Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Nousevan merkin rajaus ?  (Luettu 12530 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #15 : 06.10.2012 19:14:53 »

Ave^^ kiitos noista kuvauksista äidistäsi!  smitten Miten nousuhärkä vaikuttanut ulkonäköön?

Mutta tällä herralla on kansoitettu  kauris kovasti. Maa ja vesielementit on kyllä esillä ja sitä tultakin. Mutta jalat maassa kuvaa varmasti todella hyvin, varovainen ilmaisutavassaan MUTTA nämä ovatkin ulkoisia, muille näkyviä juttuja. Ihan täysin sisälle en tämän herran aivoituksiin ole päässytkään: onko jokun mikä blokkaa sitä kunnolla avautumista? Mikä voisi olla? Joku planeettasijainti, joka avaisi  askendentti arvoituksen?
tallennettu
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #16 : 07.10.2012 12:48:41 »

ikiviuh,

jos ajattelis että tämän herran  askendentti :aspect_con:mun aurinko neitsyt asteentarkkana, (klo 1.12) niin  kuu 19 neitsyt 12.huoneen puolella. Silloin MC  kaksoset, puhelias kyllä ja kavereiden kanssa puhuu puhelimessa paljon. Sen verran olen kuullut Smiley
Luulisin, et pohtii asioita ja silmät ovat arvoitukselliset. Siinä on jotain sellaista selvittämätöntä, herkkääkin varmaan, salaisuuksiakin, joita en tiedä. Ja ehkä just siks oon niin kiinnostunut selvittämään tämän nousumerkin salaisuuden Smiley

Mutta mikä sitten tois sitä kankeutta, jäykkyyttä tuossa? Jotenkin MC kaksoset tulis eläväisenä, ja toki sitä onkin joissain kohti.
Onnistumisten hetkillä herra heittäytyy jopa hieman tunteelliseksi Smiley
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #17 : 07.10.2012 13:19:38 »

Ave^^ kiitos noista kuvauksista äidistäsi!  smitten Miten nousuhärkä vaikuttanut ulkonäköön?

Omien kokemusteni mukaan ne mitä kirjoissa nousumerkkien ulkonäöstä tarkaan sanotaan, pitävät harvoin paikkansa. Äitinikään ei mikään rehevä äitimaa -tyyppinen ole ruumiinrakenteeltaan. Sanoisin, että härkä näkyy olemuksessa parhaiten semmoisen lempeyden ja järkähtämättömyyden yhdistelmänä. Minusta härkään liittyy aika vahvasti tuo lempeys ja varsinkin nousuhärän kohdalla se on olemuksessa, todellinen luonne taas voi olla erilainen planeettasijaintien mukaisesti. Unohdin mainita, että äiti pitää myös kaikenlaisten (luksuskin ( kauris ko?) ) ruokareseptien kokeilusta. Vesi kielellä saa kuunnella mitä siellä on taas viikonloppuna syöty.  Tongue Grin Aika paljon siis härkää näkyvissä, vaikka siellä ei persoonallisia planeettoja sijaitse, muuten on maa-elementti hyvin edustettuna.


Jos kauris on kansoitettu runsaasti, sieltä tulee tuota etsimääsi kankeutta niin ettei sitä tarvitse olla nousumerkissä välttämättä. Kannattaa ottaa myös huomioon nousumerkin hallitsijaplaneetta, jos se vaikka sijaitsee siellä kauriissa.

Jalat maassa ja varovainen olemus on neitsyttä, nousuneitsyessä on samalla läsnä myös jonkinlaista huolettomuutta olemuksessa sekä ristiriita, että voi olla molempia näitä samaan aikaan tai jompikumpi voi yhtäkkiä tulla esille toisen ollessa ollut esillä enemmän. Neitsyt on merkki, joka pystyy kääntämään asiat täysin ympäri yhtäkkiä, joka tuntuu neitsyen kohdalla yhtäkkiseltä ja oudolta siksi, että muuten neitsyt vaikuttaa varovaiselta, sellaista ei odota häneltä. En siis pidä neitsyttä pelkästään pikkutarkkana puurtajana.  Wink Onhan tuo muuttuva merkki kuitenkin..
tallennettu
trius
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 308


Kauneimmat kukat kukkivat juuri nyt liian lähellä.


Profiili
« Vastaus #18 : 08.10.2012 11:00:12 »

Ave^^, kyllä tuo  :neitsyt:nousu voisi sittenkin olla se avain.  merkurius jousimies mutta jouskaria ei ehkä tule mun silmiin niin paljon esille. Tai en vaan hoksaa?
Jos ei ole  :kauris:nousu vaan muuten tulee vaan planeettojen kautta, siinä merkissä kun on  venus uranus neptunus saturnus eli silloin nousumerkki voisi olla vaikkapa se  vaaka

Mulla on käsitys, että Suomessa harvinaisempia nousumerkkejä ovat  vesimies, kalat, oinas ja harka Tai ainakin kaksi ensimmäistä, muistaakseni Raimo A. Nikulan kirjasta?
tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #19 : 08.10.2012 15:01:53 »

tuosta omasta arvailusta vielä, kaipa sen on oltava  oinas
koska  kalat ei ole kilpailuhenkinen, eikä kartalla ole muuten  oinas symboliikkaa tarpeeksi selittämään sitä. lisäksi hänellä oli takanedustalla valurautakehikko joka oli koristeltu moninkertaisilla kiehkuraisilla oinas-symboleilla
pakkohan sen on olla sit  Grin

vai mitäs sanot Ave^^ kalat-nousuisena tuosta kilpailuhengestä?

Minä kyllä olen oikein anti-kilpailuhenkinen. Ei millään saa irti.  Grin
Mutta voihan tuota kilpailuhenkeä tulla esim. marsin sijainnista vaikka nousukalallekin?


Minulla on käsitys, että  kalat ja  oinas on ne nopeimmin ohi menevät, eli harvinaisimmat, sitten toiseksi tulee  vesimies ja  harka jne. Toisinpäin siis neitsyt ja vaaka olisivat yleisimmät. Toki tämän voi tarkistaa jostain laskemalla kuinka kauan mikäkin merkki nousee.

muok. katselin käsitaulukosta ja menee juuri noin, että kalat ja oinas nousevat vähiten aikaa, toiseksi vähiten vesimies ja härkä. Kauris ja kaksonen nousee jo selkeästi pidemmän ajan kuin nuo edelliset.
« Viimeksi muokattu: 08.10.2012 15:28:08 kirjoittanut Ave^^ » tallennettu
Ave^^
Vieras
« Vastaus #20 : 08.10.2012 15:20:47 »

Jäin miettimään tota nousumerkkien taaksepäin menemistä. Jos siis lähtee hahmottamaan tuota, että aurinko on nousulla auringon nousun aikaan, keskitaivaalla keskipäivällä, descillä auringon laskun aikaan ja ICllä keskiyöllä, niin kyllähän nousumerkki silloin ihan eteenpäin menee.  idiot2 Milloin se siis taaksepäin menisi? Jos on vain jokin virhe siinä?
tallennettu
ikiviuh
Vieras
« Vastaus #21 : 11.10.2012 09:29:43 »

fliflop, löysinpä jotain  askendentti väärästä suunnasta..

"Tables of angles for high latitudes [1] will show the Ascendant turning retrograde after it flips from south to north and this may have led to some of the more overwrought theories."
- The Polar Horoscope by Michael Wackford

http://www.skyscript.co.uk/polar1.html

kun se meni tuona yönä kello 5:59 vielä eteenpäin 5 astetta 55'  jousimies

hyppäsi sieltä kello kuuden lyömällä 5 astetta 55'  kaksoset ja lähti taaksepäin

samaan aikaan  keskitaivas saavutti  askendentti, eli tavallaan keskipäivä laski auringonnousun alle ja hypähdyksen johdosta  keskitaivas  aspect_con DC

 askendentti jatkoi pakitteluaan  kauris asti ja flippasi takas ruotuunsa,  rapu. kääntyi eteneväksi.  keskitaivas oli taas tuolloin  aspect_con askendentti ja sitten DC.

kai tämä on vain yksi osoitus siitä miten astrologia ontuu pohjoisessa. ehkä pohjois-suomen skorpioni näkyy siinä kun se välillä kätkee lastensa kartat, että tulukaappa vaa tulukittemmaa :>

keskipäivä on joillain ohjelmilla keskiyön tilalla eikä DC ja IC näy ollenkaan, ympyrän tulisi vielä jatkua jos haluais mahduttaa ne mukaan. eli  askendentti ja  keskitaivas väli on noin 3/4 osa kartasta kun se normaalisti on 1/4 ja sitte täytyis ajatella tuota ympyrää moninkertaisena. joten huh ja puf, antaapa niitten olla

virhehän se on olevinaan, mutta kaikki kokeilemani ohjelmat sanoo  askendentti perääntyvän. ehkä joku käsinlaskija vois saada tolkkua tähän touhuun. en usko tämän olevan ainoa kartta joka tekee näin pohjoisessa
tallennettu
ikiviuh
Vieras
« Vastaus #22 : 15.10.2012 08:24:40 »

hey downtempo, mitäs jos hän olisikin  askendentti rapu ?
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: