Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Pluto ja Asc  (Luettu 2904 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« : 01.04.2010 15:05:43 »

Olen ryhtynyt ihmettelemään sitä, että kun tuolla astro.comissa olen kokeillut yhteensopivuuksia eri ihmisten ja itseni välillä niin lähes poikkeuksetta sieltä on löytynyt  pluto aspect_con askendentti, mitä kuvataan näin:

"The conjunction of composite Pluto and Ascendant is a sign of a profound relationship. Powerful forces are at work here, which can manifest themselves either in a very positive way, a very negative way, or in some combination of positive and negative.

At its most positive, this relationship will bring out forces in each of you that will completely transform your lives and set you on a totally new path. You will feel a tremendous fascination for each other that pushes aside all other considerations.

Sometimes the fascination is felt as a sinister force leading you down an evil path, and often that sense of evil is the source of the fascination.

There is a negative side of Pluto that you may experience, particularly if this is not a very sound relationship in other ways. It can signify intense power struggles between the two of you, in which one partner feels an irresistible power emanating from the other, which deprives the first one of freedom of will. Such a relationship may be destroyed by the efforts of one partner to break away from the spell of the other.

Obviously the energy in this relationship is powerful. Unless you use this energy wisely, it could create great difficulties for both of you. Yet it is also a great opportunity to experience a relationship that can change your whole life."

Ryhdyin vaan ihmettelemään sitä, että miten niin monen ihmisen kanssa tämä tietty aspekti löytyy kartalta. Eihän kaikkien kanssa voi olla kyseessä tälläinen erityinen suhde? Onko tämä aspekti yleisesti ottaen erityisen yleinen vai mistä oikein on kyse? Oletteko itse huomanneet, että tämä aspekti olisi useinkin teidän synastriakartoilla jos esimerkiksi tutkitte kumppanienne tms. karttoja suhteessa itseenne. Voisin sanoa, että itsellä tämä löytyi 9/10 kartoilta mitä katselin.
« Viimeksi muokattu: 01.04.2010 15:12:05 kirjoittanut Ratkaisu » tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 01.04.2010 15:24:21 »

Onkohan tässä kyseessä ainakin osittain ikäefekti?

Meneekö homma niinpäin, että sinun Plutosi osuu synastriassa vastapuolen askendentille? Suomen leveysasteilla yleisimmät nousumerkit ovat Leijona, Neitsyt, Vaaka ja Skorpioni ja kun Pluto on vaellellut  näissä merkeissä 50-80-luvuilla, on suhteellisen yleistä, että vaikkapa Vaaka-Pluto (70-luvulla syntyneillä Pluto on tässä merkissä) osuisi jonkun toisen Vaaka-askendentille. Mutta tuollainen suhdeluku, mikä sinulla on, on jo huomattavasti puhtaita tilastollisia odotuksia yleisempi.

Itsellä ei ole mitenkään korostuneesti  pluto aspect_con askendentti -aspekteja näkynyt synastrissa. Nykyisessä suhteessa tosin oma Pluto osuu väljästi miehen Neitsyt-askendentille, mutta olemmekin samanikäiset, kummallakin Pluto ja Uranus Neitsyessä.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Ratkaisu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1283



Profiili
« Vastaus #2 : 02.04.2010 21:15:47 »

Niin no, aika monella on kyllä ollut, että oma  pluto skorpioni osuu heidän  askendentti, joko  skorpioni tai sitten ihan rajalla olevaan  vaaka. Hmm, luulisin, että se on tuo ikäjuttu varmaankin. Ehkä sitten nuo  askendentti sitten ovat vain kasautuneet elämääni.

Ehkä sitten vedän puoleeni noita ihmisiä joiden kanssa suhteessa on tuollaiset vahvat energiat. Hmm, pitäisi varmaan olla taitavampi näissä astro-jutuissa, että osaisin paremmin analysoida tätä.
tallennettu

askendentti jousimies
 aurinko neitsyt
 kuu harka
 mars oinas
 venus rapu
 merkurius vaaka
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: