Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Testi, tämänhetkisen minäsi "sukupuoli"  (Luettu 13500 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Cica
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #15 : 10.09.2012 02:02:50 »

Tuli miespisteitä -16 ja naispisteitä 26. No jotenkin en edes yllättynyt sinänsä, mut noi kysymykset oli kyllä sitä luokkaa, että en ota tota testiä vakavissani  Cheesy
tallennettu
Mäntysuopa
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 84



Profiili
« Vastaus #16 : 12.09.2012 13:55:32 »

"Olet nainen. Sinussa on hyvin paljon naisellisuutta, naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Naisellisuus on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia naiseudestasi.

Haluat selkeästi liittyä naisten ryhmään sekä erottautua miesten ryhmästä. Olet valinnut hyvin feminiinisen ja hyvin epämaskuliinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan feminiinisyys hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla maskuliinisuuteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi."

Naisellisuuspisteet 30 ja miehekkyys -24.  2funny

Ei tod tullut yllärinä tulos. Smiley
tallennettu
liveforever
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 615


Profiili
« Vastaus #17 : 20.09.2012 20:55:04 »

sain kanssa vastauksen sukupuolineutraali.
-8nais ja -26 mies
tallennettu
tipahdus
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 145


Profiili
« Vastaus #18 : 04.10.2012 11:24:43 »

"Olet nainen. Sinussa on hyvin paljon naisellisuutta, naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole lainkaan miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Naisellisuus on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia naiseudestasi.

Haluat selkeästi liittyä naisten ryhmään sekä erottautua vahvasti miesten ryhmästä. Olet valinnut hyvin feminiinisen ja äärimmäisen epämaskuliinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan feminiinisyys hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla maskuliinisuuteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi.

Naisellisuuspisteesi: 34
Miehekkyyspisteesi: -22"

Tunnistan kyllä itseni.  Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Ceres ~ Kalat
Asc ~ Neitsyt
Kuu, Uranus, Neptunus, Vesta ~ Kauris
Venus ~ Oinas
Mars, Juno ~ Rapu
Jupiter ~ Vaaka
Saturnus, Pallas ~ Vesimies
Pluto ~ Skorpioni
Chiron ~ Leijona
Noususolmu ~ Jousimies
tuollapuolen
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 64


Profiili
« Vastaus #19 : 03.11.2012 17:05:32 »

Sinussa on melko paljon sekä feminiinistä naista että maskuliinista miestä. Olet sukupuolisesti hyvin harmoninen. Mieheytesi ja naiseutesi ovat tasapainossa keskenään, eikä kumpikaan puolesi hallitse persoonaasi toisen kustannuksella.

Olet sukupuolishoppailija! Tiedostat sukupuolijärjestelmän olemassaolon, sukupuoliroolit ja odotukset kriittisestikin. Et juurikaan välitä näihin odotuksiin vastaamisesta, vaan käyttäydyt melko sukupuolivapaasti. . Olet sukupuolen suhteen melko itsevarma. Sinusta on luontevaa toteuttaa itseäsi sekä miehisten että naisellisten puoliesi kautta.

Tulet hyvin toimeen miesten, naisten ja sukupuolineutraalienkin kanssa, koska et itsekään ole niin kaukana näistä muista sukupuoliryhmistä.
tallennettu
mii-i
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 349



Profiili
« Vastaus #20 : 11.11.2012 17:29:08 »

Nainen: 6
Mies: -10

-> Nainen  Smiley
tallennettu

There is a voice that doesn't use words - Listen.
Golden Peacock
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #21 : 10.12.2012 06:51:41 »

Naisellisuuspisteesi: 16 Miehekkyyspisteesi: -12

"Olet nainen. Sinussa on hyvin paljon naisellisuutta, naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Naisellisuus on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia naiseudestasi.

Haluat selkeästi liittyä naisten ryhmään sekä erottautua vahvasti miesten ryhmästä. Olet valinnut hyvin feminiinisen ja äärimmäisen epämaskuliinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan feminiinisyys hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla maskuliinisuuteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi."



En olisi uskonut, että mitään tuollaista tulisi tulokseksi, enkä pidä naisseurasta yleensä, minä satun löytämään heitä aina vain tosikkoja tai muuten vain hyvin materialisteja, että naiskaverit jääneet vähemmälle. Mutta haluan sanoa, että ei ole olemassa feminiisiä ja maskuliinisia piirteitä, se on sellaista lokerointia-ajattelua mitä tämän syvällisen ajattelijan aivot eivät kestä. On vain vahvuutta ja heikkoutta, miehille ja naisille ne vain ollaan vain leimattu stereotypioksi, mitkä nyt onneksi muuttumassa, kun uskalletaan olla erilaisia. Myönnän kyllä, sen, että ihan olen ujo/pelokas, pieniääninen ja tahtoisin olla todella kaunis, mutta tämäkin johtuu vain huonosta itsetunnosta ja huonoista tuloksista mitä olen yrittämällä saada kauneuttani löytäessä. Että "liikaa naisellisuutta joo", kun henkisiä ongelmia vain on oikeasti niin paljon mitä ollaan lokeroitu "naisten yleisiksi ominaisuuksiksi".
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: