Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: pluto tulossa keskitaivaalle..  (Luettu 3967 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ave^^
Vieras
« : 23.07.2006 18:39:33 »

mitä tuo oikein tulee tarkoittamaan, kun tuossa loppusyksystä pluto yhtyy karttani keskitaivaaseen ? ja samalla merkuriukseenkin..
silloin pari vuotta sitten, kun se aurinkoni kohdalla oli, oli kyllä kamalaa. enkä oikeastaan edes näe, mitä siitä opein.
lueskelin jostain, että koska samalla on oppositio IChen, voisi vaikka vanhempi kuolla.
itse päättelin jotakin mullistusta työelämässä. toivon, ettei se tuohon kouluun vaikuttaisi kuin positiivisesti, koska päätin nyt yrittää tosissani, kun on aika loppumassa. kun pitäisi tietää, mitä kirjoittaa ja ym. minulla ei todellakaan ole käsitystä siitä, mihin tulevaisuudessa haluaisin. jos tuo pluto sitten toisi energiaa?
mutta miksi murehtia liikaa tulevaisuutta, kun vielä nuori on.
tallennettu
Linn
Moderaattori
Kanta-astroilija
*****
Viestejä: 594



Profiili
« Vastaus #1 : 23.07.2006 22:24:17 »

Hei Ave,

Tässä otteita Tuikku Ljungbergin ja Gina Roncon kirjasta Tähdet ja tulevaisuutesi:

"Pluto konjunktio MC: Urallasi tapahtuu nyt kehitystä ja suuria muutoksia. Sinua ajaa pakonomainen tarve menestyä asioissa, joista todella nautit. Ei ole niin tärkeää, vaikka näistä asioista ei koituisikaan paljon hyötyä tai ne eivät olisi yleisesti merkittäviä. Jos saat toimeentulosi tekemällä sitä, mistä todella pidät, asiasi ovat hyvin. Jos taas työsi ei tyydytä sinua, keskität enemmän energiaasi rakkaaseen harrastukseen. Tunnet tarvetta tuoda esiin kykysi ja erikoislahjakkuutesi. Nyt sinun on aika tunnistaa omat voimasi ja käyttää niitä. Muiden ihmisten hallitsemisen sijaan voit nyt onnistua keskittymään oman toimintasi parantamiseen. Jos et tunne työsi sopivan sinulle, nyt on aika vaihtaa ammattia. Voit sortua ylilyönteihin yrittäessäsi liian innokkaasti saavuttaa tavoittelemaasi elämäntyyliä. Saatat olla painostava tai liian hallitseva tai joudut omien tunteidesi valtaan niin, että karkotat muut ympäriltäsi. He voivat kyllästyä ajatustesi kapea-alaisuuteen. Yritä nähdä elämäsi oikeissa mittasuhteissa. Nyt voit selkeyttää tavoitteesi ja asettaa ne tärkeysjärjestykseen."

"Pluto konjunktio Merkurius: Nyt korostuvat asioiden tutkiminen ja opiskelu. Tulet perehtymään asioiden syvällisiin, kätkettyihin merkityksiin, joista et aikaisemmin ole ollut tietoinen. Tutkimustesi luonne vaihtelee henkilökohtaisen kiinnostuksesi mukaan. Millä tahansa alueella työskenteletkin, toimit vahvasti ja innokkaasti tuodaksesi esiin taustalla olevat syyt ja merkitykset. Haluat tietää, mistä asioissa pohjimmiltaan on kysymys. Nyt on siis mitä parhain aika kaikenlaiseen tutkimukseen. Työsi voi saada sinut niin valtaansa, että sinun on vaikea lopettaa asioiden kaivaminen ennen kuin olet löytänyt etsimäsi vastauksen. Puhut kiinnostuksen kohteistasi toisille halusivatpa he sitten kuunnella sinua tai eivät! Innostut niin omista ideoistasi, että sinun on saatava muutkin näkemään asiat omalta kannaltasi. Jokin tietty asia voi vaivata sinua pakkomielteen lailla etkä pysty näkemään sitä laajemmasta näkökulmasta. Yrität saada kaikki muutkin yhtymään omaan näkökantaasi. Voit olla vakuuttava ja yrittää suostutella ihmisiä, mutta älä kuitenkaan yritä vaikuttaa ihmisiin, jotka eivät ole lainkaan kiinnostuneita asiasta. Jäykkyys ja joustamattomuus voivat olla riesanasi tämän jakson aikana."

Linn
tallennettu

aurinko ja  kuu kalat neljännessä huoneessa
 askendentti  skorpioni , nouseva planeetta  uranus
 keskitaivas  leijona
 merkurius  aspect_con  mars  vesimies kolmannessa huoneessa
 venus  oinas viidennessä huoneessa
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #2 : 25.07.2006 14:46:05 »

Heips Ave, minulla on tr Pluto pyyhkinyt MC:n yli hiljattain. Tarkkana transiitti oli melko tarkalleen kolme vuotta sitten. Tuohon aikaan sain uuden työparin, mikä helpotti sitä ennen itselleni pikkuhiljaa yhä enemmän kasautuvaa työtaakkaa. Uusi ihminen oli pienessä tiimissämme ensimmäinen ulkopuolinen sitten yrityksen perustamisen ja jo rekrytointiprosessi sinällään, puhumattakaan uudesta tiimin jäsenestä, uudisti ryhmädynamiikkaamme varmasti jonkin verran. Tämän jälkeen Pluton liikkuessa MC:n yli ja 10. huoneessa olen joutunut luopumaan myös Kaksos-pomostani (MC:ni Jouskarissa, IC siis Kaksosissa) sekä rakkaasta lemmikistäni, onneksi en sentään muista perheenjäsenistä.

"Pluto konjunktio MC: Urallasi tapahtuu nyt kehitystä ja suuria muutoksia. Sinua ajaa pakonomainen tarve menestyä asioissa, joista todella nautit. Ei ole niin tärkeää, vaikka näistä asioista ei koituisikaan paljon hyötyä tai ne eivät olisi yleisesti merkittäviä. Jos saat toimeentulosi tekemällä sitä, mistä todella pidät, asiasi ovat hyvin. Jos taas työsi ei tyydytä sinua, keskität enemmän energiaasi rakkaaseen harrastukseen.

Tiedä voiko tätä "uraksi" sanoa, mutta tänä aikana olen myös vaikuttanut täällä Astro-foorumilla moden roolissa ja astrologian harrastukseni on entisestään syventynyt. Smiley Samoin olen alkanut tässä vuosien mittaan pikkuhiljaa kyllästyä leipätyöhöni ja suunnitella opiskeluja vanhan kiinnostuksen kohteeni, sosiaalipsykologian saralla. Pluton ollessa MC:llä olin muuten myös työni puolesta "pakotettu" (= Pluto) olemaan esillä ja puhumaan isoillekin joukoille.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
Ave^^
Vieras
« Vastaus #3 : 01.08.2006 17:53:42 »

kiitos vastauksista, osa tuosta kuulostaa hyvältäkin. että jos nyt saisi sitä toivottua muutosta.  Smiley
mutta katsotaan, minne se painottuu eniten.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: