Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuun vaiheet ja istuttaminen  (Luettu 3457 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rusalka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


kuulkaa korpien kuiskintaa


Profiili
« : 17.05.2007 10:24:38 »

Uuden Kuun ja täysikuun aikana ei kuulemma pitäisi kylvää eikä istuttaa, kääk. Vähenevän Kuun aikaan tosin juurakoiden istuttaminen on suotuisaa, no, saas nähdä miten käy  Huh. Tulin siis eilen perustaneeksi (UPEAN  coolsmiley angel) perennapenkin ja sain valmiiksi tismalleen (!) ennenkuin Kuu kääntyi. Noin tunnin päästä istutuksen valmiiksi saamisesta tulin katsoneeksi Kuun vaihetta ja se oli 25,47 astetta Härkää kun Aurinko oli 25,20 astetta Härkää, eli "Dark Moon" oli ohi ja Kuu oli juuri kääntynyt kasvavaksi... Mielenkiintoisemmaksi tämän tapahtuman tekee se että koska penkistä on tarkoitus tulla eräänlainen pihan katseenvangitsija, siis hyvin näyttävä, olin hommannut siihen patsaan pihan hengeksi, metsäkauriin poikasen, hyvin aidon näköisen. Laitoin loppusilauksena patsaan penkin keskelle istuttamani koristeomenapuu Royaltyn juurelle ja tulin kutsuneeksi kaikki luonnonhenget, enkelit, Jumalan ja Jumalattaren siunaamaan tätä penkkiä. Varsin pakanallista?! Onneksi sentään olen tasapuolisesti yhteyksissä niin Jumalan kuin Jumalattarenkin kanssa. Mutta hieman tuli sellainen alkukantainen olo siinä kauriin patsaan äärellä. Voimakkaimmat ja väkevimmät taiatkin tehdän Uuden Kuun aikaan... Mutta tosiaan en tiennyt että olin niin lähellä käännekohtaa! Toivotaan nyt siis että penkki alkaa kukoistaa siitä huolimatta että tein istutuksen vastoin ohjeita Uuden Kuun päivänä. Maagista kerrassaan. Kaikille multasormille ja muillekin nyt siis tiedoksi että nyt parin viikon ajan kun Kuu kasvaa kannattaa kylvää. Täyden Kuun jälkeen vähenevän Kuun ajan kannattaa istuttaa perennoja, sipuleita ja mukuloita. Mitenkäs sen hiusten leikkuun laita onkaan, jos haluaa pitkän vahvan tukan? Kenpä tietäis sen?
« Viimeksi muokattu: 17.05.2007 10:26:50 kirjoittanut Rusalka » tallennettu

aurinko rapu askendentti kauris kuu kauris venus rapu mars vesimies
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #1 : 17.05.2007 10:52:07 »

Muistelen, että hiukset kandee leikata uuden/kasvavan  kuu n aikaan ja permis ottaa täydellä  kuu lla - vai oliko se juuri päinvastoin  Huh :Smiley

Onnea perennoillesi  smitten

Muoks:
Tällä hetkellä siis tällainen kuun vaihe:
(http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/uncgi/Earth?img=MoonTopo.evif&imgsize=320&dynimg=y&client=lunarplanner.com&opt=-m&lat=&lon=&alt=&tle=&date=0&utc=&jd=)
http://www.lunarplanner.com/

(http://www.lunarplanner.com/Images/LunaCircWEB.gif)
« Viimeksi muokattu: 17.05.2007 17:20:43 kirjoittanut Ippuska » tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: