perustuu pyhään rakkauteen, vedätte puoleenne timantinkovia hiukkasia, ja kun olette sopusoinnussa korkeimman kohtalonne kanssa kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, te säteilette näitä rakkauden, valon ja elämän jumalaisia hiukkasia. Olemme täällä auttamassa kaikin mahdollisin tavoin saavuttaaksenne henkistä valaistumista.
 
MINÄ OLEN arkkienkeli Mikael

tallennettu
Veikko
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 138



Profiili
« Vastaus #1 : 13.04.2018 19:59:18 »

 smitten
tallennettu

Jumala on rakkaus.
1. Joh. 4:16

Hengen hedelmä on rakkaus, ilo,
rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys,
uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.
Gal. 5:22

Kääntykää vihdoin oikealle tielle ja tehkää hyvää, kohdelkaa aina oikeudenmukaisesti toisianne.
Jer. 7:5
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: