Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ihmiskissa.  (Luettu 4220 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
MetalLady
Vieras
« : 10.09.2006 15:32:14 »

Näinpä unta, että eräs kissa punainen sävyltään, oli raskaana. No kun  synnytysaika tuli, emäkissa muistutti ihmistä sellasta jota en ole koskaan nähnyt taikka muista. Yritin suojella kissaa, en kuitenkaan nähnyt poikuetta, vaikka peittelin ne suojaan. Jotku ihmiset yrittivät jotenkin tehdä pahaa kissoille.
Muutenkin siinä unessa oli tuntemattomia ihmisiä. Sitten se uni meni ihan sekaisin, joten en edes tiedä mitä siinä oikeesti tapahtui, kun edellisen yön unetkin meinaavat sekottua siihen. Undecided
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 10.09.2006 16:12:12 »

Kissa liittyy feminiinisyyteen ja naiseuteen. Punainen väri on voimaa, rakkautta, mutta myös verta = haavoittuneisuutta. Raskaus on yleensä merkki uudesta alusta, uudesta syntymästä.

Näkisin unesi niin, että kissa (varsinkin kun se on ihmismäinen) edustaa sinua sisäisesti, sinua naisena. Olet aikeissa synnyttää ja saada aikaan jotain uutta, mutta ulkopuolelta puskee päälle ongelmia ja sinua, uutta alkuasi, yritetään sabotoida ja vahingoittaa. Suojelet kuitenkin kissaa eli itseäsi rohkeasti.

Ehkä olet ollut jo jonkun aikaa aikeissa tehdä jotain, joka konkreettisesti tai ajatusten tasolla, mutta koet ulkoa tulevan paineen liian kovana uudelle syntymälle.
tallennettu
MetalLady
Vieras
« Vastaus #2 : 10.09.2006 17:16:12 »

Oho, tuohan oli aika mahtava tulkinta, enpä ite tuollasta ajatellutkaan. On se vaan kumma, ettei sitä itse aina tiedosta, ennenkuin joku muu sen sanoo. Kiitos tuosta, pistää hieman ajattelemaan. Huh
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: