Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: AITO ASIA - AITO SINÄ! ~Kaunista Kukkaa (Pretty Flower) kanavoinut Miriandra Rot  (Luettu 2384 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 23.08.2008 09:27:09 »


AITO ASIA - AITO SINÄ!


Kaunista Kukkaa (Pretty Flower) kanavoinut Miriandra Rota
Cosmic Lighthouse -verkkolehti, numero 08/2008 ( www.cosmiclighthouse.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

KYSYMYS:
Mikä on parasta informaatiota niille, jotka lukevat näitä sanoja?

KAUNIS KUKKA:

Tervehdys, upeat olennot! Tervehdys teille! Ehdottoman upeaa, että saimme tämän tilaisuuden puhua teille yhdessä tällä tavalla. Puhuisimme sydämenne kutsusta. Ja vaikka on niitä, jotka kärsivät kovasti maailmanne syistä ja seurauksista, on myös niitä, jotka ovat oman sydämensä kärsimyksessä. Ja kutsutaan helpotusta siihen. Puhumme teille.

Vaikka vastauksia kärsimykseenne, ratkaisuja helpotukseksenne voidaan puhua monilla sanoilla, totuudeksi jää, että olette matkalla ja se on matka selviytymisestä vapauteen… vapauteen olla se, kuka todella olette. Olette kuulleet nämä sanat aiemminkin, rakkaat ystävät, kuitenkin tällä olette taas pyytämässä helpotusta sisäiseen kärsimykseenne, sydämenne kärsimykseen. Mietitte, miksi ns. "vierailette taas kärsimyksessä". Antakaa meidän tässä hetkessä liittyä yhteen matkalla, joka vie teidät kärsimyksestänne vapauteen, missä henkenne haluaisi teidän taas kerran olevan.

Rakkaat ystävät, kauan sitten uskaltauduitte fyysisyyteen ja sellainen seikkailu antoi teille paljon kokemuksia, missä saatoitte löytää lisää siitä, kuka. Ja vaikka voimme sanoa tämän olleen kauan sitten, voimme sanoa myös sen olevan nyt. Jatkatte tällä hetkellä tätä alkuperäistä matkaa fyysisyyteen. Ja kaipauksenne puhuu tämän ensimmäisen matkanne vaiheen loppuunsaattamisen puolesta. Siinä missä menneisyydessä tosiaankin nautitte astumisesta syyhyn ja seuraukseen ja niiden uskomusten ja luovien vääristymien löytämisestä - vain johdattaaksenne itsenne ulos ja taas uuteen alkuun - nyt olette väsyneitä sellaisten vääristymien löytämiseen.

Haluatte jotain muuta - haluatte helpotusta tuosta selviytymisestä, tuosta sydämenne kivusta. Sydäntänne ei särje se, mitä tässä hetkessä kutsumme "aidoksi asiaksi". Sydämenne haluaa riemuita totuudessa ja asua tavalla, johon voi luottaa ja joka ei yhtenä päivänä romahda ja jätä teitä taas kärsimään.

Puhutaanpa yhdessä siitä, mikä on aito asia ja miten voitte astua tähän matkanne seuraavaan vaiheeseen fyysisyydessä, seuraavaan vaiheeseen mitä voidaan kutsua "vapaudeksi olla". Rakkaat ystävät, aito asia on sitä, mitä olette usein ajatelleet asioiden pitävän olla. Eli pelikentällä ei ole kiusaajia, ei ole tappamista eikä sen kauhuja. Kuitenkin, mitä sitten on? Sillä voisimme puhua pitkään siitä, mitä ei ole.

Aito asia on elämistä tavalla, joka antaa teille sisäistä rauhaa ja joka kieltäytyy häiritsemästä sellaista rauhaa, mutta elää enemmän kaikessa, mitä näette, ajattelette, tunnette, teette ja olette. Aito asia on elämistä tavalla, joka antaa teille kokemuksia, mitkä tuovat iloa, riemua ja spontaania juhlimista. Ja vaikka on totta, että voisimme tässä kuvailla paratiisia, puhumme tällä hetkellä teistä henkilökohtaisesti, sisäisestä hyvinvoinnistanne, sisäisestä ilostanne, sisäisestä rauhastanne, sisäisestä täyttymyksestänne. Kyllä, suuresta helpotuksesta…

Miten sitten voitte astua tähän toiseen elämisen vaiheeseen, miten voitte astua aitoon asiaan? Voi, rakkaat ystävät, rakastatte tätä! Se on helppoa. Tällä tavalla vastaamme ihmettelyynne:

Ensiksi, istukaa hiljaa ja tarkastelkaa objektiivisesti sitä, mitä on ollut ensimmäinen elämisvaiheenne maan päällä. Tarkastelkaa syytä ja seurausta, tarkastelkaa sitä, mikä on tuonut teille tyydytystä ja mikä surua. Tarkastelkaa valintoja ja päätöksiä, mitä olette tehneet ja miten ne ovat vaikuttaneet elämisen kokemuksiinne, matkaanne. Tarkastelkaa niitä valintoja, joita olisitte toivoneet tekevänne ja minne teidät ehkä olisi silloin johdatettu. On suotavaa antaa itsellenne kolme päivää tällaiseen pohdiskeluun, tarkasteluun.

Toiseksi, valmistautukaa astumaan pois kaikesta ensimmäisessä vaiheessanne. Siitäkin mikä on tuonut teille iloa ja tyydytystä. Saatatte kysyä, merkitseekö tämä sitä, että astun ulos perheestäni, rakkaudestani, työstäni, kodistani? Sanoisimme tähän, että muistakaa, että kyse on teistä, sisäisestä "sinusta". Ja samalla kun ulkoiseen elämäänne vaikuttaa astuminen seuraavaan elämisvaiheeseenne fyysisyydessä, kaikki ulkoiset muutokset tehdään valinnasta, teidän valinnastanne. Teillä on silloin erilaisia valintaehtoja. Ajattelette eri tavalla. Olette erilainen, myös omalle itsellenne. Sitten jatkamme.

Valmistautukaa astumaan pois kaikesta ensimmäisessä vaiheessanne ajatellen sen tulleen valmiiksi. Vaikka näkisittekin jonkin olevan kesken, pitäkää sitä valmiiksi saatuna. Taas sanomme, että puhumme sisäisen "sinun" kanssa. Emme puhu projekteille, jotka ovat "kesken" - puhumme sinusta. Esim. kenties olet työskennellyt ilmentämisprosessin kanssa - tavan jolla kutsut muotoon oman käskysi mukaisesti. Tai kenties olet miettinyt sen tavan muuttamista, millä tarkastelet omaa henkisyyttäsi, omaa henkistä matkaasi. Kenties harkitset irtipäästämistä joistain uskomuksista, jotka ovat eläneet jopa tätä elämää pidempään.

Tässä ensimmäisen vaiheen irtipäästämisessä tunnustat yksinkertaisesti, että valitset päästäväsi irti myös kaikista noista sisäisistä projekteista, vaikka sen aikaansaaminen olisi kesken, minkä haluaisit saada ilmentymään. Sanot vain yksinkertaisesti, että kaikki on valmista "sellaisena kuin se on". Anna itsellesi taas kolme päivää miettiä tällaista loppuunsaattamista.

Seuraavaksi, alkakaa opetella tuntemaan itsenne. Eli aito sinä sisällä… aito sinä, joka ei enää tässä uudessa vaiheessa tee valintoja ja päätöksiä ulkopuolisten vaikutteiden mukaisesti, vaan tietää luontaisesti, mikä on sinulle oikein; aito sinä, joka uskaltaa astua ilon ja mielihyvän polulle, vaikka toiset ehkä julistaisivatkin, että olet vastuuton ja aito sinä, joka on täydellinen juuri sellaisena kuin olet, joka hyväksyy itsensä sellaisena kuin on ja sitten tunnustaa, että olet aina ollut upea olento - vaikka toiset olisivatkin yrittäneet vakuuttaa sinulle toista. Ala tuntea itsesi. Miten?

Ala tuntea itsesi ottamalla aikaa, hetkiä ymmärtää enemmän sitä, kuka olet. Ota aikaa miettiä, rakas ystävä, mitä todella rakastat tehdä, mistä todella nautit, minne todella haluat matkustaa. Mieti, mikä kutsuu sinua, mikä sanoo sinulle: "Tule tänne, astu tälle tielle. Tulet hämmästymään!" Mieti, mikä ajatuksena saa sinut innostumaan.

Seuraavaksi, tiedä, että valintasi tai päätöksesi on voimakas. Miksi? Koska se on sinun päätöksesi koskien omaa itseäsi. Ei ole ketään, kuka on voimakkaampi valitsemaan sinun puolestasi kuin sinä itse. Kenties tällä hetkellä ajattelet kykyäsi valita. Ja taaskaan emme puhu ulkoisesta valinnasta, puhumme matkasi tärkeimmästä valinnasta: siitä sisäisestä valinnastasi, kuka olet. Mikä sinussa matkustaa sisään ja löytää enemmän siitä, kuka olet? Mikä sinussa pyytää tulla tutkituksi?

Seuraavaksi, rakas ystävä, valitse. Valitse astuvasi matkasi seuraavaan vaiheeseen fyysisyydessä. Kenties valitset matkaavasi vapaudessa. Kenties valitset matkaavasi totuudessa. Kenties valitset matkaavasi elämisen helppoudessa. Kenties valitset matkaavasi luovuudessasi, missä ilo tanssii ajattelussasi. Kenties valitset siirtäväsi sivuun kaikki teeskentelytavat ja valitset ottavasti vastaan aidon asian, aidon "sinän". Ja kyllä, tätä valintaa voidaan pitää tuntemattoman valintana. Kuitenkin kaikki matkat ovat tuntemattomia siihen saakka, kunnes asetat tietoisuutesi siihen. Kuuletko nämä sanat? Myös matka aidossa sinussa on matka tuntemattomaan siihen saakka, kunnes tietoisesti astut uuteen olemistapaan, uuteen aidon itsen, aidon "sinän" tutkimistapaan.

Rakkaat ystävät, vaikka nämä sanat saattavatkin tuntua teistä merkityksettömiltä, koska ne eivät ole monimutkaisia eivätkä täytä teitä tieteellisellä informaatiolla, niin totuus on, että jos toimitte tällä tavalla, astutte voimallisimmalle matkalle, mitä olette tähän mennessä kokeneet fyysisyydessä. Voimallisin matka: astua tietoisesti aidon "sinän" täyteyteen, uskaltaa tulla tutuksi omalle tietoisuudelleen ja antaa itselleen vapaus olla.

Matkasi odottaa, rakas ystävä. Ja vaikka on houkutuksia mennä mukaan syviin ja monimutkaisiin opetuksiin, niin jos astut sellaisiin opintoihin ollessasi fyysisen elämäsi ensimmäisessä vaiheessa, astut malleihin, jotka antavat sinulle uskomuksia, että olet epätäydellinen, että sinun on tehtävä jotain tullaksesi henkiseksi, että sinun on luotava sanomalla oikeat sanat ja ylläpitämällä oikeita ajatuksia ilmentääksesi suurta tyydytystä, että sinun on tehtävä itsestäsi tarinan hahmo… hahmo jonka ovat luoneet ulkopuoliset vaatimukset.

Tällainen olemistapa on ollut epätyydyttävää ja aiheuttanut toistuvaa kärsimystä ja tällainen tapa saa sydämesi aina kaipaamaan aitoa asiaa. Tämä ei ole rikos, rakkaat ystävät. Se vain sanoo teille, että tämä järjestelmä toimii! Se sanoo, että jos edelleen teeskentelette olevanne ulkopuolisen syyn ja seurauksen, ulkoisten odotusten ja opetusten luoma hahmo, niin ette ole ainoastaan tyytymätön, vaan myös taaperratte kärsimyksen ja kärsimyksen kieltämisen tasapainopuomilla.

Suuri ilo ja mielihyvä odottaa teitä! Kyllä, eläminen vapaudessa ON tapa, jolla teidän on tarkoitus kokea oma itsenne. Muistakaa, että puhumme sinulle, sisäiselle sinulle, aidolle sinulle - aidolle sinulle joka on valmis kenties luopumaan kärsimyksestä ja sydänsärystä ja astumaan valitsemisen portin läpi aitoon sinuun, aitoon elämään, aidolle matkalle… matkalle omaan vapauteesi olla.

Niin olkoon, rakkaat ystävät, niin olkoon. Seuraavaan kertaan kunnes taas puhumme, olisimme näennäisesti omilla teillämme!

Kaunis kukka

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa


http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1148&mforum=uusimaa
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: