Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: jousimiesmies pettää vesimiestä  (Luettu 3123 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
perrhonen
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4


Profiili
« : 11.07.2006 19:39:19 »

Voiko mies muuttua??? syntynyt 15.12.1949...ja vannoo ettei enää...ja vesimies roikkuu tuossa typerässä lupauksessa...mitä tulossa???
tallennettu
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 11.07.2006 20:02:33 »

kovin vähän laitoit tietoja, mutta jos mies on jouskari, kuu vaa'assa ja venuskin löytyy vesimiehestä niin kovin tuntuu olevan liikkuvaista sorttia...teitä vetää varmaankin just toi vesimies (sä aurinko veskari, miehellä venus). Mut oikeesti, montako kertaa on vannonu ettei ikinä enää?...haloo! välillä on hyvä katsoa peiliin, ja lopettaa koko touhu. Tätäkö sä haluut?? Miksi se ei pettäis kun tietää että annat anteeksi kuitenkin...ton ikäsen äijän luulis jo jotain oppineen (sorry vaan). Ja vastaus sun kysymykseen; jotkut ei muutu ikinä.
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Chervil
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 314



Profiili
« Vastaus #2 : 12.07.2006 09:28:41 »

Uskon että on enemmän kiinni henkilöstä itsestään kuin astrologisesta kartasta pettääkö vai ei, alttius voi toki olla suurempi eri merkeillä kuin toisilla. Katsoisin tilannetta ennemmin miehen käytöksen kuin horoskooppimerkin perusteella. Onko hän todella valmis muuttamaan elämäänsä ja uhraamaan vaadittavan energian luottamuksesi takaisinsaamiseksi vai onko hän vain varmistamassa sitä, ettei joudu jäämään yksin? Teeskennelty katumus ei kestä kovin kauan, aito päätös voi kestää läpi elämän. Uskon, että kuuntelemalla sisintäsi ja luottamalla sen ääneen saat vastauksen. Voimia vaikeaan tilanteeseen!
tallennettu

Valkoinen Magneettinen Peili
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: