Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voisiko joku ystävällisesti katsoa...  (Luettu 4037 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Saakan
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« : 10.05.2007 15:17:12 »

 Hei!

Voisiko joku ihana ihminen vilkaista korteista, mikä poikaystävääni vaivaa. Minusta tuntuu, että hän on HYVIN masentunut ja hermoraunioin partaalla. Oliko hänelle kova isku myidä omakotitalo ja muutta kanssani paljon suurempaan paikkaan kuin missä asuttiin aikaisemmin? Kaipaako hän entistään? Kuinka voisin auttaa häntä, koska omat voimani ovat todella lopussa... Soitanko lääkärille hänen puolestaan, koska hän ei itse vielä halua apua ulkopuoliselta? Hän haluaa itse yrittää päästä surumielisyytensä herraksi. Näin hän on minulle sanonut.. Rakastaako hän minua? Onko meillä tulevaisuutta...

terv. Saakan
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 10.05.2007 17:12:49 »

Nostin sinulle muutaman enkelikortin. Enkelikortit eivät varsinaisesti koskaan sano, että juuri näin pitää tehdä, vaan ne antavat vinkkejä ja neuvoja erilaisiin vaikeisiin tilanteisiin. Lueskele tekstit rauhassa ja kiinnitä huomiota eteenkin sellaisiin kohtiin niissä, jotka pomppaavat esiin, vaikka kyseessä olisi vain yksi sanakin.
Laitan mukaan omat tulkintani korteista, mutta tärkeintä on, että kuuntelet, mitä kortti kertoo sinulle. Jos oma tulkintasi kortista on erilainen kuin minun, kuuntele silloin omaa tulkintaasi. Se on vastaus sinulle sinulta Itseltäsi (=korkeampi minä, sielu) ja se kyllä tietää asiat parhaiten! laugh

Poikaystäväsi masennukseen nousi kortti
Antautuminen
Mitä tahansa vastustat se pysyy sinnikkäästi elämässäsi.
Pyydä enkeleitä auttamaan sinua poistamaan egosi vastustukset; sisäiset ristiriidat ja taistelut, joustamaton mieli ja tavat.
Kun antaudut korkeamman minäsi ohjaukselle kaikki energiat joita olet käyttänyt vastustamiseen tulevat saatavillesi.
Palkintona saat sisäisen rauhan, harmonian, elinvoimaisuuden ja rakkauden.
Antaudu elämän virtaan.

Omana tulkintanani hänelle tästä on, että vanhasta kiinnipitäminen ja jumiutuminen vanhoihin uriin aiheuttavat hänelle tämän stressin, jota hän nyt kokee. Irtipäästäminen on avainsana ja niin kauan kuin hän jääräpäisesti kieltäytyy irrottamasta otettaan asiasta, joka aiheuttaa hänelle stressiä, hän tulee tästä ahdistuksesta myöskin kärsimään. Tietenkin hänellä on vapaa tahto valita mitä valitsee ja tämä vapaan tahdon valinta koskee myös omien tunteiden valitsemista

Yhteisasumiseen nousi kortti
Arkkienkeli Rafael
Arkkienkeli Rafael on parantamisen enkeli. Rafael auttaa sinua parantamistyössäsi ja tuo
parannusta, balanssia ja lisää intuitiotasi.
Hän työskentelee vihreällä säteellä. Visualisoi itsesi vihreässä valossa.
Olet siunattu saadessasi tämän enkeliviestin. Pyydä Rafaelia kehittämään kolmas silmä-chakraasi.

Oma tulkintani on, että nyt tarvitaan molempien elämään tasapainoa, jota yhteisasuminen toisi mukanaan. Alku on aina hankalaa, aloitettiinpa elämässä mitä tahansa, mutta kahdestaan vaikeidenkin aikojen läpikäyminen on helpompaa.

Kortti siihen, kuinka auttaa poikaystävääsi tässä tilanteessa, on
Voima
Kun olet täysin seesteinen ja rauhallinen, olet voimakas. Kukaan ei voi masentaa sinua
tai vaikuttaa sinuun kielteisesti.
Enkeliohjauksesi on löytää hiljaisuus, parantaa vihaisuutesi, puhdistaa tunteesi ja luottaa omaan arvostelukykyysi.
Omaa henkistä kasvuasi palvelee se että otat vastuun omasta elämästäsi, joten seiso omilla jaloillasi ja ole vahva.
Todellinen voima perustuu sisäiseen vahvuuteen ja luottamukseen. Osoita voimasi tänään.
Ole seesteinen, voimakas ja luottavainen.

Oma tulkintani on, että autat parhaiten poikaystävääsi pysymällä vahvana ja alentumatta hänen henkiseen epätasapainon tilaan mukaan. Kun joku itkee murtuneena hän ei kaipaa toista itkemään murtuneena kanssaan vaan vahvaa olkapäätä, jota vasten itkeä. Sinä et myöskään ole vastuussa poikaystäväsi päätöksistä tai elämästä, hänen kuuluu hoitaa itse omat asiansa. Tuen antaminen on suositeltavaa, mutta asioiden hoitaminen hänen puolestaan ei auta.
Anna hänelle aikaa, tilaa ja rauhaa muistuttaen, että olet tarvittaessa käytettävissä ihan milloin tahansa, tarvitsipa rakkaasi millaista apua vain. Astu sitten syrjään ja keskity omiin asioihin. Miehillä on ihan luontainen tarve pohtia asioita yksinään. Naisethan sulkeutuvat yksinäisyyteen vasta, kun ongelma on TODELLA suuri, sillä naisten normaali ongelmien ratkontatapa on puhuminen. Vasta sitten, kun nainen oikeasti esim. miettii eroa miehestään, hän vetäytyy yksinäisyyteen pohtimaan asioita. Miehet puolestaan ratkovat ongelmansa, ihan pienetkin, oman päänsä sisällä yksinäisyydessään ja saattavat hermostua entisestään, kun nainen kyörää vieressä hokemassa, että "mikä sun nyt on? Mikset sä puhu mitään?" Wink Ei mies mitään eroa välttämättä haudo, hän vain tarvitsee omaa aikaa ja rauhaa ongelman ratkomiseen.
Kun olet itse vahva, poikaystäväsi (tai jonkun toisen henkilön) käytös, johtuipa se mistä tahansa, ei hetkauta sinua tai suista sinua pois tolaltaan.


Rakkausteen nousi tällainen kortti
Hauskuus
Ohjauksesi on järjestää aikaa hauskanpitoon. Rentoudu ja löydä huumori.
Hae hauska puoli jokaisesta asiasta, harjoita naurettavuutta.
Ei ole mitään, mitä enkelit rakastaisivat enemmän kuin iloa, leikkiä, huumoria ja naurua.
Ota asiat kevyesti, ja löydä hauskuus kaikkialta

Rakkauselämän pitäisi olla minustakin yksi hauskempia asioita ihmisen elämässä, sillä silloin viereltä löytyy joku toinen, jonka kanssa hassutella ja jakaa hullut jutut. Älä ota rakkautta ja parisuhdetta niin vakavasti (toivottavasti poikaystäväsikään ei ota). Ihmisillä on yleensä tällainen ELÄMÄ TAI KUOLEMA-mentaliteetti parisuhteita ja rakkautta ajatellen, vaikka minusta pitäisi keskittyä hauskuuteen. Aivan kuten hyvien ystävien kanssa. Jos puolisosi ei ole paras ystäväsi, niin parisuhde on aika huonolla pohjalla.
Rakkaus lähtee ystävyydestä ja mitäs ystävien kanssa tehdään? Pidetään hauskaa! laugh


Tulevaisuuden pohdinnoille parisuhteessasi nousi kortti
Arkkienkeli Samuel
Arkkienkeli Samuel on rakkauden enkeli.
Olet siunattu saadessasi tämän viestin joka osoittaa että olet valmis avaamaan sydämesi
ehdottomaan rakkauteen.
Anna rakkauden virrata sydämestäsi, koskettaen kaikkia; rakkaitasi ja tuntemattomia, sekä niitä joista et pidä.
Samuel työskentelee vaaleanpunaisella säteellä. Visualisoi itsesi vaaleanpunaisen valon ympäröimänä.
Pyydä Arkkienkeli Samuelia laajentamaan rakkaudenliekkiä sydämessäsi, auttamaan sinua luopumaan menneistä ja antamaan itsellesi ja muille anteeksi.
Pyydä Samuelia kehittämään sydänchakraasi.

Oma tulkintani on, että nyt pitää keskittyä pyyteettömään rakkauteen. Sinulla on siihen potenttiaalia, kuten meillä kaikilla. Älä odota puolisoltasi mitään, älä vaadi mitään, älä toivo mitään. Rakasta ja rakasta ja rakasta. Tämä ei tarkoita sitä, että toisen puolesta pitää uhrautua tai kaikkia hänen päähänpistojaan pitää noudattaa marttyyrimaisesti luopumalla omaasta tahdosta. Se tarkoittaa vain sitä, että rakastat toista ihan vain siksi, että hän on olemassa. En toivo häneltä mitään, et pyydä mitään, et vaadi mitään ollaksesi onnellinen. Sinun kuuluu olla onnellinen jo ennen parisuhteeseen ryhtymistä, sillä onnellisuuden, turvan, rakkauden ym. hakeminen toiselta ihmiseltä ei ole pyyteetöntä rakkautta.
Pyyteetön rakkaus on erittäin tärkeä ja erittäin vaativa läksy. Varsinkin parisuhteessa. Meillä on omat haaveemme ja toiveemme puolison ja parisuhteen suhteen jo vuosia ennen kuin suhde edes välttämättä alkaa.
Minusta parisuhteen pyyteetöntä rakkautta voi harjoittaa ajattelemalla jälleen puolisoa omana parhaana ystävänä. Todellisilta parhailta ystäviltä ei vaadita, pyydetä tai odoteta mitään, jotta ystävä ansaitsisi rakkautemme. Rakastamme parhaita ystäviämme ihan vain siitä syystä, että he ovat olemassa ja osana elämäämme ^___________^
tallennettu
BlueRose
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 347


I Love Yuo Mom


Profiili
« Vastaus #2 : 11.05.2007 11:10:00 »

Kevät on masennuksen aikaa ja nyt vielä enemmän, kun energioita nostetaan lujaa, ei ihme jos ihmiset sekoo tässä temmossa ja tuntuu että kaikki kaatuu päälle rytinällä buck2 itse näkisin että tää on välivaihe koska miehillä menee aikaa käsitellä asiat, niin että se on heille itsestään selvää, nyt en tuputtas liikaa apuja koska hän ahdistuu entistä enemmän siitä, anna hänen olla elä holhoa ja paasaa ja elä ainakaan mene tilailee lääkäreitä ilman hänen lupaa, koska miehelle muutenkin on tosi vaikeeta myöntää itsessään ongelmia muille, hän taitaa olla periaatteen mies, jalat on tukevasti maassa...elää mennyt on mennyttä tyyliin ja haluaa pitää palikat omissa käsissään, näen aika tarmokkaan miehen ja voimakkaat mielipiteet omaavana persoonana, jotenkin ajatus harhailee ja ei oikein tiedä vielä mitä haluaa elämältä, mutta rakkautta näen sinua kohtaan ja pysyvyyttä jos annat hänelle tilaa niin kanavat aukeaa ja asiat selviintyy smitten syksyllä näkisin jotain reissun tapasta teille hän virkistyy tässä kesän puolen välin=)

*Rakkautta ja rauhaa teille molemmille*  smitten
tallennettu
Saakan
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28


Profiili
« Vastaus #3 : 11.05.2007 14:20:02 »

Hei AthaMaarit ja Sawotar!

Kuinka voisin tarpeeksi kiittää TEITÄ noista ihanista viisaista sanoista!! Minulle tuli todellinen helpotus, kun en ole tiennyt mitä tehdä. Ajattelin todella soittaa lääkärille, mutta kun toisin ajattelen, EI todellakaan!
Minun täytyy nyt vain olla poikaystäväni tukena ja turvana aina kun hän tarvitsee. Olla vahvana.

KIITOKSIA PALJON! Ja hyvää kevään jatkoa molemmille!

terv. Saakan
tallennettu
BlueRose
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 347


I Love Yuo Mom


Profiili
« Vastaus #4 : 12.05.2007 00:38:07 »

Enkeleitä elämäänne   smitten

(http://www.kotinet.com/katjan.perttula/AngelOfTenderness.jpg)
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: