Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Oikea päivä häille?  (Luettu 5131 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
susannak
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« : 22.02.2006 16:42:37 »

Ystäväni on pyytänyt, että kertoisin hänelle koska hänellä + hänen kumppanillaan on parhaimmat transiitit häitä ajatellen. Mitkä transiitit teidän mielestänne olisivat kaikesta huonoimpia/parhaimpia. Ainakin kaikkia uranuksen tekemiä transiitteja kuuhun ja venukseen tulisi välttää, eikö vain? Entä pluton neliö aurinkoon?  Ystäväni suunnittelee häitä ensi vuoden tammi- tai helmikuulle ja hänen syntymätietonsa ovat 16.1.1976 Vaasa, kl. 03:40. Kiitos avustanne!
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #1 : 22.02.2006 17:18:34 »

Ei mikään ihan helppo kysymys ainakaan tyhjentävästi vastata, koska ainakaan itse en ajoita elämäni tapahtumia transiittien mukaan, vaikka toki niitä tutkailenkin. Sen verran kuitenkin voi sanoa, että ainakin nuo mainitsemasi Uranuksen ja Pluton transiitit ovat sen verran pitkäkestoisia, että jos niiden takia haluaisi siirtää häitä, niin niitä saisi siirtää sitten useammalla vuodella. Cheesy

Kurkkasin ystäväsi karttaa ja ylimalkaisesti isoimpia transiitteja tuolloin v. 2007 tammi-helmikuussa, eikä minusta siellä mitään erityisen "varoittavaa" ainakaan näy jos näin voi sanoa. Pluto ei tee mitään hurjia aspekteja, mutta Uranus tosin on kyseiseen aikaan siirtynyt ystäväsi IC:ltä neloshuoneeseen ja neliöi Venusta. Tämäkin on toisaalta ihan kuvaava aspekti, sillä häissähän ystäväsi nais-status (Venus) muuttuu äkillisesti (Uranus) - olettaen siis, että hän on nainen. Wink Uranus on tosin samalla kolmiossa kuuhun, minkä voi ajatella kompensoivaksi, tukee muutoksia kotielämässä. Samoin Jupiter on kyseisenä aikana yhtymässä ystäväsi Neptunukseen, mikä tavallaan kuvaisi tietynlaista haaveiden (Nep) täyttymystä (Jup), sekä etenkin helmikuun puolella tarkasti myös Venukseen, mikä olisi oikein tuplahyvä rakkausaspekti.

Uranus IC:llä on ystävälläsi itse asiassa jo ollut tarkka, joten hän on esim. saattanut hiljattain muuttaa tai jotain muuta äkkinäistä muutosta on tapahtunut kotona/perheessä. Uranus nelosessa jatkaa näitä uudistuksia, mistä tietysti avioliitto on myös yksi. Ainoa mietityttävä näin äkkiseltään olisi Uranuksen neliö ystäväsi Marsille, joka vain tarkentuu helmikuussa 2007. Uranus tekisi siis itse asiassa T-ristin ystäväsi Venus-Mars -oppositiosta. Mutta kuten sanottu, muut aspektit näyttävät ihan hyviltä.

Olisiko muuten mitään päivämääriä vielä tarjolla? Näin parin kuukauden tarkkuudella transiittien tutkailu on ainakin nettiohjelmilla aikamoista hakuammuntaa. Smiley Ja jos joku muu osaa sanoa tuosta Uranuksen neliöimisestä jotain, niin itseänikin kiinnostaisi.
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
susannak
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #2 : 22.02.2006 21:48:34 »

Voi kiitos kovasti hyvistä neuvoista ja ajatuksista! Olet oikeassa siitä, että ystäväni on nainen  Smiley Hän on antanut minulle aika monta päivämäärävaihtoehtoa:
9.12.06
13.1.07
27.1.07
17.2.07
24.2.07
3.3.07

Lisäksi varmaa tulisi tarkistaa myös hänen kumppanin transiitit  Wink Mies on syntynyt 20.3.1971, klo 07.20 ja Riihimäellä.

Olet ihan oikeassa siinä, ettei transiitteja tulisi seurata liikaa. Ystäväni oli kumminkin jutellut jonkun intialaisen kanssa joka oli sanonut, että tähtien sijainnit on ehdottomasti tarkistettava ja tiedostettava ennen hääpäivän valintaa. Nyt pyrin sitten heikoilla transiittitaidoillani auttamaan häntä vähän  Smiley Ja onneksi tältä sivustolta löytyy avuliaita ihmisiä  smitten
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 22.02.2006 22:16:22 »

mars-uranus-aspekti ei aina ole mitä parhaita pysyvän,tasaisen avioliiton kannalta kirjoittaa ulla palomäki kirjassaan saturnus,uranus
ja ottaa esimerkiksi prinssi charlesin mars-uranus opposition
j.f.kennedy ja vahvat seksuaaliset tarpeet,en tiedä aspektin laatua ja näähän on syntymäkartalla mutta luulisi energioiden olevan samat
mars-uranus energiat vievät kotoa pois,ulkomaailmaan,uskaltamaan
ja jos naisen uranus aktivoi miehen marsin niin hurlumhei hei hei joku toinen sen miehen vei..
miten joku voi näin tarkkaan suunnitella,minimoida riskit,entä jos suhteesta olisikin tarkoitus jotain oppia,läpikäydä tunnemyrskyt
ite intuitiivisenä en vois kuvitellakaan,kuun merkin voisin korkeintaan kurkata,
mutta,jokainen luonteensa mukaan
tallennettu
susannak
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #4 : 24.02.2006 13:55:16 »

Ystäväni valitsi ajankohdaksi 6.1.2007 ja ainakin sen päivän tähtikartta näytti ihan ok:lta. Käytin kellonaikaa 16:00.  Eli nyt voin vain toivoa, että avioliitosta tulee hyvä, ja että ystäväni ei laita syitä mun + tähtien niskoille jos/kun ongelmia ilmenee  Smiley
tallennettu
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6608


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 24.02.2006 14:04:17 »

numerologisesti seiskaa
avioliitossa tullaan harrastamaan paljon itsetutkiskelua mikä on vaan
positiivista
ei heti syytetä peiliä jos naama on vino..
tallennettu
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« Vastaus #6 : 24.02.2006 14:29:34 »

No niin, päivämäärä on siis päätetty. Jos kellonaika on tuo mainitsemasi klo 16 (noin) ja paikkakunta Vaasa (?), niin ko. ajankohdan kartalle tosin tulisi kuun ja Saturnuksen yhtymä, joka ei ehkä olisi hirveän romanttinen juuri hääpäivän kannalta. Toisaalta olen kyllä sitäkin mieltä että valitaan mitä valitaan, oma tarkoituksensa ja symboliikkansa on joka hetkillä kuitenkin. Ja onhan morsiankin Kauris, joten Leijona-kuun "päivän kuningattarena" oleminen ei ehkä hänelle niin istuisikaan ilman Saturnus-ripausta?

Em. ajalla ja paikkakunnalla tulisi kartan nousumerkiksi kuitenkin Rapu, mikä tietysti sopii hyvin kun tarkoituksena on perheen perustaminen. Samoin Venus menisi seiskahuoneeseen, mikä on hyvä juttu - ja Jupiter viitoseen: lapsilykkyä? Wink Kuitenkin aurinko ja läjä muita planeettoja olisi kuutosessa (velvoitteita) ja Uranus mielenkiintoisesti kympissä.

Miehen karttaa en vielä ehtinyt tarkastelemaan, mutta täytynee koittaa kurkata sitäkin. Smiley
tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
susannak
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6


Profiili
« Vastaus #7 : 27.02.2006 09:51:22 »

Kiitos Ajatus siitä, että vilkaisit karttaa   Smiley Ja kiitos myös Nikille numerologia-tulkinnasta Smiley

Itse en jostain syystä huomannut & miettinyt tota kuun ja saturnuksen yhtymää! Mutta eihän missään kartassa ole koskaan vain "helppoja" puolia. Mielenkiintoista noissa kaikissa päivämäärävaihtoehdoissa oli itseasiassa se, että kuutosessa oli aina paljon planeettoja.

Päivämäärää valittaessa mietin sitä, että onko päivämäärän valinta tähtisijaintien perusteella ylipäätään oikein? Että pitäisikö yksilön luottaa enemmän omiin tuntemuksiinsa ja kohtalon voimaan? Tyypillistä kaurisystävälleni on juuri se, että hän pyrkii hallitsemaan kaikkea elämässään.  Itse uskon, etten katsoisi hääpäivän karttaa ennen kuin olisin valintani jo tehnyt (mutta minähän en ole kauris vaan oinas). Toisaalta voisin ehkä miettiä päivämäärää uudestaan jos kartta olisi erittäin "vaikea"... Hmm... Vaikea tietää miten itse lopulta toimisi. Kai se jää nähtäväksi..
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: