Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Agape  (Luettu 4175 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilim*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 267



Profiili
« : 09.05.2013 18:21:57 »

Viimeöinen uneni sanoma tuntuu tärkeästä ja jaankin sen kanssanne.. Unessa leijui kysymys, missä sijaitsee rakkaus? Tiesin että unessa tarkoitettiin nimenomaan universaalia rakkautta, äiti maan rakkautta, taivaallista rakkautta... Ajattelin sydämessä? Ääni sanoi Oletko koskaan koskettanut vastasyntynyttä lasta tai kissanpentua? - rakkaus asuu sormenpäissä ja kämmenissä Unen aikana mielessäni pyöri jokin tärkeä sana, ajattelin että se sopisi jopa lapselleni nimeksi. Sana muuttui unen aikana ja heräsin sana mielessäni agape, agape.
Päivällä en muistanut millään enää kyseistä sanaa, enkä nytkään muistaisi ellen fiksuna likkana olisi kirjoittanut unta ylös  Wink.

Tätä seurasi uni tulvasta. Olin veden alla sijaitsevassa kellarissa jossa ikkuna. Isosta ikkunasta näki veden alle. Näin kauhuissani miten valas tönäisi voimalla ikkunaa, ajattelin kauheaa jos ikkuna menee rikki, valas otti vauhtia ja paiskautui ikkunaa päin uudelleen rikkoen sen. Vesi tulvi sisään ja juoksin ylös huutamaan jollekin ryhmälle että tulva tulee, paetkaa. Huusin pienestä luukusta alapuolella olevaan huoneeseen, eivät he kuunnelleet, olivat alakerrassa pienessä huoneessa, humalassa, välinpitämättöminä maallisissa turhissa touhuissaan.. Ajattelin että sinne jäävät, yksi mies sentään kuunteli ja nousi tikkaita pitkin mukaani. Hain pienen lapsen syliini, keräsin sille vaatteita mukaan jos kastumme, saappaat mukaan. Ulkona tulvavesi oli vallannut pihat mutta tilanne ei ollut niin uhkaava sittenkään mitä kuvittelin.
Mitä ajatuksia teille herää näistä?
tallennettu

“And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.”
farfallan
Vieras
« Vastaus #1 : 09.05.2013 20:21:40 »

Vau Lilim*, mä näin myös valaasta unta jokin aika sitten ja se uni oli monella tapaa samanlainen. Mun unessa valas yritti rikkoa lasiseinämää, kun katsoin sitä silmiin ja se hermostui.

Agape... Eikös Agape tarkoitakin jumalallista rakkautta. Täydellistä rakkautta. Jollain kielellä.

Voisiko olla niin, että sinun unesi symboloi jotain tunne-elämän myllerrystä, kuten minunkin uneni? Valas rikkoo ikkunan, vettä tulvii, pelastat pienen lapsen (vrt. oman sisäisen lapsesi), mies pääsee pakoon (vrt. oma maskuliininen puolesi).. Mitä tunnetta et salli itsellesi? Oletko kieltänyt itsesi? Mitäs jos tilanne ei ole niin uhkaava tosielämässäkään, kuten ei tässä unessakaan? Päästä itsesi vapaaksi ja uskalla tuntea. Silittää pientä kissanpentua tai vastasyntynyttä lasta. Voimia.

 angel  smitten
tallennettu
Lilim*
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 267



Profiili
« Vastaus #2 : 11.05.2013 15:33:36 »

Kiitos ajatuksistasi farfallan! Voihan tuo olla tunne-elämän myllerrystä, kyllä. Ei tosin pinnalla ole suurempia myllerryksiä mutta olenkin mestari patoamaan kaiken ikävän piiloon. '

Vielä kuulen mielelläni ideoita eri symboleille tässä unessa, jos jollekin tulee mieleen. Tuo valas mietitytti myös, liekö sillä silti sen enempää merkitystä.
tallennettu

“And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.”
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: