Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Madonna  (Luettu 15107 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
body electric
Astroholisti
*****
Viestejä: 1092



Profiili
« Vastaus #15 : 29.01.2014 13:59:24 »

Artitit saa vaikutteita toisiltaan, se on selviö - mut suora plagioiminen ja varastaminen on eri asia; esim pari laulajatarta on väittäny Madonnan kävelleen studioon heidän laulaessaan jotain demoa ja madonnan sitte tuottajien avustuksella käyttäneen näitä sanotuksia ja melodioita biiseissään - se on enemmän ku vaikutusten saamista.

Myös se tapa jolla Madonna on käyny läpi suuren osan tunnettujen filmitähtien ja pop-tai rock -laulajien imageista pienintä piirtoa myöten imien ne omaan tyyliinsä ei oo vaikutusten saamista vaan häikäilemätöntä plagiointia.; toki pop-pop-populaarikulttuurin parissa tehdäänkin näin toisinaan, mut sillon ei voi enää puhua omaperäsistä tai "lahjakkaista " artisteista.

Mun mielestä Madonna heikon itsetunnon omaava, keskinkertanen tuote, mutta kunnianhimonen sitkee vegaani, onnistunu 80-luvulla menemään sänkyyn oikeiden isokenkästen kanssa.

Marilyn Monroeta ja Madonnaa ei voi tosissaan edes verrata keskenään millään elämän osa-alueella. Sitteemin Cindy Lauper ja Debbie Harry syytti Madonnaa imagensa pöllimisestä.

Mutta siis Marilynin Madonna on pyrkiny läpi uransa plagioimaan lähes täydellisesti - jos ois tehny sen MM:n elinaikana, ois kyllä saattanu rapsahtaa kovat miljoonien dollarien korvausvaatimukset ellei peräti linnakeikka madonnalle:

http://madonnaisacopypaste.blogspot.fi/2013/07/madonna-is-just-ugly-untalented-marylin.html
« Viimeksi muokattu: 29.01.2014 14:15:24 kirjoittanut body electric » tallennettu

.
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3522



Profiili WWW
« Vastaus #16 : 29.01.2014 14:52:12 »

Marilynin plagiointi on tosiaan mennyt pitkälle Madonnalle. Jos kuvitellaan, että Madonnan kartalla on tosiaan Vesimies-nousu, niin tuohon plagiointiin tulee ihan mielenkiintoinen synastrinenkin puoli. Naisilla olisi askendentit päittäin, Marilynin Kuu osuisi Madonnan askendentille ja Madonnan Aurinko Marilynin askendentille.

Mutta siinä kun Marilynin kartan kulmille osuu pehmeitä planeettoja (Neptunus 1. huoneessa, Venus MC:llä, Kuu DC:llä) niin vastaavasti ilta-ajalla Madonnan kartan kulmilla olisi kaikkia "koviksia", esim. Saturnus MC:llä ja Uranus DC:llä + Auringon yhtymä Plutolle. Ei Madonna noilla kuvioilla Marilyniksi muutu, vaikka kuinka yrittäisi.  2funny
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: