Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Brigitte Bardot  (Luettu 2917 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili WWW
« : 26.06.2006 16:58:08 »

s. 28.9.34 klo 13:15 Paris, Ranska. Siinä on nainen joka on kaunis, ainakin siis nuorempana. Nyt kun hän on hiukan vanhempi niin kunnioitan hänen saavutuksiaan eläintensuojelussa. Jännä juttu, miten seksisymbolista tulikin miesten vihaaja...siirtyi eläintensuojeluun koska eläin ei petä.
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 16.07.2006 11:52:30 »

Hm mielenkiintoinen nainen ja vaaka, kauneutensa oli valttinsa. Olen itse nousuvaaka.

BB:lta voi oppia jos ei muuta, niin huoletonta suhtautumista siihen miten miehet tulee ja menee. Olihan sillä se filmiurakin, mutta..ja eläimistäkin pidän, ei kuitenkaan kannata jäädä vihaan kiinni.

Viha tulee heti kun rakkaus loppuu, mutta rakkaus voi palatakin tai uudet ihmiset. Voin tosin kuvitella että miesten vaihtaminen koko ajan käy hermoille, jokunen siellä elämän lopussa alkoi kelvata, Gunther Sachs.

Nautin hänen elämänkerrastaan. BB ei ehkä ole mikään älykkö mutta upean korkea kaula.

Syntymäaika päivän aikaerolla Ammasta ja eräästä tuttavastani, joka ei ole pätkääkään esteettinen, outoa koska on tuplavaaka.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: