Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Täydellinen kuunpimennys  (Luettu 9760 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Solararc
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« Vastaus #15 : 14.12.2011 14:27:14 »

Olen aina ollut kiinnostunut näistä auringon- ja kuunpimennyksistä. Mistä lie johtuu. Ehkä siksi, että olen huomannut omassa elämässäni monen isomman mullistuksen tapahtuneen näinä pimennysten aikoina, joten ehkä haluaisin hiukan oppia niistä. Nyt tämä viimeisin pimennys osui lähelle Venustani 17 astetta Kaksosia ja samassa asteessa on Kuun Alasolmu, joten kylläpä se tuntui. Ihmissuhderintamalla on ollut aika tuulista, luopumisia ja sydänsuruja...Tavallaan luopumista, mutta niinhän se aina on että luopuessaan antaa tilaa uudelle.

Katselin tuota ensi kesän kuunpimennystä efemeridistä. Siinä on merkillisiä aineksia, enkä oikein löydä mistään tietoa, löytyisikö täältä jotain pientä vinkkiä kuinka lähtisin tulkitsemaan tätä tilannetta. Eli, tuo kuunpimennys sattuu 4.6. ja jälleen tuossa Venus-Jousimies -linjalla, tällä kertaa tuolla Noususolmun puolella. Mutta Venukseni on jälleen aktiivisena tässä, sillä samaan aikaan minulle osuu tuo Venuksen ylikulku, Venuksen paluu, Venuksen perääntyminen ja sitten vielä tämä kuunpimennys tässä kohtaa, missä ovat myös Kuunsolmuni. Aika monta poikkeavaa tilannetta sattuu päällekkäin, miten tuota lähtisi nyt tulkkaamaan? Enempää sydänsuruja nyt enää haluaisi, joten mielellään Se Unelmieni Mies saisi astua kuvioihin tuolloin  Grin Vai liittyikö tämä kuvio nyt siihen Mayojen ennustamaan maailmanloppuun? En ole vielä siihen niin perehtynyt, mutta eivätkö he näitä Venuksen liikkeitä myös seuranneet...

Jotenkin ajattelen että tuo Venuksen paluu on aina sellainen uuden syklin aloitus, mutta entäpä kun se paluu tapahtuu noin merkillisellä tavalla?



 


tallennettu

askendentti aspect_con pluto vaaka
 aurinko rapu aspect_con saturnus
 kuu aspect_con jupiter kalat
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #16 : 14.12.2011 17:58:37 »

Jotenkin ajattelen että tuo Venuksen paluu on aina sellainen uuden syklin aloitus, mutta entäpä kun se paluu tapahtuu noin merkillisellä tavalla?

Venus Paluu on aina yhden uuden ajanjakson alku ja sinulle niitä todennäköisesti on sitten tulossa useampikin peräkkäin, jos Venus alkaa samoihin aikoihin peruutella (direct-retro-direct) - kannattaa aina muistaa useiden paluiden kohdalla että ne ovat voimassa aina seuraavaan paluuseen saakka, joten Pimennys on ainakin yhdellä paluulla... Jos Pimennys osuu viimeiselle Venus paluulle, se vaikuttanee kartalla koko Paluu periodin, muussa tapauksessa sen vaikutus on kahden paluun välinen ja liittyy kiinteästi tuohon ajankohtaan..
tallennettu

Solararc
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 150



Profiili
« Vastaus #17 : 14.12.2011 19:48:41 »

Kiitos Emelia  Smiley
Mitenkähän sen laita on, tuo Venuksen tarkka ensimmäinen paluu on 26.4. ja sittenhän tuo Venus aloittaa peruuttelun tuossa 16.5. ja se toinen paluu on sitten perääntyvän Venuksen kera 3.6.ja tuo pimennys osuus sitten tuohon samaan syssyyn 4.6. ja kolmas Venuksen paluu on sitten etenevän Venuksen liikkuessa 23.7. Eli tuo pimennyksen "teho" on sitten siis tuolla toisen peruutuksen kohdalla samalla kun Venus retroaa, eli vaikutus kestäisi kesäkuun 3.päivästä heinäkuun 23. asti?

Aika jännä juttu. Mielenkiinnolla seurailen tilannetta  coolsmiley
tallennettu

askendentti aspect_con pluto vaaka
 aurinko rapu aspect_con saturnus
 kuu aspect_con jupiter kalat
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: