Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Edward Snowden  (Luettu 3806 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
suski7
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili WWW
« : 03.07.2013 09:04:56 »

Edward Snowden
synt. 21. kesäkuuta, 1983, klo 04:42 AM EDT, Elizabeth City, North Carolina, USA
tallennettu

sun+mer+ven+nep skorppioni
asc kauris
mon kalat
Bhaga
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #1 : 24.08.2013 22:31:17 »

Kiitos, todella mielenkiintoinen kartta ainakin veedisen astrologian kannalta. Aurinko toisessa huoneessa kaksosissa tekee kaverista älykkään, itsepäisen, hyvän matemaatikon ja antaa hyvät tulot, mutta myös rahahävikkiä. Noh tuolla on parhaillaan Saturnuksen Vimsottari dasha päällä (1999-2018) ja bhukti vaihtui juuri paljastuksen aikoihin Marsista Rahuun, Saturnus on 9 ja 10  huoneiden hallitsija eli hyvä planeetta Snowdenille, mikä on tuonut hänelle menestyvän uran ja hiljattain myös paljon julkisuutta (10 huone on ura ja julkinen elämä).

Mars sen sijaan on hänelle 7 huoneen hallitsija, eli epäsuotuisa planeetta ja toi bhuktinsa lopussa aseman menetyksen, asuinpaikan vaihdon ja vakavaa eripuraa sekä vihollisuuksia. Rahu on myös epäsuotuisa ja toi lisäksi rahan menetystä, lisääntyviä vihollisuuksia ja ongelmia. Kuitenkin tuo dashan hallitsija exalted retro Saturnus tuo hänelle samalla positiivista mainetta sankarina. Sanoisin, että hän on vaarassa ja nykyistä pahemmissa ongelmissa kun Saturnus vaihtaa vuoden 2014 lopussa huonetta skorpioniin, missä kaverilla on Saturnuksen Ashtakavarga vain 1 ja SAV 19. Kuitenkin tälläkin hetkellä sade sati menossa 6 huoneessa, joten koko elämä erityisesti vihollisiin liittyen pahassa mullistuksessa.
tallennettu
t.touhula
Astroholisti
*****
Viestejä: 1367



Profiili
« Vastaus #2 : 29.08.2013 15:04:52 »

Edward Snowden
synt. 21. kesäkuuta, 1983, klo 04:42 AM EDT, Elizabeth City, North Carolina, USA

Pelkän syntymäajan perusteella -en ehdi tehdä nyt karttaa- totean, että kaveri on tiikerinousuinen ja vuodeltaan Sika kiinalaisessa horoskoopissa. Mahdollisimman helpolla tahtoo päästä ja rajatusti mahdollisimman syvälle sekä pintatietoa rakastava. Eli selkosuomella tekee oikovetoisia arvioita ja johtopäätöksiä melkoisen heppoisin perustein. Ei ajattele tekojensa seurauksia.
Perinteisen länsimaisen astrologian perusteella Ravun ja Kaksosten rajatapaus, eli pitää sisällään paljon epäröintiä sekä vahingoittamis-luuloja muiden ihmisten taholta. Toinen puoli pakottaa vedätykseen ja toinen puoli minästään epäröi joutuvansa uhriksi.
Nyt tämä toteutui  juurikin hänen omien tekojensa vuoksi.

Enpä olisi uskonut, että kirjoitan tällaista hänestä, koska koen, että Snowdenin paljastus USA:n vakoilustrategiasta oli aivan oikein.
Tokikaan en hyväksy maata vahingoittavan tiedon paljastusta, mutta jotain kättä pitempää Snowdenin oli pakkokin julkaisuttaa, jotta ei olisi jäänyt vaille työpaikkaa / saanut epäluotettavan ihmisen leimaa otsaansa ilman vastinetta ja arvoa muualtapäin maailmaa.

Hyvät-pahat-ja-tyhmät -ryhmään joka tapauksessa itsensä luokitutti teollaan.

Pikku lisäys vielä: hänen elämänpolkunsa numero on 3, joka vahvistaa, että kaveri LUULEE miellyttävänsä muita teoillaan (kuten tälläkin). Elää siten kuin olettaa toisten häneltä odottavan. No huh huijaa.
« Viimeksi muokattu: 29.08.2013 15:07:25 kirjoittanut t.touhula » tallennettu

Vapaus - mikä ihana sana!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: