Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: hiihtäminen ja rahapelit  (Luettu 5719 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sarese
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 131



Profiili
« : 25.09.2007 14:28:40 »

En muista olivatko nuo samassa unessa. Muistan vain pätkiä viime yöltä. Toisessa minulla oli kesäsandaalit jalassa ja lähdin niiden avulla hiihtämään. Toisessa kohtauksessa pelasin jotain rahapeliä (pajatson kaltaista), pistin pieniä panoksia ja yht´äkkiä sain isot voitot. Rahat valuivat unessa käsistäni, kun niitä vaan tuli ja tuli pelikoneesta.

mitenköhän näitäkin nyt tulkita? Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 25.09.2007 16:11:09 »

Mie käännyin tässä taas tuonne Dreammood´s Dictionaryn puoleen ja tällaista sanottiin siellä:

Sandaalit
Jos pidät unessasi sandaaleita kertoo se mukavuudesta ja helppoudesta. Ymmärrät kaikkia ihmisiä avoimesti. Uni voi myös kehottaa sinua liikkumaan varovaisesti joidenkin tiettyjen henkilöiden läheisyydessä tai ottamaan riskin vastuttaessasi heitä.

Hiihtää/Hiihto
Hiihtäminen unessa kertoo, että rehkit ja laitat mentaalisen ja/tai fyysisen kyvykkyytesi testiin. Olet itse Itsesi pahin vastustaja.

Raha
Jos voitat unessasi rahaa, symboloi se sitä, että elämääsi tulee menestystä ja kukoistusta. Raha voi edustaa itseluottamusta, itsensä arvostamista, menestystä tai arvoja. Sinulla on uskoa itseesi. Vaihtoehtoisesti rahasta uneksiminen voi viitata asenteeseesi rakkaudessa ja asioissa, jotka liikuttavat sydäntäsi. Raha on myös seksuaalisuuden ja voiman symboli. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että unessa rahan löytäminen viittaa yritykseesi löytää rakkautta tai voimaa.
Jos menetät rahaa, kertoo se väliaikaisesta onnettomuuden tunteesta kotona sekä siitä, että edistyksesi ottaa muutaman askeleen takapakkia. Saatat tuntea itsesi heikoksi, haavoittuvaiseksi ja sekavaksi valve-elämässä. Vaihtoehtoisesti tämä unisymboli kertoo innostuksen, voiman ja itseluottamuksen puutteesta.
Jos annat rahaa pois, se on suora vertaus rakkauden antamiseen. Etsit rakkautta. Jos unessasi joku toinen antaa rahaa pois, kertoo se siitä, että tunnet olevasi ulkopuolinen tai torjuttu. Joku ei anna sinulle tarpeeksi huomiotaan ja kiintymystään.
Jos olet rahaton, pelkäät paikkasi menettämistä maailmassa tai olet huolissasi siitä, ettei sinulla ole riittävästi rakeita jonkin haluamasi päämäärän saavuttamiseksi. Toiset henkilöt saattavat hyljeksiä ja torjua sinut.
Jos varastat rahaa, uni varoittaa sinua vaarasta ja kehottaa olemaan varovainen. Positiivisessa mielessä unen teema kertoo, että olet viimeinkin pääsemässä kohti niitä ominaisuuksia ja hyveitä, jotka liittyvät jollain tapaa sinulle arvokkaisiin asioihin.

Voittaa
Unessa jonkin voittaminen edustaa voitokkuutta ja menestystä. Sinulla on paljon itseluottamusta ja uskoa itseesi. Kaikki itse-epäilykset ovat haihtuneet pois.

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: