Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tutkimus todistaa: Syntymäkuukausi voi kertoa lapsen ammatin  (Luettu 7527 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 06.09.2011 19:50:56 »

Siskon kautta törmäsin tällaiseen tutkimusuutiseen. Mukavaa, että asioita tutkitaan ja miten tällaisia asioita tuodaan ihmisten tietoisuuteen koko ajan lisää. Silti hiukan huvittavaa, että tähän havahdutaan vasta nyt. :Smiley  Pikkusiskoani siteeratakseni "Koko elämä maapallolla perustuu astrologiaan / henkimaailmaan ja ihmiset alkavat tutkia ja tajuta sen vasta nyt?! Voi kistus sentään... Kyllä osa meistä ihmisistä on NIIN hitaita oppimaan ja tajuamaan asioita, jotka on päivän selviä asiota. Mutta nyt on hyvä aika alkaa opetella elämään toisin!"


TUTKIMUS TODISTAA: SYNTYMÄKUUKAUSI VOI VAIKUTTAA LAPSEN AMMATTIIN.
Ilta-Sanomat 6.9.2011


Syntymäkuukausi antaa tuoreen tilastotieteellisen tutkimuksen mukaan viitteitä lapsen tulevasta ammatista.
Tutkijoiden mukaan syntymäkuukausi voi myös vaikuttaa lapsen älykkyyteen ja odotettavissa olevaan elinikään, kertoo brittilehti Daily Mail.

Tutkimuksen takana on Britannian kansallinen tilastokeskus. Tutkijat selvittivät syntymäkuukauden 19:n eri ammatin edustajilta. Tiedot saatiin Britannian viimeisimmästä väestönlaskennasta.

Tutkimus paljasti muun muassa, että joulukuussa syntyneestä lapsesta tulee keskimääräistä useammin hammaslääkäri. Tammikuun puolella syntyneet sen sijaan päätyvät usein perintäalalle tai lääkäreiksi.

Helmikuun vauvoista tulee usein taiteilijoita ja maalislapsista lentäjiä tai muusikoita, tutkijat kertovat.

Huhti-toukokuussa syntyneiden ammatit jakaantuvat melko tasaisesti. Huhtihenkilöille ei tosin luvata kovin korkeaa älykkyyosamäärää ja porukasta löytyy diktaattoreja kuten Adolf Hitler ja Saddam Hussein. Toukokuussa mahdollisuudet ammattijalkapalloilijaksi ovat huonot, mutta sitä korvaavat taipumukset politiikassa.

Urheilijoita ei synny myöskään kesällä. Kesäkuun ihmisistä löytyy paljon johtajia ja Nobel-voittajia, heinäkuulaisista muurareita ja junankuljettajia. Muurarit hallitsevat myös elokuuta, joskin elokuussa syntyjänä voi myös harkita Yhdysvaltojen presidentin virkaa.

Syyskuun joukko pärjää yleensä hyvin niin opiskelussa kuin urheilussakin ja heistä tulee usein lääkäreitä, muttei kampaajia. Lokakuussa syntyneet elävät vanhaksi, keskimäärin 215 päivää kauemmin kuin maaliskuun lapset.

Merraskuun lapsia, tai heidän vanhempiaan, tutkimus voi tosin hieman järkyttää. Tässä joukossa esiintyy paljon niin skitsofreniaa kuin sarjamurhaajiakin.

Tutkimustuloksia on vaikea selittää. Syntymäkuukaudella ja tiettyjen terveysongelmien esiintyvyydellä sen sijaan on tieteellisesti todistettu yhteys.

Keväällä syntyneet lapset sairastavat esimerkiksi keskimääräistä enemmän skitsofreniaa, Alzheimerin tautia, astmaa ja autismia. Syynä tähän ilmiöön saattaa olla muun muassa äidin vähäinen altistuminen auringonvalolle raskauden aikana. Auringonvalo tuottaa kehoon D-vitamiinia, jonka puutteella voi olla pitkäaikaisia vaikutuksia vauvaan.

Linkki
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 06.09.2011 19:53:24 »

Ja Maalislapsena itse voin todeta, että en ole muusikko (vaikka nautinkin musiikista ehkä syvällisemmin kaikilla aisteillani toisin kuin normitallaaja), mutta ammattitutkinto löytyy taiteen puolelta.  :Smiley
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #2 : 06.09.2011 20:41:25 »

Bongasin tämän saman uutisen. Ei kyllä kovin hyvin mene. Marraskuu on ensinnäkin kirjoitettu väärin ja sitten siinä mainitaan vain skitsofrenia ja sarjamurhaajat. Ehkä olisi voinut mainita, että ei ole mitään yhteinäistä ammattiryhmää marraskuussa syntyneille vaan marraslapsia on monella alalla. Harvemmin marraskuiset pitävät meteliä itsestään.  :Smiley

Mutta tulee mieleen esim. kotimaisia muusikoita on ainakin syntynyt paljon marraskuussa.

Ville Valo, Maija Vilkkumaa, Lauri Tähkä, Ismo Alanko ja veli Ilkka Alanko näin muutama mainitakseni...



tallennettu
SanctAstra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1086


Sun: Cap - Mo: Lib - AC: Leo - MC: Ari - IC: Lib


Profiili
« Vastaus #3 : 06.09.2011 20:44:08 »

Ja tammikuun lapsena voin sanoa, ettei takapuoli kestäisi lääkiksessä istumista tai pitkän fyysiikan kiemuroita. Talouselämä saa mut tuntemaan inhoa. Mä olen kuitenkin helmikuun lähellä syntynyt, mutta ei musta taiteilijaakaan tullut.


Meni aika hanurilleen tuo tutkimus.  crazy2
tallennettu

May those who Love us Love us / And those that don't Love us / May God turn their hearts / And if He doesn't turn their hearts / May He turn their ankles / So we'll know them by their limping. ~ Celtic blessing ~
Lizzy
Vieras
« Vastaus #4 : 06.09.2011 20:52:56 »

Niin, minunkin syntymäpäiväni osuu usein ensimmäiseen adventtiin, että ehkä ennusteeni on parempi...  2funny

Juu mutta siis samaa mieltä Astran kanssa, aivan hanurista tuo tutkimus, vaikka periaatteessa ihan kiva että tällaisiakin on joku tutkinut...  :Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #5 : 06.09.2011 20:54:28 »

Tutkimuksessa oli sangen pieni kattaus porukkaa ja tutkittu vain aurinkomerkkiä (syntymäkuukausi). Eli, sen pohjaltahan ei ihmisestä varsinaisesti voi sanoa juuta eikä jaata. Se on vain yksi aines suuressa sopassa  coolsmiley

Mutta hyvä, että joku on sentään edes tiedemiespohjalta ottanut edes vähän onkeensa tästä asiasta, eikä heittänyt sitä mystisiin X-Files kansioihin pölyttymään Grin
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #6 : 06.09.2011 21:20:33 »


Tutkijoiden mukaan syntymäkuukausi voi myös vaikuttaa lapsen älykkyyteen ja odotettavissa olevaan elinikään, kertoo brittilehti Daily Mail.


Lohdutttaisiko Skorpioneja yhtään, että ihan itse tekemäni tutkimuksen mukaan Mensan jäsenissä (otos 100 amerikkalaista Mensan jäsentä) on yliedustus Skorpioneista. Runsaasti löytyy myös Neitsyitä ja Kaksosia. Samat merkit tulevat esiin myös muiden planeettojen sijainneissa. Mensalaisilla moni planeetta viihtyi myös omassa hallitsijamerkissään.

Olen syntynyt kesäkuussa ja jään siis sitä noopelia odottelemaan.  Cheesy.
« Viimeksi muokattu: 06.09.2011 21:24:13 kirjoittanut Lilli » tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3621



Profiili
« Vastaus #7 : 07.09.2011 08:27:10 »

Hah Cheesy Huhtikuun lapsi, mutta Aatu ja Husku on kyllä härkiä, minä oinas Smiley Vaikka ehkä minustakin kunnon diktaattorin ainesta löytyisi kunhan vaan päästän pimeät alitajuiset tarpeeni valloilleen  Cool
tallennettu
puntari
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 80


Sininen rytminen myrsky


Profiili
« Vastaus #8 : 07.09.2011 11:26:30 »

No oli minusta mielenkiintoinen aihe joka tapauksessa, syyskuisena en ole lääkäri ja unelmaammattini oli nuorempana kampaaja - tähdet vissiin pisti kapuloita rattaisiin heko heko - Mutta! olen itsekin miettinyt kun eräässä työpaikassa työkavereinani oli yhtä lukuunottamatta pelkästään kaksosia ... viisi kaksosta ja yksi vaaka ja rapu , kyllä tunsin ulkopuolisuutta!

Oli miten oli ... mielenkiintoista olisi lukea koko tutkimus ja mielenkiintoista olisi jos tämä poikisi lisää asian tutkimusta. Olipa kyseessä tähdet tai ravinteet, olisi mielenkiintoista tietää vaikuttaako syntymäaika lähtökohtaisesti ihmisen tuleviin valintoihin.  Ainakin 8-vuotias vesimieheni on mieleltään jo taiteilija ja luova ja kekseliäs käy kuvataidekoulua ja virkkaa ja neuloo, energiapyrähdys koko tyttö, 5vuotias neitsytlapseni on ihan toisenlainen. -vaikka haluankin hänen vapaasti valitsevan elämänsä, voisin kuvitella hänet lääkärinä.
tallennettu

Kaikki aika käytössäsi - tämä hetki
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: