Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kaksi unta: Entisen ystävän kanssa tanssia valkoisissa, kuollut koira aaveena  (Luettu 3071 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« : 21.10.2007 12:59:36 »

Näin mielenkiintoista unta päiväunilla. Ensiksi nukuin sen normaalin pari kymmentä minuuttia, kuitenkin nukahdin pian uudestaan ja nukuin kuin tukki tunnin ajan vaikka olin yön hyvin nukkunut. Samalla näin elävää unta.

Minä ja lukioaikainen paras kaverini (nykyään emme ole tekemisissä toistemme kanssa) olimme jollain festareilla. Paikalla oli jonkun verran väkeä ja oli kaksi bändiä, toinen toisella puolella hiekkakenttää ja toinen toisella. Muut olivat siellä toisella puolella ja minä ja kaverini olimme kahdestaan toisen bändin edessä. Olimme molemmat pukeutuneet täysin puhtaan valkoisiin päästä varpaisiin.. Jossain vaiheessa aloimme yhdessä esiintyä hiekkakentällä, muut ympärillämme. Muistaakseni lauloimme ja tanssimme Tiktakin "tänä yönä taivaaseen" kappaletta.

Ihme alitajuntahässäkkää vai sisältääkö merkitystä? Oli erittäin elävä uni.

Toinen uni (näin ennen tuota ex-kaveri unta)

Mummilassamme oli kolme koiraa. Vanhin kuoli noin vuosi sitten. Näin unta, jossain istuin mummilan keittiön lattialla ja yhtäkkiä kainalooni ilmestyi tämä kuollut koira. En hämmästellyt aluksi vaan luulin siinä olevan jompikumpi toisista koirista. Koira makasi vierelläni nojaten minuun ja pää sylissäni. Kaksi elävää koiraa olivat kuitenkin muualla, ja pian huomasin silitteleväni tätä Pikiä, joka siis menehtyi aiemmin. Mummini silitteli pikin pentua ja pikin lapsen lapsi hääräsi olohuoneessa.
Kysyin mummilta, että näkeekö hän, että piki on tässä. En saanut suoraa vastausta, mutta käsitykseni oli se, että hän ei nähnyt sitä, mutta uskoi Pikin olevan siinä. Piki on vaalean kullertavan värinen karvapallero pystykorva.
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
Cheva
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 322


Aurinko härkä. Kuu kaksonen. Nouseva Leijona.


Profiili
« Vastaus #1 : 10.11.2007 10:46:26 »

korotan tätä hieman Smiley etenkin tuo ystävö-uni on jäänyt mieleen pyörimään.
tallennettu

A ttitude
B efore
I ntelligence
(http://www.nafithat.com/vb/images/smilies/zzzr07.gif)

Nyt on menneisyyden päätepiste.
MuruMaikki
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #2 : 11.11.2007 18:49:43 »

Koira toi viestiä tuonpuoleisesta, varoitti 'jostain' tulevasta tapahtumasta. miellän lohtua koiran ilmaantumisessa. Aika näyttää miksi lohdutti ennakkoon.

Kaveriuni, valkoiset vaatteet, esiintyminen. Eri päissä eri bändit, eri kuulijat. Nousee mielikuva, että jonkinlainen vihkiytyminen tulossa. Itsenäistymistä ainakin, valkoinenhan merkitsee omillaan toimeen tulemista. VAika ette kaverinne kanssa enää pidä yhteyksiä, oivallat hänen toiminnoistaan jotain, mitä sinun pitäisi omassa elämässäsi tehdä. Selkeää eriytymistä massasta tämä merkitsee joka tapauksessa.

Aika vahvoja ja positiivisia unia, paitsi että tuo koira ja mummu -uni saattaa tuoda suruakin. Kuitenkaan ajan loppuminen ikääntyneen elämänkirjasta ei ole paha asia. Jokaisella meillä on aikamme poistua täältä. Sellainenkin oivallus kirjoituksestasi nousi, että Piki tuli mummua noutamaan.
Näin on omassa elämässäni unissa 'enteilty'. Rakas poismennyt -ihminen tai eläin- on tullut näyttäytymään kahdesti tai kolmasti, ennenkuin vie jonkun mukanaan taivaisiin.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: