Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Poikkeuksellisen huono-osaisen ihmisen kartta  (Luettu 5173 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Violette
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 295


Lips!


Profiili
« : 18.04.2010 21:53:34 »

Näissä merkeissä syntyneellä ihmisellä on mennyt elämässä kaikki huonosti. Siis oikeasti ihan kaikki. En halua revitellä yksityiskohdilla, tunnistaminenkin voisi olla netissä yllättävän suurta. Olen usein ihmetellyt, miten edes asiat voivat mennä niin huonosti, kun hänellä on mennyt.

En ole ammattiastrologi, mutta hänen karttansa näyttää erittäin hankalalta minun silmääni.Neliöitä piisaa varsinkin ei-persoonallisten planeettojen kanssa ja luonne vaikuttaa ristiriitaiselta. Jos löydätte kartalta jotain ongelmia, hänellä on luultavasti se, sillä hänellä on ollut elämänsä aikana käsittääkseni kaikki mahdolliset ongelmat. En ymmärrä, miksi jotkut ihmiset saavat sellaisen osan.
   Syntymäkellonaika ei ole täysin varma, hän ei muista sitä kunnolla. Melko varma hän kuitenkin oli asiasta.

Kaikista tärkein kysymys tässä olisi, löytyykö kartalta mitään vihjettä siitä, miten raukka voisi saada elämänsä paremmaksi? Kaikkea on käsittääkseni yritetty.
tallennettu

aurinko neitsyt
 askendentti vaaka
 kuu rapu
 merkurius vaaka
 mars oinas
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1652


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #1 : 18.04.2010 22:36:52 »

Tunnen yhden tyypin jolla on tuo Marsin neliö Sat/Pluto toistepäin, kakkosesta kymppiin ja hän kokee raatavansa työssä jossa ei näe etenemisen mahdollisuuksia. Liekö jotain tekemistä sillä, että sattuu olemaan perin herkkänahkaisella luonteella varustettu riidanhaastaja...

Toisaalta kun siinä tapauksessa kyse on Marsin sodasta työelämän rajoituksia vastaan, tällä toisella kartalla erona on että tuo 2.huoneen Sat/Pluto tuottaa lähtökohtaisesti karun, negatiivisen elämänasenteen, kyseessähän on arvomaailma - jota kymppihuoneen planeetat sitten ruokkivat. Ongelmallisuus tulee siitä että kyseessä ovat sisäplaneetat. Nämä hallitsevat huoneita 8, 10 ja 11 jotka antavat osviittaa miltä elämänalueilta ongelmia kasaantuu.

Näen ratkaisuna 11.huoneen Venuksen, eli ko. aseman edustamiin asioihin kyseisen henkilön kannattaisi keskittyä ratkaistakseen dilemmansa. Siihen liittyy tietty ystävien, suurten ryhmien ja yleinen viihtyvyyden lisääminen. Vaikka se näyttäisi olevan noilla muilla asemilla vaikeaa, tällä henkilöllä on kuitenkin automaattinen sisäinen tarve kuulua ryhmään (Kuu ja Venus 11.huoneessa) jota hän voisi alkaa sekä kehittämään että hyödyntämään, jos ei ole tähän saakka niin tehnyt.
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 18.04.2010 22:49:33 »

Siellähän se näkyy, 2.huoneessa itsearvostuksen huoneessa Pluto ja Saturnus tehdessä neliötä Aurinkoon ja Merkuriukseen. Ihminen luo itse oman todellisuutensa tässä elämässä valitsemalla elämäänsä niitä asioita, mitä uskoo haluavansa ja tarvitsevansa ja ansaitsevansa ja jos elämä on schaissea, niin sitä varmaan uskoo ansaitsevansa? Ja sitähän tuo 2.huone ennustelee, että itsearvostuksessa on parantamisen varaa. Sinne kun suuntaa ajatuksensa ja lähtee oikeasti pohtimaan niitä syitä siihen miksi se arvostus on niin huonolla tolalla, niin ehkä voi alkaa vyyhti avautua. Siitä sitten seuraavaksi voi avautua tuo Venus ja Chiron...

Ketään ei ole tuomittu "huonoon elämään". Jokainen meistä voi tehdä valintoja ja jokainen päivä on uusi valinta.

Minusta henkilöllä ei ole edes mitenkään erityisen huono kartta. Neliöt eivät sinänsä itsessään ole mitään huonoja aspekteja, vaan PUSKEVIA ja kasvattavia aspekteja. Vain neliöiden ja oppositioiden voimalla voi ihmisestä hioa timantin, sitä eivät lempeät sekstiilit ja laiskat trinit tee. Smiley Vahvuuksina tällä henkilöllä on ehdottomasti kommunikaatio ja hänen mielensä.
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 18.04.2010 23:09:32 »

Tutustuu Pallaksen teemaan,
pohtii mihin turvallisuudentunteensa perustuu,
ja alkaa luoda uutta ja ottaa oman paikkansa yhteisössä.
 pallas rx 14  kauris aspect_kvi kuu 15  leijona.
tallennettu
Violette
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 295


Lips!


Profiili
« Vastaus #4 : 19.04.2010 08:45:17 »

Voisin ehkä vielä valottaa tapausta vähän. Valinta on toki mahdollista suurimmalle osalle ihmisistä, mutta käsittääkseni tämä henkilö on estynyt siinä, ainakin jossain määrin. Hän on nimittäin syntynyt vaikeista mielenhäiriöistä kärsiväksi. Hänen isänsä oli kuulemma melko samanlainen , eli kyse on perinnöllisistä häiriöistä. Esimerkiksi empatiakykyä ei ole ja oikean ja väärän taju on heikko. Vuosikausien terapia lopetettiin tuloksettomana.

Hänen elämänsä alku oli erittäin raskasta, mikä on vaikuttanut loppuelämään. Joskus tuntuu, että kyseessä on niin ongelmallinen tapaus, ettei mikään auta. Hänen mielensä ei yksinkertaisesti toimi kuten ihmisillä yleensä.

Ollaan tuota tukirinkiä pohdittu kyllä. Kiitos paljon vastauksesta, Kato Vega. Sellaista on rakenneltu, mutta tämä tapaus vaatisi varmaan 24/7 päivystyksen ja vahtimisen, mihin kukaan ei luonnollisesti pysty. Mihinkään laitokseen häntä ei saa mitenkään, on asustellut niissä jo liian pitkään. Joskus luulen, ettei hän edes halua parantua, koska hän ei suostu käsittelemään ongelmiaan eikä puhumaan asioistaan aidosti. Kaikenlaista kiertelyä ja teeskenneltyjä tunnereaktioita tulee.

Ebenia sanoi vahvuuksiksi mielen ja kommunikaation. Tuota, mielestä voi nyt olla montaa mieltä. Tavallaan se varmasti voisi olla voimavara, koska jos hän jostain innostuu, ei innolla ole mitään rajaa. Valitettavasti innostuksen kohde saattaa seuraavana päivänä olla päinvastainen Smiley Kommunikaatio kyllä pelaa, valitettavasti hän käyttää sitä usein ihmisten manipuloimiseen ja uskomattoman sujuvaan valehteluun.
tallennettu

aurinko neitsyt
 askendentti vaaka
 kuu rapu
 merkurius vaaka
 mars oinas
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1496



Profiili WWW
« Vastaus #5 : 19.04.2010 10:44:19 »

Niin no jos henkilö on vakavasti mielenterveyshäiriöinen, niin silloin usein ihminen kuvaa käytöksessään kartan negatiivisia puolia niin vahvasti, että kaikki muu jää sen alle (niin kuin todellisuudessakin mielenterveyshäiriöisten on vaikea nähdä muuta mahdollisuutta tai muita asioita kuin sen häiriön aiheuttamat asiat).

Onhan hänellä Neptunus IC:llä, mikä viittaa juuri rajattomaan ja ehkä valehtelun ja kenties alkoholismin tms. täytteiseen lapsuuteen. Ehkä hän on tosissaan jäänyt sitten pyörimään sinne lapsuuden kokemuksiin uhrin asemaan ja ei ota vastuuta sen vuoksi omasta elämästään (Neptunuksen yksi tärkeä oppiläksy). Vaikeahan sieltä Neptunuksen sumupilvestä on mitään muuta nähdä jos sinne on kotinsa asettanut....

Ei kenenkään muun tule häntä pelastaa, siinä menee muiden ihmisten elämä, aivan kuten Violette totesikin.

Minua kyllä kiinnostaisi, että onko hänellä sitten lääkitys kunnossa tms. kun kerran näin pahasti vielä vuosienkin jälkeen terapiasta näkyy ongelmat...
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 19.04.2010 12:25:45 »

Itse näen tuolla kartalla "ongelmalliseksi" sen, että jos nyt syntymäaika on suurinpiirtein oikein,
niin jo akseleista syntyy muuttuvien merkkien suurristi, jota tavallaan hallinnoi muuttuvan merkin  neptunus akselilla.  neptunus on vielä keskellä  saturnus (psyyken selkäranka) ja  ceres (itsestä huolehtiminen) sekstiiliketjua.
 chiron kaksoset aspect_squ venus on sekin muuttuvissa merkeissä,
eli muuttuvien merkkien painotus, eikä elämään löydy oikein otetta, raameja?
Siksi  pallas kauris (päänsisäinen ajattelu, johtavassa merkissä,  saturnus raamit ja rajat taustalla) ja  kuu kiinteässä merkissä, asennoitumassa, reagoimassa uudelleen pysyvästi,
parantaen, eheyttäen identeettiä ( leijona ja hallitsija aurinko ja hänen aurinkonsa Kuun hallitsemassa Ravussa).
Kvinkunssista sanotaan, ettei siinä nähdä toisiaan, pimento, kaksi vierasta elementtiä keskenään,hiertävä,
mutta tässä on myös sen voimavara luoda uutta, yhdistää kahta ennestään vierasta juttua keskenään. Ymmärtäminen alkaa ahdistuksesta. (..eikä hälvene katsomalla googlesta..)
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: